Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 3 martie 2011

De la Sex la Magie Sexuală

Sexul este ceva de care avem nevoie ca de hrana. Insa ce numim contact sexual este ata de variat cate bordeie exista.

Mai nou datorita accesului la pornografie si psihosexologie si tantra infinit mai mare, paleta de comportamente sexuale este mult mai vasta.

Totusi statisticile spun ca o foarte mare parte dintre femei nu au acces la orgasm desi au viata sexuala si de douazeci de ani si chiar au nascut unul sau mai multi copii.

Lipsa orgasmului tine si de lipsa de educatie si de iubire dintre partenei, dar si de conflicte la nivelul teritorialitatii feminine si masculine, asa cum descrie noua medicina germanica a dr Hamer.

Cand exista conflicte ale teritorialitatii feminine sau masculine adesea cei doi fac schimb de roluri, si nu rareori cuplurile devin sterile, sau sunt deja sterili cand se atrag.

Prin teritoriu feminin intelegem cuibul, iar prin cel masculin spatiul de vanatoare mai larg in care masculul se desfasoara ca sa aduca acasa hrana.

Actul sexual este necesar pentru ca viata sa mearga mai departe pe planeta albastra. Chiar daca femeia nu ajunge la orgasm o prinde macar la ovulatie cat mai e psihologic femeie si ramane gravida situatie si specia umana merge mai departe.

Psihosexologia gloatelor, haitelor descrie prezenta de exemplare alfa, care stiu sa ghideze grupul si exemplarele beta care ii urmeaza din nevoia de apartenenta la grup.

Dr Hamer vorbeste de lipsa orgasmelor clitoridiene sau vaginale in diversele faze ale psihozelor maniaco depresive, pe care le intalnim la exemplarele castrate cerebral, adica acele exemplare umane care au unul sau mai multe conflicte biologice ce ating releele din creier care controleaza activitatea sexuala.

Si sterilitatea si homosexualitatea este explicata de prezenta si mentinerea acestor conflicte la nivelul teritoriilor psihologice sexuale.

Ele sunt vindecabile, insa eate nevoie de foarte multa prezenta contienta si maturizarea emotionala din partea celui care le faciliteaza accesul la continuturile conflictuale, fiindca pot avea consecinte letale daca se rezolva de la sine fara constientizare.

Acest subiect insa nu face parte din aceasta tema. Iar trecerea de la sexualitatea cotidiana la tantra este si solutia Naturii prin care se evita moartea.

Este trecerea de la ipostaza de animal la o fiinta constienta de sine, echidistanta, ecuanima, detasata de senzatiile fizice si gandurile din minte si libera de interpretarile si evaluarile si reactiile mintii (bun, placut-mai vreau, rau, neplacut-nu mai vreau) la aceste evaluari ale senzatiilor.

In natura salbatica si umana exemplarele care nu apartin de grup sau sunt indepartate sau se indeparteaza, adica raman in solitudine, reala sau psihologica sunt sinucigasi. Intuitiv noi stim ca supravietuim doar in grup, nu singuri. Avem in grup resurse, validare, si protectie.

Vietiel sexuale ale celor mai multi oameni sunt de departe neimplinite si pline de frustrari, insa rau cu rau, dar mai rau fara rau.

Astfel, chiar daca majoritatea barbatilor nu au auzit vreodata de preludiu si postludiu, iar majoritatea femeilor au parte de un act sexual fara orgasm in care nu apuca bine sa se lubrefieze ca lui i se duce erectia si ejaculeaza, viata merge mai departe datorita hormonilor.

Femeia are o doza mare de hormoni care sunt numiti hormoni ai promisiunii de fericire, de asta si spera o viata intreaga ca este destul de buna sa il schimbe pe barbat, si moare ca femeie la o anumita varsta, intrand la menopauza, fiindca datorita uzurii emotionale a murit psihologic crezand in promisiuni de fericire care nu se mai implineau.

Cand o femeie decide ca nu mai vrea copii cu toata fiinta ei intra la menopauza. Cat mai spera cu o singura celula sa gaseasca partenerul ideal sau sa il schimbe pe cel de acasa ea sau divinitatea, va mai fi fertila.

Cand femeile considera ca toti barbatii sunt niste copii mari si ca nu merita sa iti mai incurci viata cu ei fie devin lesbiene, fie ajung sterile, fie se calugaresc. Si au pierdut increderea in instinctele lor de femei, mintea si convingerile limitative au castigat teren si se autocastreaza, devenind putratoare ilegale de sex si devin psihologic masculine,

Barbatii avand acasa femei vesnic nefericite, cu mutre acre si lungi, pe care nu le poti multumi niciodata, si care sunt partenerele lor sexuale ajung sa faca probleme sexuale si sa devina impotenti sau sa caute exemplare tinere de la care spera sa gaseasca "una" care sa fie usor de multumit si care prin zambetul lor implinit sa ii valideze ca barbati.

