Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 29 ianuarie 2012

Produse alimentare din Argint si Aur

Fie ca alimentele să vă fie remedii, iar remediile alimente (Hipocrate)


Argentum+® este un remediu excelent în următoarele cazuri: acnee, arsuri, astenie, anxietate, bronşită, cefalee, cistită, cicatrizare dificilă, convalescenţă, demineralizare, depresie, eczemă, escare, faringo-amigdalită, febră, gripă, herpes, infecţii bacteriene şi virale, inflamaţii, iritabilitate psihică, laringită, labilitate psiho-emoţională, plăgi, psoriazis, scăderea imunităţii, sinuzită, stres, tulburări de digestie şi absorbţie, tuse, ulcer gastric, viroze şi zona zoster.
Cicatricile rănilor care au fost tratate cu ajutorul Argintului coloidal ionic sunt mult mai mici (existând cazuri de vindecare rapidă, în care nu au mai rămas urme pe corp) comparativ cu urmele lăsate în urma cicatrizărilor sub acţiunea altor tipuri de tratament!
Efecte deosebite in cazurile de schizofrenie . 


Produsele ARGENTUM+® sunt unice prin modalitatea de producere şi calitatea produsului finit.
Printr-o metodă unică, patentată, se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni de argint, în concentraţii de 5, 10, 20 sau 25PPM (mg/l), în funcţie de categoriile de consumatori cărora le sunt destinate.
În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosim geometria sacră în procesul de producţie (Floarea vieţii), pentru amplificarea beneficităţii produsului finit.
Argentum+® este o formulă ideală, deoarece combină acţiunea argintului coloidal cu cea a ionilor de argint. Argintul coloidal acţionează prin suprafaţa foarte mare a particulelor de dimensiuni nanometrice. Cu cât dimensiunea particulelor este mai mică, cu atât suprafaţa de interacţiune este mai mare. Ionii de argintaduc un plus de benficitate prin sarcina pozitivă, Ph bazic, penetranţa mărită în ţesuturi. Actiunea sinergică a particulelor coloidale şi a ionilor de argint este mai complexă şi mai eficientă decât dacă acestea ar acţiona separat.
Argentum+® este o soluţie transparentă şi clară, conţinând numai apă distilată, Argint sub formă de particule de dimensiuni nanometrice şi ioni de argint, în proporţie de 75%-90%. Efectul sinergic generat de îmbinarea acţiunilor particulelor de argint în stare coloidală şi a ionilor de argint, garantează un produs de înaltă calitate.
Miracolul ionilor de argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă (Ag+) se află tot mai prezent în rezultatele terapeutice excepţionale. Prin administrarea zilnică, Argentum+® poate potenţa sistemul imunitar redând astfel organismului capacitatea de a se vindeca singur.
 
Principalele acţiuni:
          Este un puternic întăritor al sistemului imunitar. Acţionează ca antiviralantibacterian,antimicotic, antifungic, antiinflamator şi antiseptic. Studiile de laborator dovedesc faptul că majoritatea agenţilor micotici, bacteriilor şi virusurilor, sunt distruşi în 2-7 minute de la contactul cu ionii de argint.
Efectul antioxidant recomandă produsul Argentum+® în terapiile de purificare sau de detoxifiere ale organismului.
 

 Aurul coloidal-ionic  
 
Stiati ca organismul femeii contine de 5-6 ori mai mult aur decat cel al barbatului?
Tehnica de ultimă oră, dotată cu microscoape ce pot fotografia până la dimensiuni atomice ne arată că, in conditii speciale, particulele de aur pot fi extrase din metal pur (99,99%) devenind bio active si bio accesibile pentru corpul uman. Datorită proprietatilor speciale ale aurului asupra fizicului şi psihicului uman, uneori se considera, evident eronat, ca solutiile care contin aur sunt de fapt legendarele elixiruri alchimice. Este necesar ca solutiile ionice de aur sa nu fie confundate cu sarurile de aur comercializate ca fiind aur monoatomic sau sub alte denumiri (in realitate fiind clorura de aur). Acestea prezintă un grad înalt de toxicitate. Aurul coloidal clasic, viu colorat, este obtinut prin arc de tensiune inalta, fiind de fapt o pilitura de aur extrem de fina, considerata de catre organismul uman drept metalica, greu de asimilat.
Metalele din organism au preponderent structura ionica. Capacitatea organismului de a asimila ionii metalelor este de 98% datorita bio accesibilitatii lor. Din acest motiv metalele cu structura ionica sunt supra-numite „metale organice”.  
Intr-o forma usor de asimilat pentru organismul uman, aurul se gaseste în cantităţi extrem de reduse, în alge si în coaja violetă a fructelor şi a legumelor (prune, struguri, vinete etc.).
Aurul coloidal-ionic este un produs incolor. Acesta este un mediu stabil format din apa distilata si particule nanometrice de aur fin in suspensie. Modalitatea de obtinere are la baza o metoda complexa ce foloseste variatii de tensiuni scazute. Aceasta este considerata de catre specialisti drept cea mai buna pentru obtinerea unei solutii cu aur pentru consumul intern.
 
