Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 15 noiembrie 2015

Tabara de noua medicina germanica, tehnici de eliberare emotionala, comunicare non-violenta. Craciun in familie cu dr. Crina Veres intre 19-27 decembrie 2015 la Bran


V-ati hotarat unde petreceti Craciunul anul acesta? Noi va invitam intr-o tabara speciala, intr-o familie extinsa, in care ne vom relaxa si ne vom bucura de frumusetea naturii, dar in acelasi timp vom beneficia de compania dr. Crina Veres, alaturi de care vom invata sa ne vindecam prin aplicarea Noii Medicine Germanice pe cazurile concrete ale noastre si ale celorlalti participanti la tabara.

Pe langa noua medicina germanica vor fi prezentate si utilizate tehnicile de eliberare emotionala, tehnica stopului, jurnalul, comunicarea non-violenta, epigenetica, noesiterapia si psihoanalgezia, terapia iertarii, oglinzile eseniene, hemi-sync, programul de coaching (un obiectiv personal pe care se lucreaza de-a lungul taberei), gimnastica energetica si nu in ultimul rand, MEDITATIA.

Scopul taberei este ca intr-o atmosfera de familie, prin tehnicile prezentate de dr. Crina Veres, sa invatam sa ne cunoastem, sa ne dam seama care sunt cauzele problemelor noastre fizice si emotionale si sa ne autovindecam. Vom analiza atat problemele fizice cat si pe cele ale mintii si sufletului, si vom gasi solutii la problemele noastre. De asemenea, vom pune bazele unui set de deprinderi si obiceiuri care sa ne fie utile si dupa terminarea taberei si sa ne mentina sanatosi.

Prin intermediul acestor tehnici si procedee vom actiona direct la miezul problemelor noastre, si nu doar asupra efectelor.

Tabara nu se adreseaza doar celor care au probleme de sanatate sau de alta natura ci, in egala masura, si celor care vor sa-si imbunatateasca viata sub toate aspectele, sau pur si simplu vor sa petreaca 9 zile de recalibrare si reechilibrare, in mijlocul naturii si intre prieteni.

Ne propunem sa abordam atat probleme emotionale, cum ar fi: manie, furie, frica, lasitate, gelozie, invidie, curaj, vointa cat si probleme ale corpului fizic, nefiind insa neglijate nici problemele de relationare, cuplu, familie, societate.

Felul în care vei privi viața când te vei întoarce acasă va schimba lumea în care trăiesti într-un mod benefic, neasteptat, schimbare care acum pare un miracol!

Aceasta tabara te va ajuta să identifici piedicile pe loc si sa găsesti resursele pentru a putea modela un nou SINE care să te împlinească fizic si emotional.

Pentru ca este Craciun in familie, in tabara te invitam impreuna cu copiii. Acestia, daca doresc, pot participa la activitatile adultilor, pentru a intelege cum functioneaza corpul nostru sau pot participa la programul special pregatit pentru ei, de un psiholog specializat in lucrul cu copiii.
Si noi vom invata de la ei bucuria de viata, a lucrurilor marunte, aparent nesemnificative, vom invata sa fim eroi, sa fim geniali, extraordinari.

Programul de tabara va fi presarat si cu momente de dans, jocuri de rol, vizionare de documentare, jocuri in natura, activitati specifice sarbatorilor de iarna, iar copiii vor pregati diverse spectacole cu care ne vor incanta.

Tabara se va desfasura sub indrumarea, supravegherea, sprijinul, coordonarea dar si impreuna cu dr Crina Veres

Am ales sa organizam acesta tabara intr-o locatie superba: Transylvanian Inn (zona turistica Bran, judetul Brasov). Atmosfera placuta pe care hotelul o ofera se regaseste atat in gama completa de servicii, cat si in obiectivele turistice care se afla in apropiere.

Pentru grupul nostru am obtinut niste tarife speciale in plin sezon de sarbatori:
Investitia fiecarei persoane pentru aceasta tabara:

1. Investitia pentru curs:

- 800/ron/persoana
-1300 ron pentru 2 membri din aceeasi familie

Pentru cei care se inscriu dupa data de 15 noiembrie 2015, contributia se majoreaza cu 100 lei/persoana.

Pentru cei care au mai participat la astfel de tabere, se aplica o reducere de 100 lei/persoana.


