Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 11 ianuarie 2012

APEL MONDIAL URGENT

APEL MONDIAL URGENT
Pentru toti cei care au dorinta si intentia suprema de a face sa domneasca, in permanenta si definitiv,
IUBIREA, PACEA si BUCURIA
Pentru a ajuta planeta noastră si toti locuitorii sai la nasterea noii lumi, noi facem apel la toti Lucratorii intru Lumina, care simt, ca si noi, nevoia sa se angajeze sa vibreze, in permanenta, la intensitate maxima.
Acest lucru este urgent, pentru a crea saltul cuantic necesar, de care noi toti avem nevoie pentru renasterea noastra.
Pentru  manifestarea angajamentului, este suficient sa spuneti cu voce tare:
EU HOTARASC, AICI SI ACUM, SA FAC SA DOMNEASCA, IN PERMANENTA, IUBIREA, PACEA SI BUCURIA, IN MINE SI IN JURUL MEU, PENTRU BINELE MEU CEL MAI INALT SI AL TUTUROR
Apoi, trebuie sa simtiti emotia de a dori din inima ceea  ce vreti sa obtineti, de a mentine aceasta frecventa, de o maniera aproape obsesiva si, bineinteles, de a initia actiuni in consecinta.
Va rugam sa va faceti angajamentul pentru o perioada de minim 21 de zile pentru a crea si a activa circuitele neuronale si energetice necesare.
In plus, in timpul celor 21 de zile, veti repeta: EU SUNT IUBIRE, PACE, BUCURIEresimtind emotiile respective, apoi veti crea toate acestea, in voi si in jurul vostru.
Rezultatele vor fi colosale
Un individ care traieste si vibreaza in acord cu energia optimismului si dorinta de a nu judeca pe ceilalti va contrabalansa negativitatea a 90.000 de persoane aflate la cel mai jos nivel de energie.
Un individ care traieste si vibreaza in acord cu energia iubirii si respectului pentru tot ceea ce este viu va contrabalansa negativitatea a 750.000 de persoane aflate la cel mai jos nivel de energie.
Un individ care traieste si vibreaza in acord cu energia iluminarii, fericirii, pacii infinite va contrabalansa negativitatea a zece milioane de persoane aflate la cel mai jos nivel de energie. Dr. Wayne W. Dyers
INTREAGA CREATIE VA MULTUMESTE, IN AVANS,
PENTRU DARUL VOSTRU,
CARE VA VA FI RETURNAT INSUTIT!
 
Va multumesc pentru  ca faceti sa circule acest mesaj mai repede si la cat mai multe persoane.
Orice traducere, respectand sensul acestui mesaj, este binevenita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.