Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 13 aprilie 2012

Opriti macelul mieilor!

 
Opriti barbaria! Nu are nici o legatura cu Iisus!

Aceasta traditie primitiva si chiar satanica ar fi trebuit sa inceteze de mult daca in fruntea bisericii s-ar fi aflat o majoritate formata din oameni cu adevarat spirituali. Faptul ca aberatia uciderii mieilor de Paste continua, arata cat de jalnica este gasca cu pretentii de mesageri ai Domnului care conduce Biserica Ortodoxa Romana! L-ati vazut vreodata pe asa-zisul "preafericit" Daniel sau pe vreun alt inal prelat sa ia atitudine in fata macelului mieilor si sa indemne crestinii sa opreasca barbaria? Credeti oare ca Dumnezeu sau Iisus are nevoie de sangele mielor? Vi-l puteti imagina pe Iisus bucurandu-se ca sute de mii de miei sunt omorati cu ocazia CELEBRARII INVIERII LUI? Este evident ca nu, pentru orice om cu un minim bun simt!!! Cu toate acestea, majoritatea "pastorilor" nostrii spirituali nu par sa aiba vreo framantare sau sunt prea lasi ca sa reactioneze, chiar daca nu impartasesc crima (de, au si ei un job si nu vor sa-l piarda!).

In concluzie, oameni buni, opriti macelul mieilor! Daca aveti un minim discernamant si un pic de compasiune, opuneti-va barbariei! Nu intampinati Lumina Invierii cu sangele unor fapturi nevinovate pe maini!

Dumnezeu sa va lumineze sufletele!

de Daniel Roxin
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.