Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 1 noiembrie 2012

Se apropie …


Intrucat se apropie cu pasi repezi un eveniment extrem de important in istoria de cca 4,6 miliarde de ani a acestei Planete, eveniment tratat in lumea spirituala destul de stufos si complicat, as dori sa va transmit si eu pe aceasta cale cateva lucruri la care ma gandesc cu bucurie.

Da! Este o bucurie faptul  ca Terra, acest Pamant pe care il iubesc, isi incheie o lunga faza evolutiva – pe care noi cei din Focul Sacru, alaturi de alti frati ai nostri din lumea spirituala, o numim faza de evolutie mentala – si va trece intr-o faza superioara numita faza de evolutie solara.
Este o bucurie sa aflu ca toate existentele umane traitoare ale ei se vor instrui de acum in a invata sa fie oameni solari, adica vor fi mult mai buni decat au fost pana acum.
Asta nu inseamna ca pe Terra, incepand cu 21 Dec. 2012 vor exista  numai oameni solari. Nu! Asta semnifica faptul  ca, incepand cu aceasta data, „vioara intai” a evolutiei umane nu va mai fi corpul subtil mental ci corpul solar. Intr-un timp destul de scurt – cat de scurt asta numai Dumnezeu o stie – majoritatea celor care vor popula Terra vor fi oamenii solari. Ce minunat. Un mare pas inainte spre cunoasterea Iubirii pentru majoritatea actualilor si viitorilor traitori ai Terrei. Un mare pas inainte pe lungul drum al intoarcerii Acasa.
Dumnezeu pregateste un mare dar pentru aceasta Planeta si existentele ei: cunoasterea Iubirii Solare pentru oameni, dar si pentru unele animale care vor incepe sa manifeste acest tip de iubire, in timp ce celelale vor invata Iubirea mentala de tip superior.
Plantele vor incepe si ele sa-si manifeste corpul subtil mental inferior-majoritatea- si superior-o minoritate.
Mineralele vor cunoaste Iubirea de tip astral, duhurile lor isi vor manifesta, in consecinta, corpurile subtile astrale.
Si toate astea sunt minunate.  Nu sunt deloc ingrijorat de ce va fi. Stiu ca Dumnezeu ne iubeste si nu va face decat sa ne creeze conditii noi de evolutie, mult mai bune decat cele pe care le-am avut pana acum.
Nu va temeti, deci, prieteni si nu plecati urechile la tot felul de proorociri apocaliptice. Cei care cred ca Dumnezeu va distruge lumea si fac in acest moment intense pregatiri de „supravietuire”, nu au reusit in realitate sa creada pana acum cu adevarat in El. Se tem pentru viata lor si pentru a celor pe care ii iubesc, tocmai pentru faptul ca nu au inteles ce esteVesnicia. Cine crede intr-un sfarsit existential, in moarte, asa cum ne-a fost ea prezentata pana acum, nu crede in Viata.
Ma opresc aici. Va mai spun doar atat: bucurati-va prieteni pentru ca invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie”este mai aproape si se aproprie cu repeziciune. „Cine are urechi sa auda.”

Posted on 1 noiembrie 2012 sursa:http://foculsacru.wordpress.com/

Doamne ajuta!
Ioan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.