Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 15 aprilie 2012

Sa fii Eternul adevar al urmatoarei paradigme de Joe Weaver


http://www.thedivinebalance.com/2012/03/being-the-eternal-truth-of-the-next-paradigm/

Schimbarile de acum, in constiinta si frecventa, devin din ce in ce mai notabile in realitatea noastra prezenta 3D. Cei care s-au ascuns in spatele perdelelor de iluzie si au facut jocul manipularii si al controlului sunt acum demascati. Sistemul de control devine tot mai vizibil si mai usor de vazut de catre tot mai multi oameni. Adevaratele frecvente eterne extinse ale iubirii / Sursei de Lumina sunt intrupate acum de o sfera mai larga de oameni. Aceasta frecventa a iubirii / a adevarului a fost dintotdeauna aici, insa a fost trasa inapoi si invaluita de frica. Energia fricii este aceea care a tinut in loc si a pastrat valul iluziei si al controlului. Asa cum s-a mai spus de multe ori, o persoana nu va fi capabila sa vada si sa experimenteze ceea ce se afla dincolo de propria ei frica pana cand nu se elibereaza de aceasta. De vreme ce atat de multi oameni se elibereaza acum de programele / frecventele fricii si integreaza tot mai mult din propria lor iubire eterna, vedem ceea ce exista cu adevarat in aceasta realitate. Adevarul nu poate fi ascuns pentru mult timp atunci cand Lumina adevarului sclipeste atat de stralucitor. 

In timp ce pasim in afara a ceea ce am cunoscut inainte, intram in nivelele eterne ale Fiintei noastre.  Acest pas este ceva ce trebuie sa ne dorim sa facem la nivel individual. O persoana nu poate fi fortata sa faca un pas in afara fricii pentru a pasi in libertate. Ne integram propriul nostru adevar extins si iubirea, prin procesul eliberarii de vechi. Odata ce acest adevar despre care vorbesc se realizeaza, nu mai este nevoie sa il aparam pentru a nu fi pierdut. El este etern. Atunci cand realizam acest adevar,  nu mai exista nimic cu care sa poata fi comparat, pentru ca acest adevar este adevarul. Nu mai exista nici un pic de frica de a gresi caci adevarul este cunoscut. Aceasta este intelepciunea. Intelepciunea nu se obtine prin intermediul credintelor, ea este integrata in experienta, este o cunoastere interioara. Asa ca, prin procesul de eliberare a credinţelor şi tiparelor pe care lepermite intelepciunea interioara, sunt integrate si realizate adevărul etern şi cunoasterea.  
Pe Pamant, chiar acum, pasim in urmatoarea paradigma. Urmatorul ciclu al vietii pe aceasta planeta.  Nu exista nimic de care sa ne temem in legatura cu aceste schimbari. Noi doar pasim in incaltarile Sinelor noastre extinse. Daca Sinele extins se teme  cum te poti astepta sa faci acest pas? Acesta este lucrul care tuturor de pe Pamant li s-a dat sansa de a-l face. La fel cum nimeni nu poate fi fortat sa paseasca in afara fricii, la fel nimeni nu poate fi fortat sa experimenteze un nivel mai inalt al Creatiei in care ei nu vor sa existe. Nivelele Creatiei sunt frecvente specifice. Asa ca daca este dorinta ta sa experimentezi urmatoarea paradigma a iubirii si a pacii aici, pe Pamant, fa-ti dorintele cunoscute prin actiunile tale de viata. Unii oameni / suflete au facut deja aceasta alegere, in timp ce multi altii sunt, inca, indecisi.  Tot ceea ce iti trebuie este bunavointa, consimtirea de a fi tu insuti intr-un mod extins, fara frica si sa integrezi eternul tau adevar si iubire. Sa fii sinele tau etern al prezentei tale Eu Sunt  si sa lasi sa plece restrictiile care iti limiteaza propria lumina divina si cunoastere din curgerea libera. Sa fii lumina inconjuratoare dincolo de toata separatia si dualitatea.
Si pe masura ce noi, toti, integram mai mult din adevarul nostru etern trecem prin aceasta perioada de timp transformatoare in cea de-a 4-a si a 5-a dimensiune a densitatii formelor noastre umane.  Haideti sa ne asumam mai multa responsabilitate pentru ceea ce Co-Cream impreuna. Haideti sa observam si sa fim constienti de felul in care actiunile noastre afecteaza ceilalti oameni si colectivul, in intregime.  Sprijinim noi expansiunea colectiva in unitatea constiintei sau lucram impotriva expansiunii colective?  Acceleram si schimbam tiparele noastre de viata pentru a se potrivi cu starea noastra actuala de A Fi si intelepciune, sau ne traim vietile in vechea paradigma a limitarii? Suntem noi in serviciul si sprijinul celorlalti in cadrul propriului lor proces de realizare si transformare, sau ne aflam, inca, in acelasi tipar al " negarii colective a Sinelui?"  Negarea Colectiva de Sine seamana foarte mult cu negarea personala a Sinelui, doar ca se afla la nivel colectiv. Te afli in serviciul identitatii tale personale sau in cel al Sinelui colectiv extins ? Ce faci ca sa sprijini Sinele colectiv in evolutia sa in aceasta noua faza a iubirii si unitatii? Permiti intelepciunii tale sa curga sau o tragi inapoi, ca urmare a tiparelor vechi de frica? Astepti, in cele din urma, ca altcineva sa creeze urmatoarea paradigma pentru tine, sau te ridici si esti Co-Creatorul acesteia? Raspunsurile la aceste intrebari sunt buni indicatori ai felului in care te aliniezi pe tine, insuti, la timpurile care vin.
Noua, tuturor, ni s-au prezentat multe alegeri in aceste zile si o multime de schimbari care au avut loc.   Urmati-va starea de extaz, prieteni, urmati extazul, bucuria si fericirea care exista in vietile voastre. Ridicati-va si creati ceea ce va doriti. Creati-va experienta care doriti sa existe in loc de a experimenta ceea ce altii doresc pentru voi. Creati si fabricati propria voastra cale. Integrati propriul vostru adevar etern si conexiune cu Tot Ceea Ce Este. Vom evolua impreuna si vom experimenta impreuna adevarurile noastre colective combinate.  Depinde de noi!
Aici sunt audio inregistrarile de la ultimele mele evenimente. Luati si impartasiti din ele ceea ce va place.

