Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 1 noiembrie 2015

7 LUCRURI PE CARE AI DREPTUL SA LE ASTEPTI DE LA O RELATIE

Fiecare cuplu este diferit, dar sunt cateva puncte fundamentale pe care orice relatie sanatoasa le necesita. Fara acestea, nu faci decat sa iti pierzi timpul.

AUTOR:  IN DATA 11.11.2015
Ai dreptul sa te astepti la respect, sustinere, iubire si atentie de la relatia ta. Daca unul din aceste lucruri lipsesc, s-ar putea sa realizezi ca in sufletul tau au aparut dubii de ceva timp. Probabil ai vrut sa le ignori, insa este mult mai bine sa fii singura, decat intr-o relatie saraca.

1. SINCERITATE

Increderea este cea mai importanta intr-o relatie, cu totii stim asta! Daca nu poti avea incredere in partenerul tau, vei trai cu incertitudine si banuieli, pe toata perioada relatiei voastre. Intrebari precum ‘oare acum ce face?’ sau ‘oare unde este?’ te vor bantui constant, lucru ce iti va umbri intotdeauna fericirea

2. RESPECT

Ai dreptul de a fi respectata in fiecare moment.Barbatul de langa tine trebuie sa iti ofere atentie, sa ia in considerare opinia ta si niciodata sa nu trateze sentimentele tale cu indiferenta. Realizarile si calitatile tale trebuies pretuite. O persoana care nu apreciaza eforturile tale, iti subestimeaza realizarile si nu te face sa te simti apreciata, este o persoana care nu te respecta cu adevarat.

3. CA EL SA ITI FIE DEVOTAT

Partenerul tau trebuie sa iti fie devotat cu totul tie. La fel trebuie sa fii si tu fata de el. Asta bineinteles daca nu cumva este vorba de o relatie libera. Daca totusi, nu acesta este cazul, barbatul de langa tine nu ar trebui sa fie atent la posibilitatea ca ceva mai bun sa apara.Prioritatea voastra ar trebui sa fie celalalt, nu iesitul cu prietenii.

4. EL SA VREA CA TU SA EVOLUEZI

Un partener de incredere va vrea ca tu sa cresti si sa evoluezi ca persoana. Nu se va plange cand tu vei incerca sa te dezvolti si nu va incerca sa te descurajeze cand tu iti vei devota timpul oportunitatilor, viselor si scopurilor tale. De fapt, un barbat care te iubeste cu adevarat va incerca sa te sustina atat cat poate, pentru ca drumul tau sa fie mai usor.

5. SA IEI PARTE LA LUAREA DECIZIILOR IMPORTANTE

Cand te afli intr-o relatie serioasa, luarea deciziilor impreuna este cel mai firesc lucru. Lucruri precum a accepta un job in alt oras sau orice altceva ce te priveste direct si pe tine, presupun macar o discutie pe aceasta tema. Daca prietenul tau nici macar nu se sfatuieste cu tine, inseamna ca nu iti respecta opinia deloc. Chiar daca o discutie ar duce tot la luarea unei decizii pe care tu nu o preferi, macar stii ca opinia ta este importanta pentru el.

6. CA EL SA TE SUSTINA SI SA ITI FIE ALATURI

Sustinerea reciproca este extrem de importanta intr-o relatie. Este un lucru pe care cu totii il vrem de la partenerul ideal. Sa stim ca mereu avem pe cineva acolo, pe care ne putem baza indiferent de situatie. Cand ai probleme la munca, medicale sau o perioada grea din punct de vedere emotional, ar trebui sa te poti baza pe sustinerea lui. Daca atunci cand ti-e greu, el devine distant cu scuza ca iti lasa spatiu pentru a-ti rezolva problemele, e clar ca niciodata nu iti va fi alaturi in situatiile de criza. Si pana la urma, chiar daca nu sunteti casatoriti, o relatie presupune ‘acolo, la bine si la rau’, nu?

7. SA TE ACCEPTE SI SA TE APRECIEZE PENTRU CEEA CE ESTI

Este extrem de important ca barbatul de langa tine sa te accepte si sa te pretuiasca pentru ceea ce esti, fara sa incerce sa te schimbe. Daca incearca sa intervina cu o schimbare fie ea de ordin fizic ori psihic, nu te iubeste cu adevarat. Nu pe tine, ci mai curand imaginea persoanei pe care el si-a creat-o in minte, ca fiind tu.
Text: Lavine Jianu
Foto: PR
Multumim de sistematizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.