Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 25 august 2012

KUTHUMI : Animalele si plantele (2008, prin Sagitar)


Eu sunt Maestrul Kuthumi si va salut prin cuvintele OMAR TA SATT. Profit de aceasta oportunitate pentru a-mi transmite mesajul prin Sangitar. Kuthumi a fost ales sa va vorbeasca despre taramul animalelor si despre lumea plantelor. Cand Sangitar m-a intrebat ce intereseaza umanitatea in dualitate, ce ar dori sa stie despre animale si despre plante, m-am grabit catre Consiliul Inteleptilor, caci noi nu am fi putut raspunde la toate intrebarile de dincolo de voal. Doresc sa raspund la cele mai importante subiecte, intrebarile arzatoare ale sufletului vostru.

Vom incepe prin a imparti animalele in doua categorii.

Prima categorie o formeaza fiintele care sunt ingeri in corpuri de animale. Ele sunt balenele si delfinii, care au o sarcina speciala si diferita fata de celelalte animale de pe Pamant. Delfinii si balenele sunt entitati ingeri care au venit pe planeta si care traiesc in oceane. Ele nu pot fi influentate de catre energia lui Lucifer. Ele au o vibratie inalta si lucreaza pe reteaua Pamantului unde sunt venite pentru a ajuta fiintele umane cu iubirea lor. Ele o imbogatesc pe Lady Gaia si fiintele umane cu energia lor.

A doua categorie care a venit pe planeta o formeaza animalele pentru Lady Gaia, pentru a o ajuta in procesul ei de inaltare.

Exista categoria animalelor care au venit pe Pamant pentru a servi ca hrana pentru altii.

Mai sunt animalele care au venit pe planeta si care se numesc animale de casa.

Cu acestea as dori sa incep.

Prima intrebare pe care a pus-o Sangitar este daca toate animalele se re-incarneaza. Raspunsul este NU. DOAR ANIMALELE DE CASA SE INCARNEAZA. Aceasta, pentru ca ele sunt in serviciul fiintelor umane. Ele ajuta la cresterea frecvenei fiintelor umane, prin iubirea lor neconditionata. Multe fiinte umane au animale de casa si multe fiinte umane simt aceasta iubire neconditionata din partea animalelor lor de companie. Prin aceasta vibratie valurita intre fiinta umana si animale, o energie speciala se poate inalta care face posibil ca fiintele umane sa se deschida pentru alte energii inalte.

Aceste animale de casa sunt aici pentru a servi fiintele umane prin iubire pe care o ofera si pentru a le acompania. Pentru multe fiinte umane este o drama cand astfel de animale le parasesc. Intotdeauna cand un astfel de animal se reantoarce Acasa si paraseste planeta (moare), o face dintr-un anumit motiv si la timpul potrivit, util stapanului sau. Chiar daca acest lucru este dificil de acceptat de catre voi, trebuie sa stiti ca in acel moment special veti face un pas spre inaltarea voastra.

Din acest motiv, puteti simti energiile si sentimentele de tristete. Multor fiinte umane le este greu sa permita sentimentelor de tristete sa se manifeste dar cand un animal de casa care a fost iubit, pleaca, ii va fi mai usor acelei fiinte umane sa dea frau liber sentimetelor de tristete. Este ca si cum un nod s-ar fi desfacut si din tristete se formeaza o energie a unei iubiri speciale care se imprastie prin sufletul vostru si va inalta spiritual.

Sufletul animalului de casa va iubeste atat de mult incat se va incarna imediat cum ati depasit perioada de tristete. Exista o tranzitie speciala intre suflet si voi. Ceea ce va spune Kuthumi acum veti accepta mai greu: cand ati pierdut (prin moartea corpului fizic n. m.) un animal de casa si va luati un altul, atunci, in mod sigur acest nou animal poatra sufletui celui pierdut.
 Nu trebuie neaparat sa fie acelasi fel de animal. Poate ca a fost un mic soarece inainte iar acum ar putea fi un caine, sau un magar, chiar si un elefant ; nu conteaza ce corp si-a ales sufletul. Sufletul va fi cel care a fost prezent in animalul precedent. Asta are loc printr-un anumit tranzit al universului care este anume programat pentru asa ceva. Exista mult mai mult in univers decat va puteti vreodata imagina. Noi va trimitem tot ceea ce va serveste si ceea ce cereti.

Pentru a avea animale de casa, pentru a simti iubirea neconditionata a acestor animale este un proces foarte important, pentru voi ca si adult la fel ca si pentru copii. Ei sunt reprezentantii iubirii care va acompaniaza si care progreseaza cu fiecare reincarnare. Cand v-au servit traind langa voi, ei pot creste din punct de vedere energetic.

De aceea, dupa ascensiune, ei se vor afla langa voi ca reprezentanti ai iubirii. Totusi, animalele care se incarneaza pentru a servi ca hrana se incarneaza o singura data. Ele sunt de acord si vin pe Pamant pentru a fi mancate. Voi trebuie sa va imaginati asta. Dar chiar si acest lucru ele il fac cu o anumita iubire. Mereu sunt intrebat : este corect sa mancam animalele? Inainte de a va raspunde, Kuthumi ar dori sa-i binecuvanteze pe toti cei care nu consuma carne. Dar chiar si fiintele umane care au inclinatia de a se hrani cu carne nu trebuie sa se simta vinovate fata de aceste fiinte.

Este bine sa cunoasca exact de ce au venit aceste animale pe Pamant si cum se explica jertfa lor. Important pentru Kuthumi este felul in care un animal este sacrificat. Deasemenea, importante sunt si conditiile care li se ofera acestor animale pentru a creste se a se dezvolta. Cand consumati carne, onorati si respectati animalul care si-a lasat trupul sacrificat pentru ca voi sa-l mancati. Binecuvantati acea carne pentru ca s-a facut disponibila.

