Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 13 aprilie 2011

Corelatii intre conflicte biologice-boala/vindecare-resetarea creierului/mintii prin Autocunoastere; Programare neurolingvistica a Vietii si sanatatii

Corelatii intre conflicte biologice-boala/vindecare-resetarea creierului/mintii prin Autocunoastere; Programare neurolingvistica a Vietii si sanatatii
Poate ca multi dintre noi au auzit deja de Noua Medicina Germana a Dr Hamer care are la baza faptul ca atat creierul cat si intregul nostru corp s-au dezvoltat din aceleasi 3 foite embrionare (endoderm, mezoderm si ectoderm) si in functie de continutul conflictelor emotionale care declanseaza boala creierul face focar Hamer si o implementeaza in organul de care raspunde.
Cele 5 Legi Biologice pe care se bazeaza aceasta medicina revolutionara si autentica sunt: 
Prima lege – LEGEA DE FIER A CANCERULUI- şocul emoţional este detonatorul
Fiecare cancer sau boală echivalentă cancerului este un program biologic special bine fondat al naturii care debutează printr-un şoc conflictual emoţional grav, care ne ia prin surprindere, fiind total nepregătiţi, un conflict traumatizant pe care-l trăim în solitudine şi pe care nu ştim cum să-l rezolvăm. 
Conţinutul psihologic al conflictului determină în ce zonă a creierului va avea loc impactul, formând aşa numitele focare Hamer, cercuri concentrice vizibile şi pe computer tomograf,  aceste zone fiind centrul de comandă al organului în care s-a instalat boala. 
Prin urmare totul se întâmplă pe trei nivele: 
psihic – creier – organ.
A doua lege – FIECARE BOALĂ ARE DOUĂ  FAZE – 
Un pacient care nu şi-a rezolvat conflictul se găseşte în prima fază - numită faza rece sau faza activă a conflictului – în care predomină sistemul nervos simpatic şi se manifestă prin extremităţi reci, stres, pierderea în greutate, insomnii. 
Dacă reuşeşte să rezolve conflictul, automat întră în faza a doua – numită faza caldă sau faza de conflict rezolvat, în care predomină sistemul nervos parasimpatic responsabil de regenerarea organismului, şi se manifestă prin boli calde: febră, inflamaţii însoţite de dureri, erupţii cutanate, reumatism, etc. 
În această fază revine pofta de mâncare, este mai obosit şi doarme mai mult, toată energia este îndreptată spre refacerea întregului organism.
 UNICA FUNCŢIE A OBOSELII ESTE DE A GARANTA SUPRAVIEŢUIREA NOASTRĂ. 
A treia lege – SISTEMUL ONTOGENETIC AL TUMORILOR ŞI BOLILOR ECHIVALENTE CANCERULUI
Pentru a înţelege mai bine această lege, mai întâi trebuie să vedem ce însemnă ontogeneza.
ONTOGENEZA – studiază dezvoltarea individului de la stadiul de embrion până la vârsta adultă. 
Acum ştim că bolile sunt controlate de creier: fie de creierul vechi format din trunchiul cerebral şi creierul mic  (cerebel), fie de creierul nou  (creierul mare).
Se ştie că funcţiile de bază ale organismului  cum este respiraţia, digestia, reproducerea sunt controlate de creierul vechi – trunchiul cerebral şi creierul mic. 
Funcţiile mai sofisticate sunt controlate de creierul nou, de ex. conflicte teritoriale, de separare, de autoevaluare sau de identitate.
În a 17-a zi discul embrionic plat are trei straturi diferite de ţesut: endodermul, mezodermul şi ectodermul, care vor dezvolta treptat diferite ţesuturi şi organe.  
