Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 27 august 2012

In tabara de Vipassana pana in 7 septembrie. JURNALUL

Deoarece voi disparea din lume in tabara de Vipassana pana in 7 septembrie fara telefon si fara contact cu lumea dezlantuita ma gandeam sa va fac un dar...

JURNALUL

Rostul unui jurnal este sa ne ajute sa ne depistam acele aspecte ale personalitatii noastre, ale egoului de care nu suntem multumiti si sa ne arate punctele tari pe care le avem si ce ne place la noi insine si in relatiile noastre cu ceilalti oameni si celelalte fiinte din viata noastra.

SINGURA PERSOANA A CARUI COMPORTAMENT SI a carei EMOTII LE PUTEM SCHIMBA SUNTEM NOI INSINE.

Are 3 rubrici:

1. Cine/Unde: cu cine te-ai intalnit si unde, in mintea ta din amintiri sau fizic in parc, la job, acasa
Prima persoana cu care te intalnesti in fiecare zi esti TU

2.  Ce ai simtit:  fata de tine si ceilalti, onest, orice emotie e la fel de buna ca deja ai emanat-o, tot ce ai de facut este sa o observi si sa accepti ca in tine se neste si astfele de emotii si ca tu alegi altceva mai bun daca doresti

3.  Cum altfel:  se refera exact la posibilitatea de a alege sa iti imaginezi fata de fiecare persoana in raport cu care nu iti place ce simti sa simti altceva.

O vreme ii putem manipula, controla pe ceilalti dar asta este un consum energetic mare, aduce frustrare... in timp ce libertatea de a alege sa simti diferit si sa privesti omul din fata ta ca pe ceva sfant, ca pe ceva perfect fiindca deja se manifesta asa, chiar daca nu vezi tu ca este perfecta manifestarea sa fiindca e in dezacord cu asteptarile, dorintele si atasamentele tale, chiar se manifesta iar nevoia ta de a ii schimba reflecta propria lipsa de iubire, de acceptare fata de tine si propria ta perfectiune.

Daca iti permiti sa ii privesti pe ceilalti diferit decat ai facut-o atunci cand nu iti placea ce simti fata de el sau ea, vei simti o energie si o putere care este teribil de eliberatoare fiindca nu mai ai de controlat nimic decat AI POSIBILITATEA CLIPA DE CLIPA SA ALEGI CE SA SIMTI , CE SA FACI DAR MAI ALES  CE SA FII IN TINE, CU TINE, IN RELATIE CU CEILALTI.

SA AI AUTOOBSERVARE SI AUTOCUNOASTRERE SI REDESCOPERIRE FRUCTUOASE!!!! :)

 PRETUL LIBERTATII NU POATE FII APRECIAT DECAT DE CEL CARE O EXPERIMENTEAZA CU ADEVARAT (IEU)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.