Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 8 ianuarie 2012

Lumea fara cancer sau leucemie

Am putea trăi într-o lume fără cancer sau leucemie dacă am şti care sunt prietenii corpului nostru şi care sunt duşmanii lui.

Duşmanii corpului nostru sunt alimentele extrem de rafinate, radiaţiile, apa cu substante toxice şi poluanţi şi aerul poluat.
Alimentele extrem de rafinate făcute din substanţe chimice şi foarte puţin aliment natural sau cele crescute de la început în mod nenatural (fără soare, lumina naturală sau aer curat, cu alimente sintetice, îngrăşăminte, pesticide, reyiduuri de la fabrici şi uzine infiltrate în apa freatică...) sunt surse de îngrăşare şi epuizare pentru corp şi nu sunt surse de hrănire.
Alimentele care sunt prea prelucrate termic chiar dacă sunt naturale ajung sa fie o povară pentru energetică şi economia corpului. Oalele de presiune distrug membranele celulelor de plante şi seminţe şi nu mai sunt recunoscute ca şi self (adică propriu, ci străin) de către leucocitele intestinale şi în plus nu au coloide de lumină sau microzime.
Aerul şi apa poluate aduc în corp substanţe care epuizează resursele de energie fiindcă dacă nu sunt pure împiedică respiraţia celulară, schimburile de gaze şi nutrienţi dintre sânge şi celule, blochează sau înfundă vasele de sânge sau se depun în diverse organe, împiedică toate schimburile de substanţe care periclitate duc la o funcţionalitate globală alterată.
Nu întâmpplător Hunza şi diversele triburi de bătinaşi care au apă curată, aer curat şi seminţe şi plante ca şi alimente sunt longevivi, iar 120 ani este ceva firesc, iar cel mai important este că niciodată nu s-au îmbolnăvit sau au murit de cancer.
Alimentaţia naturală sau sacroterapia înseamnă aducerea în corp a unor vitamine şi minerale naturale al căror rol este de a intoxica tumorile şi celulele aflate în multiplicare anormală ca formă, mărime sau viteză de înmulţire şi de a hrăni şi întări celulele sănătoase. Animalele sălbatice bolnave, chiar şi cele domestice caută diverse plante să le consume atunci când se simt rău, iar la animalele sălbatice nu a fost vreodată găsită vreo formă de cancer. Ele au la discreţie un mediu natural din care se hrănesc doar cu plante adevărate, neprelucrate şi care per ansamblu le limitează cantitatea ingerată prin saţietate. Animalul se simte sătul şi se opreşte din mâncat spre deosebire de animalul om care nu se poate sătura deoarece corpul nu primeşte mâncare nutritivă, hrănitoare ci adesea mesele oamenilor sunt pline de gunoaie. Nici un animal sănătos şi care poate aleagă ce să mănânce din habitatul lui, nu ar consuma nici măcar plătit.

Deşi animalul nu ştie că în aceste plante, fructe şi seminţe se găsesc nitrilozide, în special amigdalină sau vitamina B17, care au rolul de a intoxica şi distruge celulele canceroase sau malformate şi totodată au rolul de a hrăni celulele sănătoase şi a le face mai puternice, totuşi ele caută plantele cele mai bogate în aşa ceva când sunt bolnave, otrăvite, suferinde, post naşterea puilor deoarece aceste nitrilozide sunt bune în procesele reparatoare celulare.

Omul în măsura în care şi-a pierdut instinctele de supravieţuire mănâncă gunoaie, respiră metale grele şi toxine şi bea apă cu deversări toxice, care evident nu sunt prieteni ai corpului meniţi să susţină viaţa ci duşmani creaţi de însuşi om care îi arată în ce a transformat faţa Naturii.
ca organism Natura se poate scutură de microbii umani şi face nişte febre vulcanice apoi resetează starea de bine şi dezvoltă o altă faţă verde şi sănătoasă.

Depinde de noi dacă vrem sau nu să fim parte dintr-o imagine sănătoasă a Naturii..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.