Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 23 ianuarie 2012

Anticonceptionalele sunt otrava pentru produsul de conceptie gata de implantare

Ei bine, cu toate că unii medici susţin că pilulele anticoncepționale doar împiedică pur şi simplu formarea embrionului, alţii sunt de altă părere. Cred că e bine să se ţină seama şi de opinia acestora! 


Astfel că unul dintre cei mai renumiți medici din Europa, Prof. dr. Rudolf Ehmann, Directorul Clinicii de Obstetrică – Ginecologie a Spitalului Cantonal Stans din Elveţia, afirmă, bazându-se pe probe ştiinţifice, următoarele: 



Pilulele anticoncepţionale provoacă avort timpuriu! Ele sunt cunoscute ca o combinaţie de hormoni artificiali care au rolul de a împiedica ovulaţia (eliberarea ovulului). Ceea ce se cunoaşte mai puţin este faptul că, de multe ori, ovulaţia se produce în ciuda pilulelor de orice fel. Prin hormonii artificiali, pilula Anti-Baby - pilula anti-copil, cum mai este denumită pastila anticoncepţională (contraceptivă) - are următorul efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie împiedicând sarcina, fie provocând avort timpuriu: 
- asupra ovarelor, împiedicând eliberarea ovulelor (inhibitor al ovulaţiei); 
- asupra consistenţei mucozităţii cervixului în colul uterin, îngroşând mucusul şi astfel îngreunând sau chiar împiedicând înaintarea spermatozoizilor spre uter şi trompele uterine;
- asupra ţesutului mucoasei uterine, care se subţiază, având loc atrofierea glandelor, reducându-se astfel resursele de hrană (glycogen) pentru copil (inhibarea implantării, deci efect de avort timpuriu); astfel, fetiţa sau băieţelul conceput moare de foame, în timp ce mama sa poate că râde, mănâncă, se plimbă sau participă la vreun eveniment; 
- asupra trompelor uterine, în sensul că ovulul fecundat este transportat atât de lent, încât nu mai ajunge la timp la implantarea salvatoare şi piere (factorul tubar, tot efect de avort timpuriu). 



Având în vedere faptul că fecundarea are loc aproximativ cu două săptămâni înaintea menstruaţiei aşteptate şi că pilulele omoară copilul chiar în aceste două săptămâni, menstruaţia totuşi va avea loc şi femeia nici nu va şti că a fost însărcinată şi că a făcut un avort. 
Mai mult decât atât, şi steriletul are efect abortiv! `. 

Afirmaţiile d-nului Prof. dr. Rudolf Ehmann sunt susţinute şi confirmate şi de următoarele cadre medicale: 
Prof. Dr. Jerome Lejeune, părintele citogeneticii moderne, Director al Institutului de Genetică al Universităţii Rene Descartes din Paris; 
Prof. Dr. Erich Blechschmidt, embriolog, Directorul Institutului de Anatomie al Universităţii din Gottingen; 
Prof. Dr. A. Ingelman-Sunberg, Director al Clinicii de Obsetrică-Ginecologie din Stockholm; 
Dr. Antoni Marcinek, Director al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Cracovia; 
Prof. Dr. J. Roszkowski, co-fondator al Societăţii Internaţionale de Ginecologie şi membru al Comitetului Ştiinţific din Institutul Mamei şi Copilului din Varşovia; 
Prof. Dr. Micheline Matthews-Roth, Universitatea Harvard; 
Dr. Bernard Nathanson, Profesor asociat de obsterică şi ginecologie la New York Medical College; 
Prof. Dr. R. Klimek, membru al Societăţii Regale de Medicină din Londra. 
___ 

Sunt nocive? DA! 

Cheagurile de sânge în picioare și plămâni, durerea în gambe și piept, toleranţa redusă la glucoză, modificarea în sens negativ a sănătăţii psihice (modificare care poate conduce la sinucidere!), precum și dificultățile de respirație sunt doar câteva dintre efectele secundare (nocive) ale anticoncepționalelor sub formă de pastile, drajeuri şi/sau plasture. 
Ca și fapt divers, autoritățile sanitare din Canada au transmis acest avertisment femeilor, după ce unul similar a fost transmis și în SUA. Aceste anticoncepționale au un efect CATASTROFAL asupra organismului femeii, efect care se evidenţiază pe termen scurt sau pe termen lung, în funcţie de reactivitatea şi sensibilitatea fiecărui organism în parte. 
___ 

FERIŢI-VĂ să luaţi anticoncepţionale, dacă ţineţi măcar puţin la vieţile dv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.