Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 15 august 2012

Meditatie pentru Activarea MATRICII de DIMENSIUNEA CINCI pentru ROMANIA

La Festivalul Renașterea Planetei ținut la Brad s-a prezentat de către doi îngeri veniți din Italia o modalitate de conectare a noastră la noi înșine și la ceilalți prin intermediul unei Matrici de Dimensiunea a V-a, pe care o generam inițial în jurul nostru revărsată din inima noastră și care apoi o extindem la ceilalți  și celelalte ființe din jurul nostru până la nivelul orașului, țării, Pământului și al lumii întregi.

În mijlocul unui cerc format din cei care au luat parte la crearea Matricii pentru România și pentru cei care locuiesc în ea, și sunt conștienți de rolul ei în viața noastră, am așezat o piramidă dublă cu fețe triunghiulare, un octaedru, în care intră energiile din matricile individuale și din care iese spre cer energia care creează Matricea României de Dimensiunea a V-a.

Scopul ei este de a ajuta romanii să înceapă alinierea în Ființa lor a structurilor care să permită Înălțarea și trecerea noastră în a cincea dimensiune cu tot cu trup. Acest trup al nostru se transformă prin conectare conștiinței noastre la Matrice timp de 21 de zile minim, însă dacă o facem mai multă vreme atunci este și mai puternică și îi ajută și pe ceilalți oameni să își transforme structura sufletească și corpul.

Această meditație de activare a Matricii se face în fiecare zi la orele 22 fără 15 minute și până la 22:00, trecând prin activarea iubirii interioare, a matricii personale de dimensiunea a V-a, care se unește cu matricile celor care fac aceasta la aceeași oră și apoi activează Matricea României astfel ca tot mai multe ființe să acceseze această bandă de frecvență de conștiință, această realitate cu toate structurile ei sufletești acordate la Sufletul Lumii.

Să ne conectăm prin Matrice în fiecare zi și fiecare clipă pentru trezirea neamului, pentru o conducere divină a țării, conștientă în Binele Universal, Marea Compasiune și Iubirea Absolută.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.