Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Omraam Michael Aivanhov, Puterile Gandului... Munca


"Intrebati pe cineva:"
-ce faci? 
-muncesc".
Oh,el este inca departe de a intelege esenta muncii; el face diferite treburi, bâjbâie, obosește, dar aceasta nu este inca o munca adevarată. Foarte rar, chiar si printre Inititiati se poate spune: "Eu muncesc". Mai degraba se poate spune: Eu face ceva." sau trec prin experiente nefericite, sau imi bat capul cu probleme."Asa cum a spus Iisus, ar fi trebuit sa ajungem pana la spiritul divin, pentru a-l lua de model, inspirându ne din El.
In realitate, numai D-zeu muncește. La fel fac ingerii si arhanghelii, servitoriii Sai, pentru ca ei il au ca exemplu. De aceea in invataturile viitorului, cuvantul munca va fi luminta de o noua lumina, va lua un sens magic, deoarece printr o asemenea munca omul se va transforma.
prem joy: "...Oamenii muncesc, desigur pentru a si castiga painea, dar aceasta nu inseamna munca adevarata. Oamenii seamana, transpira, obosesc si isi imagineaza ca muncesc, pentru ca trebuie sa si castige existenta. Nu, ei nu au inceput-o inca, fiindca Initiatii inteleg munca ca o activitate a unei fiinte libere, o activitate nobila, mareata..."de O.M.Aivanhov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.