Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 17 noiembrie 2015

Tabara de Craciun 2014 - de la min 30 experiment cu Emotiile si Apa care devine Apa Vie

https://www.youtube.com/watch?v=HtYEoiGZE5E

Materialul nu am apucat inca sa il prelucram insa puteti vedea de la min 20, mai clar de la 30 cum emotiile copiilor de iubire pentru parinti, fac o apa moarta sa devina Apa Vie ( de la min 35), cum rugaciunea invie apa si cum fructele si legumele au apa structurata

3 comentarii:

 1. simt sa va zic ceva fain care nu reiese din filmare.
  la min. 34+ 10 secunde, anda testeaza o apa de izvor care nu aprinde becul (crina zice:apa asta face nani rau). eu, nu stiu pe unde eram, ca nu am vazut faza.

  dupa ceva timp, stiind ca anda ia apa de la un izvor, ii cer sa-mi dea intr-o cana, s-o testam, pentru ca eram in cautarea unui izvor bun de unde sa iau si eu apa (amandoua locuind in acelasi oras).

  astfel, vin la test cu apa luata de la anda, la min. 35 + 48 secunde si aprinde becul de numa. Eu, foarte fericita ca mi-am gasit, in sfarsit, izvorul, merg la anda si o intreb: cum se ajunge la izvorul asta?
  Raspunsul andei: "Pai, de fapt, am testat-o putin mai devreme si n-a aprins becul, motiv pentru care m-am intors la scaun si mi-am zis ca trebuie sa bag niste iubire in apa asta. Ce ai testat tu, era apa de izvor cu iubirea mea in ea".

  Dragut nu?
  Neplanificat.

  RăspundețiȘtergere