Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 23 ianuarie 2012

UN MESAJ DE LA Maha Avatar Babaji, St.Germain și Tărâmul Christic (1)

UN MESAJ DE LA Maha Avatar Babaji, St.Germain și Tărâmul Christic (1)

(2 January 2012; channeled by Sohrab) 
(prima parte)
 

CONFERINŢE CELESTE in jurul planetei Pământ, în pregătire pentru 2012. 
Influenţarea conştiinţei colective prin forţa iubirii.
BĂTĂILE INIMII PLANETEI SE MODIFICĂ.
ADN-ul, de la carbon la cristal. 
PRIETENI DIN UNIVERS ÎN CASELE VOASTRE.

Aceasta este o perioadă efervescentă, în legătură cu planeta voastră și în spațiul eteric care o înconjoară! Diverse conferinţe au loc, noi societăţi și camere de comerț celeste sunt în curs de formare. Toată activitatea este legată de programul de transformare și ascensionare a planetei voastre, în anul care a început, și se axează pe noile tipuri de relații în diversele domenii care se vor regăsi complet modificate pe Pământ, după ascensiunea lui și a societății umane.

De exemplu, pentru persoanele care activează în domenii precum comerţul și finanţele, se crează acum, la un nivel superior, grupuri similare, care să guverneze şi să influențeze gândirea și conceptele care vor sta la baza acestor tipuri de activități pe planetă. (nota C.M.: sunt un fel de structuri pilot, incubatoare, în care se experimentează tipuri de relații, de legături, care vor fi implementate în Noua Societate Umană). Toate aceste grupuri experimentale comunică cu ființele umane care se formează (se instruiesc) pentru aceste tipuri de activități planetare. Este un fel de reproducere a tuturor tipurilor de îndeletniciri care se vor regăsi pe Pământ și care vor funcționa după conceptele verificate în aceste structuri celeste. 

Această muncă laborioasă se desfășoară cu un înalt grad de atenție, pentru ca atunci când vor fi implementate pe planetă, să funcționeze ireproșabil și să contribuie la echilibrul societății umane, în ansamblul ei. Persoanele care sunt instruite pentru a îndeplini anumite funcții în aceste ramuri de activitate, vor fi atent selectate și pregătite pentru a corespunde perfect funcției pe care o vor deține. Este de remarcat că vor exista situații în care oameni care în trecut nu au făcut dovada unei probități morale fără cusur, să poată fi numiți într-o funcție pentru care cei care îi cunosc, nu i-ar alege, considerându-i compromiși. 

Asemenea situații vor putea exista ca urmare a transformărilor prin care a trecut acea persoană, în procesul de ascensionare, când sufletul ei a progresat rapid către lumină. 
Printre numeroasele grupuri care se vor forma, putem enumera: cele pentru învățământ și educație, medicină și cercetare medicală, cu sarcini de a descoperi și utiliza medicamente și proceduri pe baze exclusiv naturiste. Trebuie însă să menționăm că alegerea finală va aparține ființei umane care își va exercita liberul arbitru, fără ingerințe din afară. Deosebirea va fi că aceste alegeri vor fi făcute în deplină cunoaștere a problemelor, ca urmare a „ absolvirii cursurilor de inițiere” telepatică sau direct în aceste incubatoare de activități. 

Să explicăm afirmația printr-un exemplu: multele grupuri de lucru specializate se vor ocupa de exploatarea rațională a resurselor planetei. Țițeiului i se va rezerva o atenție deosebită deoarece el este nici mai mult nici mai puțin decât sângele Pământului. Această bogăție se află foarte aproape de a fi epuizată. Grupuri de experți în geologie, matematică şi politică se concentrează acum pe analizarea acestei situații. Ei vor trebui să găsească metodele cele mai raționale de înlocuire a petrolului cu alte resurse energetice, pentru a proteja viața planetei. 
Foarte puținele extracții care vor mai fi autorizate, nu vor mai folosi petrolul drept combustibil ci doar pentru obținerea unor produse în industria farmaceutică și a terapiilor. Exploatarea nesăbuită a acestei bogății va fi stopată. 
 

Asupra modalităților prin care ființei umane i se va induce această cunoaștere obținută în laboratoarele și fabricile pilot amintite mai sus, se poartă acum ample discuții înafara planetei. Metode sunt multiple: 
-) emiterea unor impulsuri energetice care să influențeze gândurile și raționamentele pământenilor selectați pentru “inventarea” și punerea în aplicare a unor metode și tehnologii necesare într-un anume domeniu, 
-) utilizarea tehnicilor de telepatie, 
-) comunicarea cu sufletul ființelor umane aflate în stare de veghe, veghe alterată sau de somn etc. 

Oricum, nu se vor aplica proceduri de constrângere, pentru a se obține un anumit rezultat.
Așa cum un părinte nu are dreptul să-i aplice copilului său corecții (maltratare, restrângerea libertății de acțiune, înfometare etc) în cazul când acesta nu acționează corect, tot așa și Sferele Înalte precum și Civilizațiile extrem de avansate, nu vor impune pământenilor înclinați spre fapte reprobabile, metode sau proceduri punitive. Se va acționa exclusiv asupra conștiinței oamenilor, acolo unde este cazul să se facă corecții. Când omul se convinge de utilitatea unor acțiuni, nu va mai fi nevoie să fie obligat să le accepte. 

Ar putea Lucrătorii în Lumină să influențeze conștiința colectivă? Cu siguranță, și aceasta va fi una dintre metodele utilizate în conștientizarea societății umane. 

Cel mai sigur și mai eficient procedeu va utiliza forța iubirii. Când centrul iubirii (chakra inimii) este angrenat, rezultatele sunt definitive și totdeauna corecte. 

În acest scop, se vor utiliza energiile frecvenței iubirii care vor penetra sufletele și inimile ființelor umane. Aceste energii vor fi dirijate în continuare spre Pământ din rezervele infinite ale Cosmosului și vor putea cuprinde fie întreaga planetă fie anumite zone de interes, asupra unor populații sau indivizi țintă.

Acesta este un experiment care va fi aplicat la scară de masă pentru prima oară pe planeta voastră. 


“Hoteluri cerești“ amplasate în jurul Pământului vor primi oaspeți, sufletele pământenilor, care-și vor fi lăsat, pentru o noapte (sau mai multe nopți), corpul fizic să se odihnească, în timp ce ele vor veni să-și însușească cunoștințele necesare la “școlile din văzduh“. Rezervările s-au făcut deja, iar sălile de conferinţe din cer își așteaptă oaspeții-studenți. Unele cursuri vor fi de mai lungă durată, altele vor fi mai scurte. După ce vi le veți însuși, va trebui să le puneți în aplicare pe Pământ. 
SURSA: 
www.crystallotus.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.