Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Articol interesant...


...Puteţi recunoaşte o întâlnire karmică prin faptul că simţiţi imediat cealaltă persoană ciudat de familiară. Destul de des, există, de asemenea, o atracţie reciprocă, ceva convingător în aer, care vă îndeamnă să fiţi împreună şi să vă descoperiţi unul pe celălat.
 
 
În cazul în care oportunitatea este disponibilă, această atracţie puternică se poate transforma într-o relaţie de iubire sau o dragos...te nebună. Emoţiile pe care le experimentaţi pot fi atât de copleşitoare încât credeţi că v-aţi întâlnit sufletul geamăn.
 
 
Cu toate acestea lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Într-o astfel de relaţie vor exista întotdeauna probleme care, mai devreme sau mai târziu vor ieşi la iveală. De multe ori partenerii se implică într-un conflict psihologic, care are puterea, controlul şi dependenţa ca ingrediente principale. Prin aceasta ei repetă o tragedie pe care în subconştient o recunosc dintr-o viaţă anterioară.
 
 
Într-o viaţă trecută ei ar fi putut fi iubiţi, părinte şi copil, şef şi subordonat, sau un alt tip de relaţie. Dar amândoi au simţit în fiecare o durere interioară profundă prin acte de infidelitate, abuz de putere sau, prin contrast, o afecţiune prea puternică. A fost un conflict profund între ei care a provocat răni adânci şi traume emoţionale. Acesta este motivul pentru care forţele de atracţie, precum şi cele de respingere pot fi atât de violente atunci când aceste întâlniri au loc într-o nouă întrupare....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.