Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 5 noiembrie 2015

Noua Medicina Germana - Autovindecare si Autocontrol, Comunicare Armonioasa, Tehnici de Eliberare Emotionala, dr. Crina Veres, Brasov, 6 - 8 noiembrie 2015



In momentul in care se afla in fata bolii si a mortii, omul are o perspectiva diferita asupra vietii. Noua Medicina Germana ne invata ca vindecarea si autovindecarea pot aparea instantaneu prin controlul gandurilor noastre.
Fondatorul tehnicii Noua Medicina Germana, Dr. Ryke Hamer a descoperit din punct de vedere stiintific care este motivul pentru care apar bolile, dar si metoda prin care acestea pot fi vindecate. Astfel, el a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.

Unul dintre principalele avantaje ale Noii Medicine Germane este ca aceasta se adreseaza atat persoanelor sanatoase, cat si celor care au fost diagnosticate cu “boli” mai mult sau mai putin grave.
In cele 3 zile de conferinta si seminar intensiv vei primi informatii condensate, explicite si esentiale despre orice fel de “boala” si simptom.

CE VEI INVATA LA ACEST CURS?
Sa identifici fazele de “boala” oricand si la oricine si sa anulezi frica de “boala” si de “moarte”;
Sa intelegi sensul biologic al “bolilor”/simptomelor in functie de localizarea lor la nivelul corpului;
Sa intelegi legatura dintre fiecare tip de boala si asocierea in anumita parte a creierului;
Sa intelegi cum este reversibil orice proces patologic din corpul tau;
Sa depistezi legatura dintre creier-microbi-simptome;
Cum sa faci diferenta dintre un soc conflictual biologic si un conflict psihologic;
Sa aplici tehnici de eliberare emotionala.
Vin si eu la eveniment!

CE METODE SUNT FOLOSITE LA ACEST CURS?
Noua medicina germanica (dr. Ryke Geerd Hamer) – medicina lui Hamer ajuta oamenii sa se vindece prin explicarea logica si rationala a legaturii stranse dintre minte si boala. Noua Medicina Germanica sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui soc emotional.
Legatura intre noua biologie, neuroplasticitate si epigenetica (dr. Bruce Lipton) - vei constientiza, chiar instantaneu, la curs, cum perceptiile noastre modifica citirea genelor din mostenirea noastra genetica si cum adaptarea la mediu poate duce la mutatii spontane.
Tehnici de eliberare emotionala – “EFT” este o metoda care indeparteaza inversia psihologica, legata de castigurile secundare pe care le mentinem prin obiceiurile noastre. Aceasta stimuleaza capetele celor 12 meridiane principale in timp ce ii amintim psihicului nostru pe ce problema concreta/ specifica lucram.
Autovindecare si autocontrol (dr. Crina Veronica Veres) - autovindecarea incepe odata ce devenim constienti de cine suntem in prezent si ce identitate a noastra sustine si intretine simptomele, senzatiile neplacute si gandurile negative. Atunci cand ajungem sa cunoastem ce ne imbolnaveste, ne putem autocontrola. Astfel, ajungem sa ne redobandim sanatatea.
Noesiterapie si psihoanalgezie (dr. Angel Juan Escudero) – imbolnavirea incepe ca raspuns biologic negativ la un stimul din mediul intern sau extern. Vindecarea prin gandire are la baza raspunsurile biologice pozitive.
Ho’oponopono (Dr. Ihaleakala Hew Len) - aceasta arta straveche hawaaina ne pune fata in fata cu ideea ca gandurile noastre problemele si situatiile conflictuale din viata noastra. Odata ce acestea sunt inlaturate, suntem mai aproape de Sursa, deci mai aproape de vindecare.
Vindecarea relatiilor prin comunicarea empatica si armonioasa - consta in identificarea aspectelor de sabotor si impaciutor, atat la nivel interior, cat si exterior. De asemenea, vom invata care sunt etapele unei comunicari axate pe auto-observare si constientizare.
Oglinzile Eseniene ale Sinelui - cum ne oglindim Esența în ceilalți din felul în care îi percepem și cum ne raportăm la ei !

CINE TINE CURSUL?
Dr. Crina Veres – Terapeut si Conferentiar International, care are experienta in autovindecare in urmatoarele afectiuni:
leucemie acuta (1998), anemie feripriva grava(1999), spasmofilie si crampe musculare extrem de dureroase(2000)
fractura de coloana vertebrala lombosacrata, paralizia membrelor inferioare si traumatism craniocerebral post accident rutier grav(2003), sinuzita cronica(2003);
bronsita cronica(2004), alergie cu edem facial si glotic/soc anafilactic repetat(2007) adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale si axilare, hepatice si osoase(2007). in acesti ani s-a autovindecat definitiv si se bucura de o stare de sanatate deplina.
EXPERIENTA DR. CRINA VERES:
peste 12 ani de conferinte interne si internationale cu sustinere de lucrari pe teme de vindecari si sanatate;
peste 13 ani de studiu si practica in cancere si boli grave;
peste 15 ani de studiu si practica in domeniul nutritiei si fitoterapiei (cu multiple atestate internationale, universitare si nu in ultimul rand de la vindecatori autohtoni sau de medicina shamanica);
peste 18 ani de studiu si practica in medicina alopata;
peste 19 ani de studiu si practica pe terapie sistemica de familie, cuplu si copii;
peste 25 de ani de studiu si practica in arte martiale, stiluri externe si interne bazate pe disciplina mintii si a trupului;

PROGRAM CURS:
Vineri, 6 noiembrie 2015- Prezentare gratuita a cursului, intre orele 17:00 – 18:00
Conferinta de la 18:30 – 20:30, (investitie 70 lei – doar pentru cei care nu participa la intreg seminarul)
Sambata, 7 noiembrie, orele 9:00 – 19:00
Duminica , 8 noiembrie, orele 9:00 – 18:00

Bibliografie
 curs: Documentar Noua Medicina Germana.
http://autovindecarea.blogspot.ro/2014/12/blog-post.html

CAT COSTA CURSUL?
350 ron/pers sau 500 ron/2 persoane din aceeasi familie pentru cei care achita avansul de 100 ron/pers pana in 1 noiembrie.
400 Ron/pers sau 650 ron/2 persoane din aceeasi familie pentru cei care achita avansul  de 100 ron/pers dupa 1 noiembrie 2015
150 ron/pers pentru cei care au mai participat la curs de NMG cu Dr Crina Veres si achita avansul de 100 ron/pers pana in 1 noiembrie 2015.
200 ron/pers pentru cei care au mai participat la curs de NMG cu Dr Crina Veres si achita avansul de 100 ron/pers dupa 1 noiembrie 2015
50 ron reducere la fiecare persoana care participa la seminar la recomandarea ta.
Pentru rezervarea locului se achita un avans de 100 ron/pers in contul Asociatiei Neo Grup Consult cu mentiunea  Donatie Cluj.
Dr. Crina Veres prin Asociatia Neo Grup Consulting intentioneaza sa construiasca o clinica / centru de autocunoastere pentru tratarea cu intelepciune si iubire de oameni si de viata, a noastra si a celor dragi noua.
Banii pentru seminar reprezinta strangere de fonduri cu aceasta destinatie si pot fi incasati doar cu titlul de donatie. Altfel, va trebui sa va restituim banii. Multumim de intelegere !

DETALII SI CONTACT: 
0720100018 ALIZ, CAMELIA 0762472222

Sanatatea ta e Nepretuita si depinde de Tine! Bucura-te de Viata ca sa te Bucuri mereu de Sanatate!

TE asteptam cu drag !
Crina si Echipa de Organizatori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.