Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 30 aprilie 2012

Micro-gaurile de vierme


*
[*În teoria generala a relativitatii, gaurile de vierme sunt constructii topologice, care „leaga” zone indepartate ale universului, printr-o „scurtatura”. Numele de gaura de vierme provine de la analogia cu un vierme care, în loc sa se deplaseze la suprafata marului, se deplaseaza prin mar. O ia deci pe o scurtătură, numită gaură de vierme. Wikipedia. N.tr.]

Corpul vostru KA se intrepatrunde cu corpul vostru fizic si are aceeasi forma si marime ca forma voastra fizica. Nicio parte din corpul vostru fizic nu se afla în afara KA-ului vostru şi, prin insasi natura sa, atunci cand va incarcati cu energie corpul KA, excesul de energie patrunde în organele corpului vostru fizic, contribuind la sanatatea si vitalitatea voastra.

Corpul vostru KA este alcatuit din nenumarate particule de lumina eterica, iar în interiorul acestui corp de lumina exista puncte de conexiune. Aceste puncte de conexiune din KA-ul vostru se unesc cu mitocondriile din celulele voastre. Mitocondriile sunt producatoarele de energie, uzinele energetice ale celulelor voastre. Exista un numar variabil de mitocondrii, în functie de tipul de celula, iar aceste organite se gasesc în citoplasma, la exteriorul nucleului celulei. Singurele celule care nu au nucleu sunt globulele rosii din sangele vostru.

Este posibil sa va concentrati atentia pe acest nivel al corpului vostru, astfel incat sa fiti constienti de mitocondriile voastre si sa puteti percepe gaurile de vierme din KA-ul vostru. Aceste gauri de vierme sunt portaluri intracelulare, ce duc spre natura vibratorie superioara si spre realitatea KA-ului vostru. Prin deschiderea acestor portaluri, prin intentie, puteti influenta foarte mult curgerea surplusului de energie, din KA-ul vostru, în corpul vostru fizic.

Aceasta ii permite corpului fizic sa se armonizeze mai usor cu vibratia mai rapida a KA-ului vostru. Prin intermediul KA-ului vostru, va inaltati în realitati de vibratie superioara. Prin intermediul portalurilor mitocondriilor voastre, va puteti ajuta corpul fizic sa se adapteze mai usor la aceasta accelerare rapida.

Iar acum dorim sa ne indreptam atentia asupra impasului emotional al situatiei voastre. Prin insasi natura lor, atat accelerarea timpului, cat si sporirea realitatilor vibratorii vă purifica mintea inconstienta.

Asa cum am spus mai inainte, veti remarca o crestere a instabilitatii emotionale si a comportamenului irational si impulsiv. Daca voi insiva nu simtiti aceste efecte, cu siguranta ca ati observat ca ele se produc printre semenii vostri.

Voi traiti intr-o dualitate paradoxala. Pe masura ce vechile realitati energetice se destrama, iau nastere noi realitati energetice. Natura umana ii face insa pe oameni sa fie atasati de felul în care lucrurile au obisnuit sa fie, de structurile pe care ei se bizuie. Totusi, o mare parte din felul în care au existat lucrurile, se apropie de sfarsit. Lumea, asa cum ati cunoscut-o, se sfarseste. Si se naste o noua lume.
Impasul inimii umane

Una dintre partile cele mai importante care sufera în acest proces este inima umana. Noi recunoastem si simtim o tristete si o deznadejde profunda, în inima umana colectiva. O parte din aceste stari se datoreaza dezintegrarii realitatilor si a atasamentelor voastre fata de ele. La urma urmelor, pe ce va construiti visele, atunci cand fundatiile lumii voastre se prefac în ruine?

Un alt aspect al acestei greutati din inima are de-a face cu natura nociva a atmosferei emotionale a planetei voastre. Odata cu intensificarea energiilor solare, tensiunile dintre polaritati vor deveni si mai evidente. Polarizarea constiintei umane, intre cei ce vor sa ingradeasca spiritul uman si cei ce vor sa il elibereze, devine din ce în ce mai clara.

Dorim sa va facem doua sugestii, ca metode de a gestiona aceste incercari prin care trece inima voastra.

Inima voastra este cea cu ajutorul careia iau nastere noile realitati – ne referim la realitati în care merita sa traiesti. Prima noastra sugestie ar putea parea excesiv de simplista si, totusi, asa cum se intampla adeseori, cele mai simple lucruri sunt, de multe ori, cele mai eficace. Nu are importanta cum faceti acest lucru. Ceea ce este important este ca voi sa creati un antidot emotional in voi insiva, pentru poluarea nociva a atmosferei emotionale a planetei voastre.

Pe masura ce ura si intoleranta cresc, trebuie sa gasiti o cale de a trece prin acest intuneric. Cea mai simpla si mai eficienta metoda pe care o stim este sa gasiti lucrurile cele mai marunte din viata voastra, pe care le apreciati, si, pe durata zilei, sa va opriti cateva clipe, ca sa traiti în acele sentimente de apreciere. Nu conteaza cat de slabe ar putea fi aceste sentimente de apreciere. Din cele mai mici seminte de apreciere, pot rasari lucruri marete. Starea de vibratie a aprecierii sau recunostintei este un antidot extraordinar pentru poluarea emotionala. Va recomandam insistent sa cultivati prietenia cu acest aliat, în timp ce treceti prin acest nou ciclu de furtuni solare.

În final, va oferim o meditatie acustica, axata pe chakra inimii. Ea provine dintr-un atelier de lucru, Hathor Intensive, anterior. Prima faza a acestei meditatii acustice invarte si activeaza energii din chakra inimii voastre, pentru ca ele sa fie eliberate. A doua faza a meditatiei este linistitoare si hranitoare. Suntem de parere ca veti descoperi ca aceasta meditatie acustica este un alt aliat de nadejde.

Pe masura ce intrati în aceasta noua etapa de furtuni solare, intelegeti ca ele sunt oportunitati extraordinare de inaintare, pe calea evolutiei. În mod paradoxal, din cauza intensitatii lor, ele sunt si pline de riscuri de degenerare. Daca va impotriviti energiilor de accelerare, veti intampina mari greutati în aceasta tranzitie. Daca acceptati aceste energii si le imblanziti – gasind o cale de a inainta prin ele, cu apreciere si cu o doza serioasa de umor – veti descoperi mai multa libertate. Aceasta libertate despre care vorbim este libertatea spiritului, a mintii si a inimii umane. Ea tine de un nivel de constiinta care nu este influentat de dualitatile existentei voastre pamantesti.
Hathorii
1 aprilie 2012 
Angelia Reiki

 ·  ·  · 3 hours ago

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.