2 – Investitia pentru cazare in camera dubla si pensiune completa:

100 ron/pers/ zi = 800 ron/persoana/intreaga perioada (include si masa festiva de Craciun)

Copiii cu varsta pana in 3 ani - gratuit - in pat cu parintii
Copiii cu varsta intre 3 si 6 ani - 25 lei / zi in cazul in care dorm cu parintii in pat (200 lei intreaga perioada)
Copiii cu varsta intre 6 si 12 ani - 35 lei / zi in cazul in care nu solicita pat suplimentar, 50 lei / zi cu pat suplimentar (280 lei sau 400 lei intreaga perioada)
Copiii peste 12 ani - pat suplimentar - 80 lei/ zi (640 lei intreaga perioada)

Reduceri la curs pentru

1+1 (vino insotit de inca 1 persoana in tabara si beneficiezi de o reducere de 150 ron)
2+1 (vino insotit de 2 persoane adulte in tabara si beneficiezi de o reducere de 200 ron)
3+1 ( vino insotit de 3 persoane adulte in tabara si beneficiezi de reducere de 250 ron).

Pentru a va asigura locul trebuie sa achitati un avans de 200 lei/pers pana in data de 15 noiembrie 2015 in contul :
RO29 BTRL 0130 1205 N635 44XX, deschis la Banca Transilvania, titular Asociatia Neo Grup Consulting, cu mentiunea la detalii plata: donatie Bran. După achitarea fiecărei sume vă rugăm să trimiteţi dovada plăţii pe adresa de email: primavara.desertului@gmail.com pentru rezervarea locului in tabara.

Locurile sunt limitate in functie de capacitatea hotelului, asa ca va sfatuim sa va grabiti si sa va rezervati locul din timp.

Vă inştiintăm că avansul pentru rezervarea locului nu se restituie, aveti posibilitatea, în schimb, să aduceti pe cineva în locul dvs.

Pentru inscrieri puteti sa ne contactati pe adresa de email primavara.desertului@gmail.com sau la telefon 0770609830 - Alina (luni-vineri in intervalul orar 15.00 – 19.00, iar sambata si duminica in intervalul orar 10.00-18.00).

Pentru ca tabara este in principal axata pe practica si pentru a putea dedica mai mult timp REZOLVARII PROBLEMELOR VOASTRE DE SANATATE si nu prezentarilor teoretice, este obligatorie vizionarea materialelor despre noua medicina germanica si maturitate emotionala.

BIBLIOGRAFIE:



https://www.youtube.com/watch?v=24c5XWtxiKM


PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR (optional/facultativ si flexibil)
7:00 – 8:00 Gimnastica Energetică
8:00 – 09.00 Mic dejun
9:30 – 13.00 Activități din Programul de Tabără (curs, exercitii, jocuri)
13.00 – 15.00 Pauza de prânz
15: 00 – 18:00 Activități din Programul de Tabără (curs, exercitii, jocuri)
18:00 – 19:00 Pauza de Cina
19:00 – 21:00 Program de seară (Dans , Vizionare de documentare, Exerciții de Relaționare etc)

In seara de ajun vine mosul, iar in ziua de Craciun avem masa festiva.

Programul poate suporta modificari care vor fi discutate la fata locului cu toti participantii, pentru a satisface nevoile grupului.


Impresii din tabara de Craciun 2014

https://www.youtube.com/watch?v=ZohkHsYlWNA&feature=youtu.be

In continuare aflati multe informatii despre Noua Medicina Germanica si celelalte tehnici pe care le vom utiliza:

  • Noua Medicina Germanica (Dr. Ryke Geerd Hamer)-Medicina Lui Hamer Ajuta La Vindecarea Oamenilor Prin Explicarea Logica Si Rationala A Legaturii Stranse Dintre Minte Si Boala. Noua Medicina Germana Sustine Ca Fiecare Om S-A Imbolnavit Din Cauza Unui Program Mental Distructiv, Nascut In Urma Unui SOC Emotional.
  • EFT (tehnici de eliberare emotionala)- Este O Metoda Care Indeparteaza Inversia Psihologica, Legata De Castigurile Secundare Pe Care Le Mentinem Prin Obiceiurile Noastre Si Stimuleaza Capetele Celor 12 MERIDIANE Principale In Timp Ce Ii Amintim Psihicului Nostru Pe Ce Problema Concreta / Specifica Lucram. 
  • Comunicare non-violenta si Vindecarea Relațiilor prin Comunicare Empatică și Armonioasă - identificarea aspectelor de sabotor și împăciuitor interior și exterior și a etapelor unei comunicări axate pe observare, sentimente, identificarea nevoilor, depistarea rănilor și formularea deschisă a cerințelor în vederea satisfacerii nevoilor, apoi observarea efectelor și reintrarea pe ciclul de observare activă !
  • Legatura Intre Noua Biologie, Neuroplasticitate Si Epigenetica (Dr. Bruce Lipton) - Vei Constientiza, Chiar Instantaneu, in timpul cursului, Cum Perceptiile Noastre Modifica Citirea Genelor Din Mostenirea Noastra Genetica Si Cum Adaptarea La Mediu Poate Duce La Mutatii Spontane. 


