Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 1 noiembrie 2012

Meditatia Mondiala, luni, 5 nov. 2012, ora 19


Va invit luni, 5 nov. 2012, ora 18.30, la Hotel Marriot, Bucuresti, la sala de conferinte A, pentru a respira la unison energia iubirii transmisa noua de hathori. La 
Este o meditatie speciala, in acord cu marile transformari prin care trecem. Respirind iubirea, intram in starea non-duala de constiinta, ne expandam granitele energetice si ne conectam cu cosmosul.

Hathorii ne impartasesc de aceasta data calea de a accesa una dintre comorile culturale cele mai deosebite, numita AETHOS, si care reprezinta o banda de frecventa a constiintei ancorate in non-dualitatea pura, adica in structura de baza a intregii existente. Aethosul emite vibratii de lumina.

Muzica transmisa de hathori, prin Tom Kenyon, este o convertire a luminii in sunet, este esenta armonica a aethosului, asa cum se manifesta ea in dimensiunea a zecea.

Meditatia mondiala are scopul de a-i aduce o calitate vibrationala inalta atmosferei Pamintului, grabind, astfel, recunoasterea interconectivitatii noastre, a tuturor fiintelor de pe planeta.

Precizari privind Meditatia mondiala

Daca intentionati sa participati alaturi de noi la Meditatia mondiala, va indemn cu fermitate sa incepeti sa ascultati Meditatia acustica Aethos  inainte de ziua de 5 noiembrie. Si asta pentru ca sa aveti experienta cu diversele stari ale mintii pe care meditatia acustica le produce în voi.
Asa cum au mentionat Hathorii, energetica Aethos-ului  va fi transmisa tuturor celor care vor participa la Meditatia mondiala, pentru o perioada de douazeci si cinci de ore. În Romania, din 5 noiembrie, ora 01:00, pana în 6 noiembrie, ora 02:00. Asta inseamna ca puteti intra în meditatie si sa va alaturati comunitatii mondiale în orice moment din acel interval de douazeci si cinci de ore.
 Meditatia concreta
În timpul meditatiei, va sugeram sa incepeti sa ascultati Meditatia acustica Aethos, timp de treizeci de minute. În aceasta etapa, atentia  este concentrata în chakra inimii – în afara de cazul în care simtiti, intuitiv, ca pentru voi ar fi mai bine sa va concentrati atentia în alta chakra.
Dupa ce ascultati Meditatia acustica Aethos, ramaneti în liniste, cu atentia în chakra inimii (sau în alta chakra cu care ati ales sa lucrati). Dupa aproape un minut în care va focalizati atentia în chakra aleasa, imaginati-va ca o parte din voi (adica KA-ul vostru sau „dublul eteric”) se ridica deasupra voastra,indiferent unde va aflati fizic pe Pamant. Imaginati-va si simtiti ca acest eu secundar – care arata exact la fel ca eul fizic – planeaza spre un loc aflat la 95 de kilometri deasupra planetei, în care va prindeti de maini cu toti ceilalti de pe Pamant, care au participat la meditatie.

Depinde de voi cat timp ramaneti în aceasta stare imaginara. Eu as sugera cel putin 5 – 10 minute.Atunci cand mintea va hoinareste – si este foarte probabil ca o va face – doar concentrati-va din nou atentia asupra eului care pluteste la 95 km deasupra Pamantului.

Aceasta unire a mainilor este o reprezentare simbolica a formei-gand pe care noi o numim „interconectivitate
E posibil ca persoana cu care v-ati prins de maini sa se confrunte cu provocari foarte diferite de ale voastre, din cauza locului de pe Pamant în care locuieste si a culturii la care trebuie sa se conformeze. Si totusi, în pofida tuturor acestor diferente, sunteti interconectati.

La acest spatiu vast de interconectivitate se vor alatura taramurile device, spiritele Pamantului, elementalii si miriadele de forme de viata de pe Pamant, precum si Pamantul insusi.
Pentru aceia dintre voi care sunt constienti de numeroase dimensiuni, s-ar putea foarte bine sa simtiti o conectare cu inteligentele intergalactice, precum si cu corpurile cosmice, inclusiv cu Soarele si Soarele Central – gaura neagra ce formeaza centrul galaxiei voastre.
.

Dupa ce incheiati Meditatia mondiala  ar fi momentul ideal (pentru cei avansati) sa folositihttp://tomkenyon.com/sfera-tuturor-posibilitatilor, ca sa va energizati orice rezultate personale pe care vreti sa le materializati.

Daca în timpul meditatiei simtiti foarte multa intensitate, ar fi bine ca dupa aceea sa va odihniti si chiar sa va intindeti, daca e posibil.

Daca sunteti dispusi, puteti intra în mai multe randuri în meditatie si de cate ori doriti, în intervalul de douazeci si cinci de ore. În acest caz, zona voastra de confort va reprezenta ghidul vostru.

 Daca sunteti slabiti din cauza toxicitatii personale, lucrati în fiecare zi cu  Meditatia acustica Aethos, în primul rand în folosul vostru si în al doilea rand pentru comunitatea mondiala.

Apropo, sunteti bineveniti sa ascultati Meditatia acustica Aethos si sa o folositi ca pe un instrument personal de transformare, chiar daca nu intentionati sa participati la Meditatia mondiala.

Nota importanta: Nu ascultati Meditatia acustica Aethos în situatii care necesita vigilenta, cum ar fi sa conduceti masina sau în timp ce manevrati utilaje.

Nu va planificati sa o ascultati de pe site-ul nostru, în ziua meditatiei. Este necesar sa o descarcati din timp si sa fiti pregatiti.

Tom Kenyon
 ©2012, Tom Kenyon, toate drepturile rezervate.   
http://www.tomkenyon.com/

Aveti permisiunea sa faceti si sa distribuiti copii ale acestui mesaj, în orice
mass-media doriti, atat timp cat nu nu percepeti bani pentru el, nu ii modificati
continutul în niciun fel, mentionati autorul si includeti acest intreg anunt privind
drepturile de autor. Fisierele audio Meditatia acustica Aethos nu fac parte din acest
mesaj si nu pot fi postate pe niciun alt site. Scopul lor este ca voi doar sa le
ascultati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.