Binecuvantati aceasta moarte si tineti-va mainile deasupra carnii si spuneti o mica rugaciune. Atfel, faceti un lucru foarte bun. Daca animalele au trait in conditii mizere (spatii neadecvate, hrana putina si de proasta calitate, lipsa de iubire din partea celor cae le ingrijesc si sacrificarea fara in conditii de stres si chin, atunci in mod sigur o alergie se va ivi pe corpul fiintelor umane care le consuma carnea.

Produsele obtinute de la animale rau tratate (lacatele, lana, par etc) pot aduce anumite afectiuni celor care le utilizeaza. Exista o anumita energie in animale. Aceasta energie este in concordanta cu structura celulelor noastre doar atunci cand animalul este pastrat in iubire si tratament adecvat intr-un spatiu bun pentru el.

In civilizatia voastra sunt din ce in ce mai multe alergii si multe dintre ele sunt generate de acest lucru. Respectati si onorati fiecare fiinta vie de pe planeta !

Mai sunt animale care, ca si fiintele umane (chiar daca nu va place sa auziti asta), poarta energii joase. Sunt animale care sunt responsabile pentru pastrarea vibratiilor joase ale energiei. Ele sunt mentinatorii de boli. Iata doua exemple din aceasta categorie: tantarii si capusele. Dar si asta are un sens energetic. Din totdeauna, lumina alunga intunericul (energiile de frecvete joase).

Nu doar printre fiintele umane dar si in regnul animal se regasesc energii cu vibratie joasa, unde lumina patrunde foarte greu. Plantele, copacii, padurile isi aduc contributia la mentinerea respiratiei sanatoase a planetei. Si ele sunt fiinte vii si trebuie respectate si onorate. Plantele respira prana. Ele au o respiratie diferita si o alimenteaza pe Lady Gaia cu oxigen. Fara aceste plante, fara acesti copaci si paduri, Lady Gaia nu ar putea trai. Defrisarea padurilor reprezinta un proces extrem de daunator si dureros pentru Lady Gaia.

Este ca si cum voua vi s-ar fi fortat respiratia. Plantele si copacii sunt foarte sensibili si poarta o energie foarte inalta in interior. Este acelasi lucru ca si cu animalele. Cu cat le respectati mai mult, cu cat acceptati mai mult acest lucru in constiinta voastra, cu atat veti constientiza aceasta respiratie perceptibila a copacilor si a planetelor. Lady Gaia depinde de natura care-i asigura respiratia. Fara plante, Lady Gaia nu ar putea trai.

Dupa ascensiune, va aparea o varietate de plante mai marete si deosebite in universul planetei albastre, pentru ca voi aveti oceane atat de frumoase. Dar, dupa ascensiune, planeta se va putea numi si planeta verde, datorita marii varietati de plante, flori si animale care vor aparea si care vor aduce raiul pe pamant.

Asadar, este important sa onorati si sa respectati tot ce traieste pe aceasta planeta. In realitate totul este viu, totul este subiectul unei energii vii.

La intrebarea daca animalele vor mai fi mancate dupa ascensiune, Kuthumi raspunde tuturor ''NU''. Va fi o varietate de hrana pe care inca nu o cunoasteti. Nu va fi o pierdere pentru voi, in schimb veti realiza ca papilelele voastre gustative se vor bucura de alte lucruri. Chiar si lumina va v-a servi ca hrana.

Kuthumi ar dori sa revina la cei carora le place sa manance carne.

Sa nu va simtiti rau, dar poate incercati sa reduceti cantitatea si sa onorati carnea care sta in farfuria voastra. Exprimati-va recunostinta. Cea mai buna cale energetica pentru consumatorii de carne ar fi daca acea carne ar fi obtinuta de la un animal hranit si sacrificat de cel care o consuma. Dar stiu ca asa ceva nu este posibil.

Fiti atenti la felul in care animalele sunt pastrate, fiti atenti de unde primiti produsele. Puneti intrebari, faceti-va din asta o misiune, de a intreba daca animalul a murit in demnitate sau daca a fost supus la tortura in fermele de ingrasare artificiala.

Si aici in aceasta incapere sunt animale de casa. Kuthumi ar dori sa binecuvanteze acesti Reprezentanti ai iubirii. Ele sunt fiinte inalt-dezvoltate care iubesc fiintele umane. Intotdeauna tratati-va animalele de casa asa cum tratati pe Reprezentantii iubirii care sunt langa voi. Vorbiti cu animalele voastre de casa si nu considerati asta ca un timp pierdut fara rost. Cea mai buna cale de a face asta este daca trimiteti imagini sau anumite sunete. Ele inteleg mai multe decat credeti voi. Aratati-i animalului vostru cat de mult il iubiti si cat de mult il respectati.

Pasarile sunt, de asemenea, mentinatoarele de energie. Ele poarta anumite energii si le conecteaza. Multe tipuri de pasari sunt, de asemenea, inalt-dezvoltate si au o anumita sarcina. Ele sunt puternic conectate cu elementele. Cand mergeti in liniste in natura, realizati ca ele canta cantecele Realitatii Divine.

Majoritatea pasarilor sunt conectate puternic cu spiritele naturii, cu spiridusii.

Kuthumi va priveste corpurile de lumina acum. Ele sunt atat de minunate. O stralucire vine si intra in fiinta si este o mare fericire ca v-ati adunat aici caci voi sunteti mentinatorii de lumina. Voi sunteti vestitorii, mesagerii lui Dumnezeu.

Dragii mei lucratori in lumina, dragii mei, eu va iubesc atat de mult. Intreaga mea structura de lumina este AN`ANASHA. (nemasurata).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.