Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 11 noiembrie 2015

Leac babesc pentru tumori la san

Ieri povestind cu o prietena imi spune ca o prietena de a ei era la bunici si vorbea cu mama ei la telefon ca trebuie sa se opereze de san pentru o tumoare.

Bunica a spus ca nu e cazul de operatie si sa isi ia cateva zile de concediu si sa stea la ea ca o scapa de cancerul de san fara operatie.

Ce a facut bunicuta a fost sa razaleasca niste cartofi din gradina si sa aseze de jur imprejurul sanului aceasta masa de cartof ras pe care l-a acoperit cu folie de bucatarie si apoi l-a invelit intr-o vesta de lana sa tina cald.

Odata la 3 ore i-a schimbat cartoful razalit cu alt cartof razalit.

Timp de trei zile a evacuat prin mamelon o cantitate mare de puroi cu alte secretii sangvinolente si apoi tumoarea a disparut.

Tinand cont ca aceasta reteta nu tine loc de medicina in mod oficial fiecare face ce simte cu aceasta informatie, dar am simtit sa o impartasesc, poate serveste cuiva.

Multa sanatate si reala fericire tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.