Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 30 aprilie 2012

Centura fotonica


alcyone
CONSIDERATII STIINTIFICE
Inca din anul 1961 astronomii au descoperit prin informatiile oferite de sateliti o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita.
Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf.
Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie.
Totusi, atentia publica nu a fost mult timp retinuta de acesta descoperire, decit cu mult mai tirziu, cind s-a vazut ca locatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita a Sistemului nostru solar.
La inceputul anilor '80 in S.U.A., a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru solar se va "ciocni" cu un nor electromagnetic "nu peste multi ani".
Aceasta nebuloasa a fost mai apoi denumita Centura Fotonica.
Intregul Univers este tinut la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile de energie centripeta, cu cimpurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere orbitelor naturale in Spatiu si Timp: sateliti in jurul planetelor, planete in jurul stelelor, sisteme solare in jurul centrelor altor vortexuri majore si tot asa la infinit.
Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de 1 an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg", care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000 - 26.000 de ani.
Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.

Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor.
Ea consta din multe benzi fotonice, emanind din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee.
Deci Sistemului nostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge in rotatia lui in acelasi punct de pe orbita.
Incercati sa va imaginati citeva sisteme solare in revolutie pe o mare orbita in jurul stelei Alcyone, dar infasurati acesta imagine cu niste imaginare spire de toroid.
Aceasta este Centura Fotonica.
centura fotonica
Inseamna ca Sistemul nostru solar, trece prin aceasta Centura de 2 ori la fiecare aprox. 26.000 ani.
Cea mai ingusta parte a Centurii, ii ia Sistemului solar cam 2.000 de ani sa treaca prin ea.
Si trec cam 10.500 ani intre 2 intilniri cu Centura.
Daca socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 =25.000 ani.
centura fotonica
Cind se va intimpla "ciocnirea" ???
Multi spun ca e destul de dificil de prezis, avind in vedere ca Centura are oscilatii neregulate.
Surse care au aflat prin "channeling" spun ca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar a intrat in Centura pentru o saptamina in 1987, putin mai mult timp in anul urmator, dar ca din 1998 , Soarele a intrat deja in plin.
Se afirma ca Terra nu va intra decit in 2012.
In ce consta Centura Fotonica?
Care vor fi efectele ei asupra vietii pe Terra?
De fapt care este scopul intrarii in ea, daca exista vreunul?
Radioul afima ca este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul, care este o particula de lumina a unei radiatii electromagnetice.
Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atit in spectrul vizibil cit si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzind spectrul razelor X.
Mass Media deja a atras atentia despre masiva crestere a intensitatii radiatiei periculoase care intra prin gaurile din stratul de ozon, in anumite regiuni ale planetei.
Odata cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata sau in spatele Soarelui, daca ne gindim la intrarea lineara in Centura.
In consecinta, ori Soarele, ori Terra va intra prima data.
Este imposibil de prezis exact care, din moment ce, Centura se dilata si se contracta pe rind.
Daca Soarele va intilni primul Centura, a fost comunicat prin "channeling" ca vor urma 3-5 zile de intuneric total si vor cadea toate sursele de curent electric.
Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric.
Din surse extrateresre ni se comunica faptul ca odata cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos.
Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei.
Daca se va adeveri, atunci multa vreme cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati.
Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele 3 zile.
O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei.
Va exista o inalta excitatie a atomilor cauzind fluorescenta tuturor corpurilor.
Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani.
Norul fotonic are o mare densitate de electroni si pozitroni (antielectroni).
In fizica, atunci cind o particula si antiparticula sa intra in coliziune, sunt amindoua anihilate cu o imensa degajare de energie radianta-fotoni.
Prezenta acestor pozitroni liberi va interfera cu electricitatea terestra formata din electroni, ceea ce va duce la soc electric.
Oricum energia fotonica rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni va deveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta.
Intilnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi o mare experienta pozitiva, dar numai Omul cu suficienta disciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii propriei constiinte isi va da seama ca anticipata "Epoca de Aur" se manifesta deja.
Centura poate fi impartita in 3 zone:
1. Intrarea in Zona Nula in care vom sta 5-6 zile si care va include 72 de ore de intuneric total.
2. Intrarea in Partea principala cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani.
3. Iesirea din Centura prin Zona Nula inca 5-6 zile.
CENTURA FOTONICA
Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sisteme solare.
SoareleCentral al Constelatiei este numit Alcyone si sistemele sale solare sunt : Merope, Atlas, Maya, Electra, Coele, Taggeta si al nostru, numit Ors.
Sistemul nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul lui Alcyone in 25.920 de ani.
centura fotonica
Conform profetiilor Maya in 22 Decembrie 2012, noi vom intra definitiv in cimpul radiant al Centurii.
In urmatorii 10 ani planeta Terra si vecinii sai isi vor ajusta structurile moleculare.
Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute vor fi excitate - lucru care va crea un tip de lumina constant si nou - o lumina non -calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre.
In caz ca Terra va intra prima se va produce un fenomen similar unui foc planetar, intreaga materie va deveni luminoasa, dar fara ardere propriu-zisa.
Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si cimpuri de gheata se vor intinde pina la 40 de grade latitudine in ambele emisfere.
Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor.
Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie si curind va incepe radiatia constanta care, bombardind Terra va topi gheata.
Apele vor creste cu 900 de metri.
Cind se vor retrage vom avea un "Cer nou si un Pamint nou".
Iminentul cataclism va marca inceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, al Justitiei.
CONSIDERATII METAFIZICE SI SPIRITUALE.
Nu se poate pune la indoiala faptul ca pentru Omenire intilnirea cu Centura Fotonica va fi in esenta o experienta spirituala.
Dar acest lucru depinde totusi de fiecare.
Daca la acea vreme vom fi destul de evoluati, mari pasi inainte vom face prin ridicarea nivelului constiintei prin absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa.
Daca comportamentul nostru ramine negativ, avem multe vibratii scazute ca rezultat al actiunilor egoiste, nu ne putem astepta sa supravietuim radiatiei de inalta frecventa.
Cu alte cuvinte va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala.
Universul fiind Spirit in manifestare, nu ne putem indoi ca orice fenomen cosmic fizic pe care il putem studia prin stiinte si intrumente, are la baza Spiritul si Vointa Divina.
Nimic nu este intimplator in Univers, totul este perfect coordonat de Mintea Cosmica si se face in scopul evolutiei.
Intotdeauna in spatele oricarui femonen care se manifesta fizic in Univers, trebuie cautat intelesul si insemnatatea lui Spirituala si Divina.
In channeling, interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ.
Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a " Rapirii in Slava", a " Ascensiunii" , termeni bine cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina.
Intilnirea cu Centura Fotonica va juca un rol primordial in biblica "Transforamare a omului".
Termenul de "Christ" aparent exprima A Doua venire a lui Christos.
Dar in realitate acest " Christ" este o stare a Constiintei , a Fiintei in ansamblu care a fost atinsa de Iisus si nu un nume propriu.
Este vorba de o Renastere a planetei Terra.
Se spune ca planeta va fi divizata intr-o planeta cu 3 dimensiuni asa cum exista si la ora actuala si o alta Terra care va trece intr-un Univers paralel cu 4 dimensiuni.
Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic, intrucit esenta lor este spirituala.
2012
Este de notat ca serioase lucrari de fizica abordeaza teoria universurilor paralele.
Prin channeling s-a primit informatia ca noi de multe ori intram in planuri ale unui univers paralel si apoi ne intoarcem inapoi aici.
Exista si un alt exemplu al unei foarte avansate civilizatii in centrul Terrei, asa numita Shabhalla care exista intr-un plan paralel si la care se poate ajunge prin tuneluri electromagnetice care se deschid la Poli si in alte zone de pe glob.
Posibil ca singura consecinta trista a intrarii in Centura va fi ca unele familii vor fi impartite de acesta selectie naturala de esenta spirituala.
Unii vor merge pe Pamintul mult mai evoluat din a 4-a dimensiune sau densitate, iar altii vor ramine pe Terra cea cu 3 dimensiuni.
Acest lucru poate duce la o permanenta separare a evolutiei pentru citeva mii de ani.
Insa unele persoane rare care sunt pe calea mai evoluata vor dori sa isi suspende progresul personal, ca sa ii astepte pe altii din urma.
Actualmente ciclul Centurii Fotonice este sincronizat cu sfirsitul unui mare numar de alte cicluri, de ex. 225 milioane de ani pentru Ciclul reptilian, 26.000 de ani pentru Precesia echinoctiilor, 104.000 de ani - un virf al evolutiei in 4 cicluri de 26.000 de ani, culminind cu o Convergenta Armonica la timpul cind se prevede intrarea-anul 2012.
echinoctii
Convergenta este sfirsitul unui ciclu stelar de activitate.
Activitatea stelara a inceput deja si va continua pina in 2012-2017.
Activitatea stelara se produce cind Sistemul nostru solar se alineaza inaltelor bande de frecventa din Pleiade (steaua Alcyone) Sirius, Arcturus, Orion si Andromeda.
Acest lucru este cunoscut si ca punctul in Timp care coincide cu atingerea punctului maxim de expansiune a Universului.
Sincronizarea unor asemenea noduri se astepta sa deschida straturi dimensionale pentru influxul a noi energii si schimbari.
Din punct de vedere psihologic, efectul caracteristic al intrarii va fi ca unele neplaceri si nereguli in matricea fizica si psihologica a oamenilor vor iesi la suprafata, adica in mintea constienta.
Se va da astfel prilejul unor noi vindecari, echilibrari dar si in cazul unor persoane prea "dereglate" se vor produce boli, depresii si moarte.
Centura Fotonica este o parte a unui grup de energii din a 7-a dimensiune, care are benzi energetice peste tot in jurul Soarelui Galactic. Una din aceste benzi curge din Constelatia Leului, pina in cea a Varsatorului si sparge Anul Platonic in 2 nopti galactice si 2 zile galactice.
spira galactica
Ingerii pot utiliza aceasta energie din dimensiunea a 7-a ca sa activeze in timpul somnului, chakrele discipolilor Luminii si pe ale celor care cer acest lucru si sunt pregatiti sa il primeasca.
Aceste energii produc schimbari la nivel subatomic in toata Creatia.
Astfel se va face trecerea in dimensiunea a 4-a, apoi intr-a 5-a.
Cei care refuza evolutia pot suferi o implozie si se vor manifesta in continuare in alte sisteme de dimensiunea a 3-a unde vor fi liberi sa isi continue conflictele, polarizarile, fricile si razboaiele pina vor fi capabili sa isi curete singuri corpurile energetice de aceste programe negative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.