Conditionarea Nivelelor de Constiinta cu Schimbarea/Ascensiunea

Aceasta este inregistrarea celei mai recente meditatii si discutii telefonice din 20.03.2012. Discutam despre cum frecventele nivelelor de constiinta afecteaza nivelele densitatii fizice si cum nivelele Fiintei noastre sunt conditionate sa treaca prin procesul personal si universal al ascensiunii. In meditatie curatam si aliniem cele 12 nivele ale Fiintei spre a fi mai bine aliniate cu adevarul etern si procesul ascensiunii.

http://www.youtube.com/watch?v=fJ873xx0kAE

Schimbarile Pamantului si Ascensiunea: Personala, Planetara si Universala

O discutie recenta la SFF of Raleigh unde am discutat procesul ascensiunii personale si universale. Sunt date cateva sugestii care sa va asiste in ceea ce priveste simptomele ascensiunii si o mai buna aliniere de sine cu aceste timpuri in schimbare.


Noi suntem schimbarea………Creati ceea ce doriti sa vedeti!
Infinita iubire sa curga peste toti cei care sunt deschisi sa primeasca……..
Namaste,
Joe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joe Weaver is a speaker, writer and facilitator of courses that promote Self transformation, realization, empowerment and provides tools for transcending consciousness and energy therapy. His speciality area includes Shamballa Multi-Dimensional Healing and Self Transformation. For more information, to view upcoming events, or sign up to his email list visit thedivinebalance.com.
Let’s stand together as One in service to humanity. Join the Energy Therapy Alliance project. Be the change you wish to see! For more information about the Energy Therapy Alliance and how to participate, please visitwww.energytherapyalliance.org.

articol preluat si tradus de Diana Rus

daca transmiteti mai departe acest mesaj faceti-o va rog cu link-ul de referinta.

Va multumesc!

Martie 29, 2012 ·

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.