În medicina indiană Ayurveda, aurul este cunoscut sub numele de Bhasma (cenuşă de Aur). Este considerat autentic şi este folosit după ce trece testul apunarbhavatva sau testul „neredevenirii” (incapacitatea de a deveni din nou metal prin modalităţi metalurgice). Paracelsius, fondatorul şcolii de chimie medicală (precursoare a farmacologiei), a dezvoltat medicina pentru tratarea bolilor pe baza mineralelor metalice, inclusiv a aurului. Acesta considera ca “aurum potabile” vindeca toate bolile si pastreaza trupul indestructibil.
În alchimie aurul este în strânsă legătură cu Soarele care guverneaza zona plexului solar, inima, arterele, sistemul osos, starea generală de vigoare si vitalitatea. Cunoştinţele străvechi sunt în consonanţă cu cercetările contemporane. Acum se pot observa şi măsura aceste efecte asupra fiinţei umane aflate sub influenţa aurului: îmbunătăţirea stării generale de vitalitate, creşterea şi echilibrarea producerii hormonilor, efect reîntineritor, tonifierea inimii, producerea celulelor roşii.
Câteva dintre beneficiile cele mai des enumerate în cazul utilizării aurului sunt: scăderea stresului, anxietăţii, a stărilor depresive, tonifierea organelor slabite, creşterea voinţei, a coeficientului de inteligenţă (până la 20 unităţi pe scara Stanford-Binet), precum şi a stării de bine in general. Aurul este totodată utilizat în medicina modernă pentru asigurarea unei stări de sănătate cât mai bună a articulaţiilor, mai ales în boli grave cum ar fi artrita reumatoidă.
La nivel fizic aurul acţionează asupra sistemului endocrin, in special asupra glandei pituitare. S-a constatat potenţarea şi armonizarea funcţiilor acestei glande endocrine, echilibrarea secretiei peptidelor (hormoni, neurotrasmitatori) ce au rol revigorant si reîntineritor. Este folositor pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale si pentru fortificarea sistemului osos. Asupra inimii aurul este eficient în: echilibrarea funcţiei cardiace în general, tonifierea miocardului, reglarea ritmului cardiac si a tensiunii arteriale, reglarea fluxului sanguin, eliminarea cardiomiopatiei şi a insuficienţei cardiace.
Aurul dezvoltă abilităţile psihice şi măreşte puterea de introspecţie. Astfel, anumite credinţe sau griji subconştiente ies la suprafaţă şi devin înţelese descoperindu-se cauza lor. S-a constatat că acest fenomen are loc secvenţial aducând la lumină o problemă la un moment dat, dând posibilitatea explicării bolii somatice sau psihice în situaţia în care lipsesc factorii fizici, chimici sau anatomici, doar pe baza sesizării perturbărilor la nivel comportamental. Studiile asupra proprietăţilor aurului lărgesc orizonturile medicinii psihosomatice şi ne apropie de această viziune, evidentiind totodată conceptul holistic trup-suflet al individului.
Pentru cei care se angajează în practici de meditaţie, aurul este un instrument util pentru a ajunge la stări modificate de conştiinţă, uşor şi fără efort. Totodata actiunea asupra zonei inimii faciliteaza de multe ori evocarea spontana a unor efecte pozitive puternice considerate de catre fiinta in cauza drept stari model, de referinta sau arhetipale.
In ceea ce priveste proprietatile aurului, cercetătorii din domeniul parapsihologiei susţin cu entuziasm teorii conform cărora aurul dezvolta capacităţi extrasenzoriale latente. Aceste teorii spun ca o fiinta umana ar trebui sa fie in mod firesc capabila sa manifeste o serie de capacitati extra-senzoriale. Prin actiunea de armonizare a functiilor glandei pituitare si de dinamizare generala a encefalului, aurul face ca pragul dintre senzorial si extra-senzorial sa fie perceput ca fiind tot mai mic.

Un comentariu:

  1. produse argentul (apa de argint coloidal) in diferite cantitati si combinatii, dar cel mai important la un pret corect! gasiti pe www.ameplant.ro

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.