Doar ca desi ar fi foarte simplu sa fie fericiti fiecare vorbeste pe limba lui, insa nici unul nu vorbeste limba celuilalt. Va puteti ditra vizionand filmuletele lui Mark Grungor cu Povestea celor doua creiere si multe alte seminarii despre cupluri si de ce au probleme in pat.

Cand fiecare invata ca fericirea personala depinde doar de el insusi si le da celorlalti puterea inapoi de a se face fericiti, calea spre comunicare sincera si ascultare empatica e asigurata, iar orgasmele sunt ceva firesc.

Sexul este sursa de viata, de apropiere, de acceptare si afectiune, dar si de trezire a constiintei de sine.

Prin tantra se poate sa se atinga valente ale sexului greu de imaginat pentru cei care nu le-au experimentat in propriul corp. Pot sa para adevarate povesti SF. E ca si cum cel de la etajul 10 vede ce face cineva de la parter, dar cel de la parter nu poate vedea ce se petrece la etajul 10.

Cand printr-un concurs de imprejurari un cuplu sau un individ dintr-un cuplu experimenteaza orgasmele profunde ale fiintei, extazul uterin, se trezeste in noi o forma de prezenta detasata si contopita cu tot ce exista.

La inceput dureaza cateva secunde, minute, dar poate dura zile si sni de Gratie si Extaz. Daca tiparul mintii este de a ne atasa si a tanji, cand starea de constiinta dispare, un incepator pe aceasta cale, un novice in aceasta experienta, o poate considera un regres spiritual.

Nu exista asa ceva, decat pentru mintile egotice care se joaca de-a evolutia si regresul evolutiv. Odata ce te trezesti cu adevarat realizezi ca asa zisul regres este o sursa noua de explorare a partilor constiintei prin care se elibereaza urmatoarele impuritati ale mintii, infinit mai grele decat cele anterioare extazului uterin cu deschiderea colului uterin.

Daca nu ar fi ajuns la acele momente de extaz si beatitudine constienta, nu ar fi fost posibila venirea la suprafata mintii a impuritatilor mentale de dorinta si aversiune, care erau adanc ingropate in subconstient. E motiv de bucurie nu de tristete sa realizezi ca iar esti atasat sau iar esti furios sau gelos.

Odata ce observi ca mintea ta e prinsa in senzatii placute sau neplacute, in confuzie sau alte emotii ai sansa de a nu le mai permite sa te deranjeze, de a nu te mai identifica cu ele, de a nu mai considera ca tu esti facut din ele. Ele sunt musafiri, ceea ce esti nu este afectat de aceste valuri, de aceste fluxuri si refluxuri ale existentei egotice.

Daca te relaxezi si mergi mai departe sa vezi ce iti mai aduce viata si nu mai tanjesti dupa lumina extazului ea se va intoarce. Catbtanjesti dupa ea si dezvolti aversiune fata de ipostazele tale in manifestare in lipsa prezente nu faci decat sa faci jocul senzatiilor si sa te bagi iar in hatisurile mintii. Pentru un timp.

Abandonul controlului si continuarea observarii detasate si atente, a tuturor senzatiilor placute si neplacute din timpul contactului sexual, neidentificarea cu ele, similar unui cercetator uluit de lumea pe care o cerceteaza, devii explorator al constiintei si ea ti se va desfasura la picioare, revelandu-ti iar si iar Constiinta, Esenta...

Samael Aun Weor vorbeste de casatoria perfecta, in care cei care fac dragoste reusesc sa iubeasca in partenerul de cuplu eternul feminin si eternul masculin. Orgasmul cu descarcare de energie si ejacularea nu mai sunt necesare. Conceptia imaculata de fiinte constiente este asigurata. Este naturalul pentru cei impliniti prin ei insisi.

Androginul perfect care se naste din aceasta contopire este simbolul detasarii, este opusul atasarii de starile si senzatiile pe care le experimenteaza corpul si mintea.

Tantra este suprema intelegere, este o cale de a ajunge la constiinta a ceea ce suntem noi de fapt. Nu e singura. Rezultatul este extrapolarea la intreaga viata a constiintei de sine dobandite prin sex.

Unii ii mai spun a face dragoste cu Dumnezeu, a face dragoste cu tot ce exista, a iubii deodata 10000 de femei... indiferent cum ii spunem, Constiinta Intregului, a Totalitatii ce Suntem este destinatia.

Cum zicea Iisus ii vezi in lume, dar nu mai sunt din lume. Nu se mai identifica cu lumescul limitat ci sunt Copiii Infinitului, constienti de Natura lor Vesnica, inalterabila de elucubratiile egoului uman, sunt cei pentru care Roata Vietii si Mortii nu mai poate crea un Corp Fizic, o noua incarnare fiindca sunt liber de povara Materiei pe care au alchimizat-o din plumbul mintii si taranii in Aurul Spiritual. Ei au implinit Marea Opera a Alchimiei Interioare, in care ce e sus e si jos, ce e inauntru e si in afara.

Fie ca fiecare fiinta sa se bucure de pace, de armonie si fericire adevarata!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.