Dr. Hamer a descoperit faptul că evoluţia bolilor are legătură cu stratul embrionar din care se dezvoltă organele. 
Organele care s-au dezvoltat din endoderm şi mezoderm, în faza activă a bolii se manifestă prin multiplicare celulară (diagnosticul este cancer), însă după rezolvarea conflictului, tumorile vor fi descompuse cu ajutorul microorganismelor. 
Organele care s-au dezvoltat din ectoderm, în faza activă se observă scăderea numărului de celule prin necrozare sau ulcerare sau diminuarea funcţiei unui organ mergând până la oprirea lui,  iar după rezolvarea conflictului, în faza de vindecare tot cu ajutorul microorganismelor ţesuturile se refac (se reconstruiesc) şi în acest caz diagnosticul este cancer.
A patra lege – SISTEMUL ONTOGENIC AL MICROBILOR – MUNCITORI SPECIALIZAŢI ÎN SERVICIUL CREIERULUI
Microbii nu provoacă boli, ci dimpotrivă ajută în procesele de vindecare. Microbii sunt coordonaţi de creier, ciupercile şi mycobacteriile sunt prezente în organele ce provin din endoderm şi parţial de mezoderm, bacteriile sunt prezente în organele controlate de mezoderm, iar virusurile sunt prezente în organele ce derivă din ectoderm. 
Hamer susţine că microbii sunt aliaţii noştri şi prin lupta aprigă de a le elimina prin administrare de medicamente, în special antibiotice, se întrerupe procesul natural de vindecare.
A cincea lege – LEGEA CHINTESENŢEI 
Atunci când dr. Hamer a formulat cea de-a patra lege biologică, şi-a dat seama că de fapt cele patru legi biologice sunt valabile nu numai în cazul cancerului, ci  în cazul tuturor bolilor. Din cele patru legi biologice, s-a născut ce-a de-a cincea, legea înţelegerii: boala e manifestarea unui Program Biologic de Supravieţuire compus din două faze. 
Ştiind acum că fiecare boală este provocată de un şoc emoţional şi faptul că boala are un scop precis, nu trebuie să o privim ca pe un lucru negativ. Natura este perfectă! Cum ar putea fi altfel? Şi atunci dacă analizăm modificările din corpul nostru după criterii ştiinţifice, putem afirma că BOALA ÎN SINE NU EXISTĂ!
Cele două faze ale bolii – cea de conflict activ şi cea de vindecare, care survine după rezolvarea conflictului, sunt de fapt programe biologice inteligente de supravieţuire. Aceste programe speciale s-au dezvoltat de-a lungul evoluţiei speciilor şi au rolul de a adapta organismul la situaţiile neprevăzute care pot periclita supravieţuirea speciei.
Dr. Hamer afirma că Noua Medicină Germanică poate fi învăţată în universităţi, în două zile şi are dreptate. Legile sale fundamentale sunt atât de simple şi de evidente încât ne putem întreba, pe bună dreptate,  cum se face că nimeni nu s-a gândit la acest lucru până acum. 
Răspunsul are la bază principiul evoluţiei: pentru ca o nouă descoperire să vadă lumina zilei trebuie să sosească momentul potrivit şi mai trebuie ca cel puţin o parte din umanitate să atingă un anumit nivel de conştienţă pentru a putea folosi descoperirea; un om al peşterilor nu ar şti ce să facă cu un automobil! Totul este înscris într-un scenariu care ne depăşeşte pe toţi şi pe care, nu reuşim să ni-l imaginăm. Deci, nu ne rămâne altceva de făcut decât să spunem, cu adânc respect: „Mulţumim, dr. Hamer!”

