Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 24 aprilie 2012

Părinte sau bunic altfel


Va invitam miercuri si joi, (25 si 26 aprilie), de la ora 18, la Hotel Hanul Fullton, pe str. Decebal 22-24, la lansarea oficiala a proiectului "CURCUBEU". Veti afla detalii despre un proiect comunitar extrem de important, care isi propune să puna bazele unei comunităţi de părinţi, bunici şi copii, bazată pe principiile dezvoltării continue, întrajutorării şi comuniunii. 

Dorim să oferim servicii de calitate în domeniul educaţiei, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, precum şi să creăm o infrastructură-suport, pentru a răspunde anumitor nevoi specifice. Concret, avem două programe principale: „Părinte / bunic altfel” şi "Zorii bucuriei” şi 5 programe-suport: „Roata resurselor”, „Dăruind vei dobândi”, „Împreună”, „Vreau să ştiu” şi „Consiliere multiplă”.

In atelierele noastre informative, care vor avea loc in fiecare miercuri si joi, timp de 4 saptamani, veti afla detalii despre toate aceste programe. (Calendar: 25 si 26 aprilie, 2 mai, 9 si 10 mai, 16 si 17 mai)


Anuntati-va prietenii, colegii, vecinii!
Dati mai departe tuturor parintilor si bunicilor care vor sa fie in armonie cu copiii lor!

Va asteptam cu drag!
Crina Veronica Veres

Bonus: Aceia dintre voi care vor sa-si evalueze gradul in care sunt in starea de a fi parinte, sunt rugati sa parcurga materialul "10 principii" si sa-si autoevalueze, printr-o nota, masura in care se regasesc in fiecare principiu.
Cei care doresc materialul cu cele 10 principii va rog sa imi trimiteti cu e-mail pe crinadoctor@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.