Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 24 aprilie 2012

Uzbekistan: crime josnice




Dictatorul din Uzbekistan îi obligă pe doctori să le facă femeilor histerectormie, fără știrea sau consimțământul acestora, cu scopul de a promova controlul nașterilor pe teritoriul țării. E o crimă josnică și sângeroasă împotriva femeilor, orchestrată de un om odios și e timpul să i se pună capăt. 

Karimov e unul dintre cei mai înverșunați dictatori ai lumii, ajungând până acolo încât a fiert de vii activiști care i s-au opus. În ciuda acestor lucruri e susținut de milioanele de dolari plătite de guvernul american pentru transporturile militare de pe teritoriul Uzbekistanului. Cea mai recentă formă de brutalitate împotriva femeilor l-a pus pe acest monstru în lumina reflectoarelor din întreaga lume. Să ne folosim de acest moment teribil pentru a-i determina susținătorii principali să-și retragă sprijinul. 

Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii, Hillary Clinton are puterea de a reinstaura sancțiunile militare și a determina SUA și alte puteri să-și retragă sprijinul financiar din Uzbekistan. Deja l-a condamnat public pe Karimov pentru abuzuri împotriva drepturilor omului, și cel mai recent asalt împotriva drepturilor femeilor - un subiect pe care Secretarul de Stat îl stăpânește pe deplin - nu face decât să ridice mizele. Semnează petiția de mai jos și cere-i lui Hillary Clinton să pună capăt regimului de teroare al lui Karimov și să oprească atacul brutal asupra femeilor: 
https://secure.avaaz.org/ro/uzbekistan_sterilisation_meme/?cgDUSab

Comentariu Crina: Odată sterilizate femeile își pierd rostul de femei și de a duce specia umana mai departe, au comportamente masculine și sunt bune de exploatat la fel ca și animalele de povara.

Cu siguranță că nu și-ar steriliza pentru nimic în lume propria fiică


Este sub demnitatea de om să se mai întâmple așa ceva în mileniul III, însă trebuie să recunoaștem că noi coexistăm cu animale din punct de vedere al dezvoltării creierului, cu ființe puțin de tot evoluate sufletește și care își permit să dispună de viața și libertatea celorlalți.

Însă dacă ei sunt oglinda noastră și așa ceva vrem să ținem departe de umanitate este momentul să întoarcem spre noi oglinda și să vedem unde încercam noi înșine să controlăm viețile și libertățile celor pe care mai avem tupeu să afirmăm că îi iubim și de aia... vrem să îi trimitem la psihiatrii sau să îi schimbam prin părțile esențiale...

Pe cine ai vrea tu să schimbi?
Cui nu îi respecți libertatea?

Ca să alegi să respecți libertatea celorlalți trebuie să o fi dobândit întâi pe a ta.

Ești tu o ființă liberă care se respectă, iartă, iubește și acceptă pe sine așa cum este?
Dacă nu schimbarea lumii începe cu tine, cu lumea ta interioară... cu transformarea, cu alchimizarea fricilor tale...

Cum să faci aceasta...? Să poți să râzi de cele mai teribile frici ale tale luând de acolo puterea înapoi... să te joci cu ele până când nu te mai afectează ci chiar te poți distra copios de ele...

Distracție plăcută de-a lungul călătoriei interioare... și când ai ajuns să închei un nivel de explorare a realității tale vei constata că realitatea înconjurătoare s-a schimbat... FIINDCĂ TU AI ALES SĂ TE SCHIMBI!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.