Ce da viata corpului nostru? somatidele - intelegerea misterului Vietii 
Gaston Naessens (1924 - 2008) O contribuţie IN INTELEGEREA MISTERULUI VIETII PE PAMANT deosebită a avut Gaston Naessens. El a inventat un microscop cu care putea vedea foarte bine mycrozimele descrise de Bechamp, pe care el le-a numit SOMATIDE. 
Somatida este cea mai mică particulă vie a materiei, şi poate lua orice formă: spor, bacterie, bacil, bastonaş  ... Este sursa vieţii. 
Somatida este nemuritoare, ea nu poate fi distrusă prin nici un mijloc fizic sau chimic. La moartea noastră, ea devine bacterie şi asigură descompunerea organismului nostru în componentele sale de bază: oxigen, hidrogen, carbon. După ce şi-a terminat lucrul bacteria redevine somatidă şi se reîntoarce în natură. 
Somatida este un condensator de energie. Ea condensează energia cosmică şi o transmite materiei. Face legătura între spirit şi materie. Nu aceasta este definiţia sufletului?
Somatoscopul este un microscop inventat de Naessens, care permite oricui să vadă somatida şi toate formele pe care le poate lua. El observă sângele proaspăt, viu, nu cel colorat care este mort. Cu ajutorul acestui microscop, el a putut descrie ciclul complet al somatidei.
Ne putem afla într-una din cele trei situaţii:
somatida este într-o stare foarte bună – avem sănătate bună
somatida prezintă câteva anomalii – avem sănătate rea
somatida prezintă mai multe forme – boala s-a instalat deja.
 Pentru cazul în care boala s-a instalat, a inventat un remediu care poate să restabilească buna sănătate a sistemului imunitar, permiţând elementelor anormale să revină la forma iniţială. 
Remediul se numeşte 714-X, acesta se injectează în limfă, nu are efecte secundare, el nu vindecă boala, dar ridică starea de sănătate, revine pofta de mâncare şi revine energia pe care am pierdut-o. Suntem capabili să corectăm cauzele bolii noastre şi prin urmare ne putem vindeca. 
Cei capabili de autovindecare si mai ales constienti de Sine, de care este rostul Omului pe pamant si care este relatiia lui cu sanatatea ne îndeamnă să fim conştienţi, să părăsim fotoliul de spectator pasiv, de victimă, să devenim responsabili de propriul destin. Pentru aceasta, trebuie percepem realitatea şi să intrăm în contact cu vocea noastră interioară. Pentru ca aceasta să se poată realiza, trebuie să fie linişte, să închidem radioul şi televizorul, să renunţăm la zgomot pentru câteva zile, să ne regăsim pe noi înşine, să fim atenţi şi să ascultăm. Va apare adevărata informaţie. Se va face lumină asupra realităţii, asupra a ceea ce nu ne convine, asupra a ceea ce ne dorim şi asupra fricilor noastre. Ceea ce nu ne convine si ceea ce ne dorim provin din identitatea noastra, din jocul de rol pe care il alegem clipa de clipa; avem posibilitatea să ne unoaștem și să ne eliberam de toate fricile și traumele emoționale, ceea ce conduce automat la o stare de sănătate perfectă, însă sănătatea nu este un scop ci un mijloc pentru a pătrunde în profunzimile fiintei noastre și a ne Autorevela Adevarul despre Cel Ce Sunt.
În baza Legii Rezonanței Vibraționale atragem spre noi ceea ce suntem nu ceea ce ne dorim, așa că dacă nu ne place ce suntem și am atras în viața noastră să înțelegem că prețul plătit pe ceea ce Suntem și nu ne place a fost însăși viața noastră de până acum. 
Un exercițiu propus de maril etradiții ale umanității celor care vor să se descopere cu Adevărat pe ei înșiși este frecventarea înțelepților și sfinților, a locurilor unde memoria lor este prezentă spre a te inspira din comportamentul, din atitudinea acelora care încarnează adevărata noastră natură, care manifestă ceea ce are omul mai divin și mai uman, pe cei a căror adevăr, frumos și bine fac semn către Dumnezeul uitat care stă în noi... Nu degeaba se spune că Omul sfințește locul și Cunoaște-te pe Tine Însuți și vei Cunoaște Natura și Zeii.
Când devenim conștienți de felul în care funcționează comunitatea de celule care alcătuiește corpul nostru cu toate organele și funcțiile sale, cu toate corelațiile și legăturile lui nevăzute dar detectabile cu aparatura de detecție de biocâmpuri putem sî ne reprogramăm vibrația, să facem alegeri noi pentru ca știm Cine suntem și vom alege de-a ce să ne mai jucăm în Viață, nu mai luăm viața prea în serios ci o transformăm într-un Joc Cosmic unde realitatea se mulează după conștiența cu care facem alegeri și perseverența cu care ne urmarim visele, Iubirea (recomandare de film Adjustment Boureau, Limitless - au subtitrare in limba romana la cinema sau pe net)
Programarea neuro-lingvistică este traducerea în limbajele pe care le înțelege corpul nostru a mesajelor pe care vrem să ni le transmitem. Felul în care atitudinile noastre fac ca noi să avem ceea ce ne dorim este bazat pe o tehnologie simpla, are ca esență Legea Atracției, adică acolo unde este atenția ta este și energia ta este și viața ta, așa caă atenție la ceea ce se afla în câmpul atenției voastre cel mai mult pentru ca asta sunteți. Exteriorul este oglinda interiorului, tot ceea ce vedem, auzim, simțim, de fapt tot ceea ce percepem este EU, noi înșine - dar în 99
% din situații suntem inconștienți că situația ESTE așa și credem că ce percepem este în exterior; nu ne dăm seama că așa cum am fost dresați de mici să vedem lumea este modul defect în care cei din jur își trăiesc viața și sunt bolnavi și nefericiți.
   
