Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 23 august 2012

Pt CLUJ 23-26 august 2012: invitatie "Secretul Adevarat" - cu Rune Heivang


Dragilor, va propun sa luati parte la evenimentul care are loc la Cluj cu Rune Heivang, un Maestru si un Om minunat. Am participat si eu la una din serile organizate de el la Bucuresti si e foerte util ceea ce spune Rune, chiar si pentru cei care stiu multe, ajuta la structurarea informatiei si energiilor intr-o forma coerenta.
Seria de evenimente „Tu esti adevaratul secret” sustinute in Romania in august-septembrie 2012 de catre 
Maestrul RUNE HEIVANG & ACADEMIA SOULPILOT NORVEGIA

CLUJ, 23-26 august 2012
Seria de evenimente „Tu esti adevaratul secret” ofera o combinatie de informatii si experiente ce tin de cercetarea in domeniul creierului, dezvoltarea emotionala si noi concepte privind expansiunea personala.
Rezultatul este o revelatie in ce priveste tainele vietii insasi. Prezentarea este facuta intr-un limbaj usor de inteles si plina de umor, cu o multitudine de exemple si multe exercitii care faciliteaza experimentarea personala.
Pe parcursul workshop-ului vei incepe sa te privesti pe tine si pe ceilalti intr-un mod nou, revelator. Inveti adevaratul inteles din spatele reactiilor emotionale, al relatiilor si al modului in care reactioneaza cei din jurul tau. Capeti o noua perspectiva, panoramica, asupra vietii umane si descoperi imensele posibilitati oferite de o viata constienta.
In Cluj, te invitam la o sesiune introductiva in data de 23 august si la workshop-ul “Tu esti Adevaratul Secret” in 25-26 august. Tot in Cluj, in data de 24 august, Rune si echipa lui vor sustine 2 mini-sesiuni dedicate in care va aborda, din perspectiva “Adevaratului Secret”, aspecte concrete ale vietii de zi cu zi a copiilor cu varste cuprinse intre 6 - 12 ani, precum si pentru adolescentii intre 13 si 18 ani preocupati/doritori de intelegere si schimbare in zona relatiilor cu ceilalti. (vezi mai jos detaliile programului pentru Cluj si/sau acceseaza site-ul de eveniment aici http://soulpilot.ro/calendar-evenimente/
De asemenea, Retreat-ul Tacut “Tu esti Adevaratul Secret” la care sunteti invitati sa participati (preferabil sa fi parcurs workshop-ul) va va duce pe urmatoarele niveluri ale intelegerilor si experientelor deosebite pe care le ofera Rune si echipa sa, invatatori spirituali neobisnuiti, care te indruma catre adevarata ta natura intr-o maniera distractiva si informala.

Mai multe detalii privind toate evenimentele sustinute de Rune in perioada august-septembrie 2012 in Romania gasesti pe www.soulpilot.ro

Program CLUJ: 23-26 august 2012

23 august: Sesiune introductivă la workshop-ul "Tu esti Adevaratul Secret "

Scurta descriere: Rune va transmite esenta “învăţăturii” sale, adevărul ultim despre cine sunteţi…
Unde: Hotel Best Western Topaz, str. Albini nr. 10
Cand: 18.00 - 23.00
Cost: 30 lei

24 august: Mini-sesiuni pentru copii si adolescenti (insotiti de parinti)
UNDE: Hotel Best Western Topaz, str. Albini nr. 10

a) copii 6-12 ani
Scurta descriere: “Poarta” catre siguranta interioara, pace şi fericire poate fi experimentata prin diferite tipuri de meditatii jucause. Aceste metode vor deschide, spre un nivel superior, constiinta copilului care poate invata natural, firesc, fara nici un stres sau teama de esec, despre acest ‚loc’. In multe scoli din intreaga lume se fac meditatii dimineata si la sfarsitul fiecarei zile de scoala. In aceste scoli se inregistreaza atat un nivel foarte ridicat de creativitate cat şi rezultate foarte bune ale copiilor, in toate domeniile. Un alt lucru minunat este faptul ca in aceste scoli stresul si violenta lipsesc aproape cu desavarsire, iar siguranta copiilor este astfel asigurata.
In cadrul acestei mini-sesiuni, prin exercitii simple, usoare si amuzante explicam copiilor faptul ca,  in interiorul tuturor oamenilor, exista unloc’ in care avem cu totii pace interioara, siguranta si iubire si ca acest ‚loc’ este mereuacolo’. De asemenea, mai explicam faptul ca toti copiii, ca si toti oamenii in general, au ‚plantata’ in interiorul lor o ‚samanta’ speciala, care pastreaza in sine adevaratul lor talent si potential. Aceasta samanta poate fi deschisa, intr-un mod natural, prin joc si meditatie. Acest lucru nu are legatura cu religia, insa poate fi impartasit oricarei persoane, indiferent de credinta. Meditatia este in sine revelatoare, nici un fel de credinta nu este necesara.  

Cand: 15.00 - 17.00 (2 ore)
Cost: 10 lei


b) adolescenti 13-18 ani

Scurta descriere: In spatele echilibrului emotional, al performantei mentale ca si al performantei sportive/atletice, putem descoperi adevarata noastra natura, in care suntem pe deplin prezenţi in momentul de Acum - acest lucru are multe nume, dar noi il putem numi super-constiinta. Cand poti sa descoperi şi sa experimentezi aceasta super-constiinta, asta iti va permite sa detii, in mod automat, cheia succesului in toate relatiile si in toate aspectele vietii tale. Cu totii am experimentat asemenea stari, in momentele de liniste interioara totala, de fericire extraordinara sau in timpul unei meditatii profunde; ca si in timpul unor evenimente deosebite, cum ar fi  alunecarea pe schiuri sau cu saniuta, ori  zborul cu parasuta, sau plutind pe creasta unui val. Dar cum ar fi daca noi, cu totii, am putea experimenta asemenea stari tot timpul si ne-am cunoaste adevarata noastra natura?
In cadrul acestei mini-sesiuni, prin exercitii simple, usoare si amuzante explicam adolescentilor faptul ca, in interiorul tuturor oamenilor, exista unloc’ in care avem cu totii o pace interioara, siguranta si iubire si ca acest ‚loc’ este mereuacolo’.
Acest lucru nu are legatura cu religia, insa poate fi impartasit oricarei persoane, indiferent de credinte. Meditatia este revelatoare in sine, nici un fel de credinta nu este necesara.  

Cand: 18.00 - 21.00 (3 ore)
Cost: 10 lei

25-26 august: WORKSHOP "Tu esti Adevaratul Secret "

Scurta descriere: Invatatura pe care o vei primi te va ajuta sa experimentezi intelegerea unica despre care maestrii iluminati au vorbit de-a lungul a mii de ani.
NU este o religie. Este singura intelegere de care vei avea vreodata nevoie pentru a trai o viata magica! Odata ce vei intelege, vei fi de acord cu aceasta intelegere. Cel mai mare dar si cea mai mare iubire pe care ti-o poti da tie insati este sa intelegi cine esti cu adevarat. Asta te va elibera!

Unde: Hotel Best Western Topaz, str. Albini nr. 10
Cand: sambata (25 aug) si duminica (26 aug) intre orele 10.00 – 19.00
(sambata: inregistrarea participantilor la 9,30)
Cost: 250 lei
Costul acopera doar cheltuielile de organizare a evenimentului.
Va recomandam sa va aduceti apa si mancare si sa veniti cu incaltaminte si imbracaminte lejera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.