Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 2 aprilie 2012

Atentie!!!!!! - din nou INITIUM din culturile noastre si ale copiilor nostri!

Atentie!!!!!!-1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism.
Atentie!!!!! si la: 
* faina si painea de Titan,    * MALAI SUPERIOR FAMIGLIA(Lujerului SA),   *  biscuitii Rostar,    *  mezelurile Aldis,    * margarina Delma,   * Taiteii de casa Baneasa si tot ce contine specificatia CODEX ALIMENTARIUS! FUNGICIDUL INTIUM / ENERVINT PRODUS DE BASF GERMANIA .
 Pe pachetele de pâine Titan scrie deja cã pâinea este fabricatã conform Codex Alimentarius. România experimenteaza pe populatie INITIUM pentru culturile de struguri, cartofi, rosii, castraveti si ceapa.
 Pentru publicul larg se spune cã "beneficiile pe care le-ar aduce aceastã substantã sunt legate în primul rând de combaterea dãunãtorilor, dar, totodatã ea micsoreazã si durata în care se obtine recolta." Dupã ce acest produs va fi experimentat în România, urmeazã sã fie omologatã utilizarea lui si în Olanda, Germania , Franta, SUA, Canada   si Marea Britanie.
 Neoficial, conform cercetãtorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeste cu pânã la 65% rata riscului de cancer de colon, substantã care intrã rapid în combinatii chimice, devenind rezidualã în organism. De pilda 1 mg de initium intrat în organism o singurã datã se eliminã în aproape un an. Or, dacã acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum INITIUM ajutã la cresterea rapidã a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mãrirea tumorilor maligne. Domnul Basescu a fost singurul presedinte care a APROBAT CA ROMANIA SA FIE COBAI PTR STUDIUL ACESTUI iNITIUM. CEL CARE SE IMPLICA IN IMPLEMENTARE ESTE ACTUALUL/ fostul? MINISTRU AL AGRICULTURII prin ale carui firme se si comercializeaza acest initium. 
Pe acest site, BASF-ul se lãuda pe 11 ianuarie !!!!!! cã pentru prima datã în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele: 
Enervin T ptr protectia viilor,     SOLARIS ptr rosii,          ZAMBRO ptr cartofi. 
Ar fi bine sã rãspânditi cât mai mult informatia pt. cã asa cum s-a întâmplat cu vaccinurile contra cancerului de col uterin si împotriva gripei porcine se pare cã nu este în zadar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.