  • Noesiterapie Si Psihoanalgezie (Dr. Angel Juan Escudero)Vindecarea Prin Gandire Are La Baza Raspunsurile Biologice Positive Iar Imbolnavirea Incepe Ca Raspuns Biologic Negativ La Un Stimul Din Mediul Intern Sau Extern. Odata Ce Intelegem Ca Vindecarea Incepe Odata Cu Stimularea Sistemului Nervos Vegetativ Vag Vom Fi Atenti Ca Sa Avem Permanent Gura Plina De Saliva Fluida, Agreabila, Vindecatoare Ca Si Cum Am Saliva Dupa Viata Ca Dupa O Mancare Gustoasa Pe Care O Putem Savura Doar Cat Suntem Sanatosi Si Relaxati Si Nu Cat Suntem In Stare De Pericol . 
  • Terapia iertarii (Ho’oponopono - Dr. Ihaleakala Hew Len)arta straveche Hawaiiana de rezolvare a problemelor de orice fel. Ea ne spune ca nu exista nimeni si nimic in afara noastra decat gandurile noastre despre oameni si situatii care sa ne ”creeze probleme” prin care sa ne faciliteze Eliberarea de ele, fiindca bolile sunt rezultatul unor ”programe” sau scenarii despre viata care ne aduc suferinta psihica si apoi trupeasca. Ea sterge de la Sursa problema si nu doar efectul pe care il vedem pe corp ca boala si nu e nevoie sa stim ce sa stergem punctual, Stie Dumnezeu, noi doar e nevoie sa inlocuim atitudinea de a reactiona cu intentia de a sterge din Fiinta noastra ceea ce a cauzat in manifestare boala sau problema cu care ne confruntam. Cand vezi un film sti ca filmul nu e pe ecran si totusi vorbim cu personajele, insa ca sa schimbam imaginea de pe ecran e nevoie sa operam montajul filmat pe inregistrare nu pe ecran. Tratand ecranul nu vindecam boala, stergand programul din Sursa dispare si efectul de pe corp iar noi ne eliberam de o factura energetica ce o platim altfel in mod constant si inconstient. Cand ajungem la Sursa stergem toate piedicile din viata care nu ne lasau pana acum sa fim sanatosi sau sa ne bucuram de abundenta si liniste sufleteasca !!!
  • Oglinzile Eseniene ale Sinelui- cum ne oglindim Esența în ceilalți din felul în care îi percepem și cum ne raportăm la ei !
  • Gimnastică Energetică (elemente de QiGong, TaiChi Chuan, posturi corporale vindecătoare, elemente de reflexoterapie și proceduri de făcut în situații de urgență);
  • Muzică pentru sincronizarea emisferelor cerebrale (Hemi-Sync)
  • Autovindecare Si Autocontrol (Dr. Crina Veronica Veres) - Autovindecarea Incepe Odata Ce Devenim Constienti De Cine Suntem In Acest Moment Si Ce Identitate A Noastra Sustine Si Intretine Simptomele Si Senzatiile Neplacute Si Gandurile Negative; Evenimentele sunt Goala de Seminificatii, iar felul in care le Percepem, Etichetam, Evaluam este cel care ne Regenereaza sau Imbolnaveste; Doar Cand Apucam Sa Cunoastem Ce Ne Imbolnaveste Putem Autocontrola Si Transforma In Noi Acele Aspecte Care Nu Ne Mai Convin Cand Alegem Sa Fim Sau Sa Redevenim Sanatosi / tehnica jurnalului.
Aceasta tabara ti se potriveste daca:

  • iti pierzi rabdarea deseori cu tine, cu adultii si copiii din preajma ta
  • vrei sa fii mai empatic si mai putin autoritar in comunicare
  • te irita ceilalti si nu stii cum sa le spui asta intr-un mod constructiv si non-confruntational, de teama sa nu-i superi
  • iti doresti sa te cunosti in profunzime, sa deslusesti legatura dintre lumea interioara si cea exterioara 
  • vrei sa intelegi cine esti si sa aduci aceasta intelegere in existenta ta zilnica, să întelegi de unde vin situatiile de viata pe care pare ca nu le poti gestiona si care este lectia pe care vin să ti-o ofere 
  • vrei sa intelegi relatiile pe care le ai cu tine si cu cei din jur si sa le imbunatatesti
  • vrei să îti descoperi bioenergia vindecatoare, sursa ei si să stii cum să o folosesti cât mai eficient,
  • vrei sa aprofundezi tehnicile ce vor fi explicate si exersate,
  • vrei sa te bucuri de 9 zile in aer curat, intr-o atmosfera de energie pozitiva si sustinere;


Ce vei invata în Tabăra?
  • Să identifici fazele de boala oricand şi la oricine şi să anulezi frica de imbolnavire şi de moarte
  • Să ințelegi sensul/rostul biologic al afectiunilor/simptomelor în funcție de localizarea lor la nivelul corpului
  • Să ințelegi legatura dintre fiecare tip de boala şi asocierea cu o anumita parte a creierului
  • Să ințelegi cum este REVERSIBIL orice proces patologic din corpul nostru
  • Să depistezi legatura creier-microbi-simptome
  • Să faci diferenta dintre un soc conflictual biologic şi un conflict psihologic
  • Să aplici tehnici de eliberare emotionala
  • Să îti descoperi bioenergia vindecatoare, Sursa ei si să stii cum să o folosesti cât mai eficient, cu tehnici care dureaza cca câteva minunte
  • Să gestionezi relatia cu tine si cu ceilalti
  • Să comunici nonviolent
  • Să întelegi de unde vin situatiile pe care pare ca nu le poti gestiona, nevoia ta de ele si care este lectia pe care vin să ti-o ofere
  • sa distingi observatia de pre-judecati
  • iti recunosti cu claritate sentimentele si nevoile de baza
  • sa te exprimi cu empatie si claritate in orice situatie
  • sa ajungi la solutii creative prin conectarea in profunzime la nevoile si sentimentele proprii si ale interlocutorilor
  • sa ai mai multa rabdare cu tine, cu adultii si copiii din preajma ta
  • sa fii mai empatic si mai putin autoritar in comunicare

Experienta dr. Crina Veres:
  • Peste 12 ani de conferinţe interne şi internaționale cu sustinere de lucrari pe teme de sanatate si autovindecare;
  • Peste 13 ani de studiu şi practică în tratarea cancerului şi a altor afectiuni grave;
  • Peste 15 ani de studiu şi practică în domeniul nutriției şi fitoterapiei (cu multiple atestate internaționale, universitare şi nu în ultimul rând de la vindecatori autohtoni sau de medicină shamanica);
  • Peste 18 ani de studiu şi practică în medicină alopată;
  • Peste 19 ani de studiu şi practică pe terapie sistemică de familie, cuplu şi copii;
  • Peste 25 de ani de studiu şi practică în arte martiale, stiluri externe şi interne bazate pe disciplina mintii şi a trupului;


Experienta In Autovindecare:

  • Leucemie Acuta (1998), Anemie Feripriva Grava (1999), Spasmofilie Si Crampe Musculare Extrem De Dureroase (2000)
  • Fractura De Coloana Vertebrala Lombosacrata, Paralizia Membrelor Inferioare Si Traumatism Craniocerebral Post Accident Rutier Grav (2003), 
  • Sinuzita Cronica (2003), Bronsita Cronica (2004), Alergie Cu Edem Facial Si Glotic/Soc Anafilactic Repetat (2007), 
  • Adenocarcinom Rectosigmoidian Cu Metastaze Ganglionare Inghinale Si Axilare, Hepatice Si Osoase (2007).


In Acesti Ani S-A Autovindecat Definitiv Si Se Bucura De O Stare De Sanatate Deplina.



Relatari despre cum s-au simtit si cat/ce au transformat in fiinta lor participantii la una din taberele de vara de la Bran, vedeti aici:
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/08/tabara-de-autovindecare-si-autocontrol.html

Iata si marturia unei participante la o tabara anterioara:
Am venit aici pentru ca am vrut sa imi vindec suferinta fizica si pentru ca vreau o viata mai buna! Tabara a fost peste asteptarile mele intrucat plec de aici nu doar inarmata cu instrumente pentru a ma vindeca, dar cu enorm de multa energie pozitiva care ma face sa simt nu doar ca ma voi vindeca, dar ca pot muta muntii! Ii multumesc doamnei doctor Crina Veres si celorlalti participanti pentru contributia la aceasta atmosfera minunata! Simt ca numai impreuna putem sa schimbam lumea, dar mai intai lucrand si schimbandu-ne pe noi!” (Georgeta)

Va asteptam cu drag sa petrecem impreuna un Craciun de neuitat.


2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Impresii din tabara de Craciun 2014

    https://www.youtube.com/watch?v=ZohkHsYlWNA&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.