Realitatea provoacă frica şi noi nu vrem să-i facem faţă. Trebuie să identificăm frica, să îi spunem pe nume şi să râdem de faptul că o iluzie precum frica ne poate paraliza. Odată identificată o putem înfrunta.

În această situaţie se pune următoarea întrebare:
- mă voi supune fricii mele, o voi lăsa să îmi conducă viaţa, sau
- voi deveni suveran al vieţii mele? 
Jocul de a ne programa viața este extrem de simplu, însă este nevoie de a găsi curajul de a fi sinceri cu noi înșine, nu cu ceilalți, cu noi, cu fricile, fanteziile, pasiunile, traumele și rănile noastre pentru a ne vindeca de ele, pentru a experimenta ceea ce ne dorim cu adevărat să  experimentăm cât suntem în Viață, sau cât Viața Este în Noi :)





7 comentarii:

  1. CICLUL SOMATOIDELOR ÎN CULTURILE DE ŢESUTURI
    este urmatorul:
    1 Somatoide (somatides)
    2 Spori (spores)
    3 Spori dubli
    4 Bacterie
    5 Bacterie dubla
    6 Bacil (rod)
    7 Bacterie cu spori dubli
    8 Bacterie cu spori granulari
    9 Microbi
    10 Microbi globulari
    11 Microbi in spargere (bursting form)
    12 Fungi
    13 Ascospori
    14 Forma miceliana tinara
    15 Forma miceliana adulta
    16 Miceliu in spargere (material rezidual)

    Observarea somatoidei într-un mediu de dezvoltare se poate face cu ajutorul somatoscopului. Aceasta a confirmat două lucruri foarte importante: sîngele nostru conţine microorganisme capabile să se transforme rapid de la o formă la alta ca reacţie la mediul înconjurător sau biologic.
    Microorganismele suferă mutaţii de la o formă la alta prin membrana exterioară fără a trece prin faza de diviziune celulară. Acest proces biologic se numeşte polimorfism. Somatoida şi fenomenul de polimorfism au atras atenţia cercetătorilor tot mai mult. Intelegerea motivului prezenţei acestor microorganisme în sînge este extrem de utilă şi importantă.
    Pe lîngă descoperirea interesantă a somatoidei, cercetătorii au observat cîteva aspecte tulburătoare. Anumite forme somatidiene descoperite într-un mediu de cultură erau foarte asemănătoare celor din sîngele viu al oamenilor bolnavi. Astfel, se poate spune că există o legătură între cele 16 forme ale somatoidelor şi prezenţa sau anticiparea apariţiei anumitor boli.
    Gaston Naessens a fost primul care a studiat formele somatoidelor în sînge. A realizat zeci de mii de analize bioachimice convenţionale ale sîngelui corelate cu cele omologe ale sîngelui viu ale aceluiaşi grup de persoane. Experimentul s-a efectuat astfel încît Naessens să nu ştie care este starea de sănătate a pacienţilor, în scopul verificării fiabilităţii testului său de diagnosticare.
    Gaston Naesens a stabilit legături statistice extrem de interesante între prezenţa anumitor forme de somatoide în sîngele viu şi starea de sănătate a anumitor persoane. Vă prezentăm în continuare cîteva concluzii ale acestor cercetări de excepţie.
    1.Persoanele considerate sănătoase conform metodelor convenţionale de analiză a sîngelui au în sînge doar primele 3 forme de microorganisme: somatoide, spori şi spori dubli. În aceste cazuri, numai fazele 1,2 şi 3 ale ciclului somatidian au fost observate în sîngele lor.
    2.Persoanele diagnosticate cu boli, cu diferite tipuri de patologii aveau sîngele lor cel puţin primele 4 sau chiar toate cele 16 faze ale ciclului somatidian. Combinaţii ale formelor avansate de somatoide au fost descoperite în sîngele tuturor persoanelor considerate a fi bolnave, conform standardelor medicale.
    Aceste observaţii au permis cercetătorilor să stabilească un detaliu foarte important: în sîngele persoanelor sănătoase există un mecanism care limitează ciclul polimorfismului somatidian la faza nr. 3 (spori dubli).
    Acest mecanism se numeşte “poarta de protecţie”. Poarta de protecţie limitează ciclul somatidian la starea de spori dubli. Poarta de protecţie este un concept teoretic, elaborat pentru a ne ajuta să înţelegem realitatea de natură chimică. Specialistul observator biochimist va recunoaşte acţiunea cascadelor enzimatice, a inhibitorilor sanguini sau a factorilor umorali, precum şi a altor regulatori ai metabolismului vital.
    -Prezenţa formelor limitate, precum somatoide, spori şi spori dubli confirmă starea armonioasă a sistemului natural de apărare şi a unui sistem imunitar sănătos. Aceasta este considerată zona sănătoasă.
    -Prezenţa formelor avansate începînd de la bacterii pînă la formele miceliene confirmă o deteriorare a sistemului natural de apărare care, în final, determină apariţia bolii.
    Prin urmare putem rezuma toate acestea în felul următor: prin intermediul vizualizării la stomatoscop a fazelor ciclului somatidian, pe baza analizelor sanguine avansate, efectuate în conformitate cu protocolul strict ştiinţific, se poate depista şi chiar preveni apariţia bolilor degenerative.

    RăspundețiȘtergere
  2. CICLUL SOMATOIDELOR ÎN CULTURILE DE ŢESUTURI
    este urmatorul:
    1 Somatoide (somatides)
    2 Spori (spores)
    3 Spori dubli
    4 Bacterie
    5 Bacterie dubla
    6 Bacil (rod)
    7 Bacterie cu spori dubli
    8 Bacterie cu spori granulari
    9 Microbi
    10 Microbi globulari
    11 Microbi in spargere (bursting form)
    12 Fungi
    13 Ascospori
    14 Forma miceliana tinara
    15 Forma miceliana adulta
    16 Miceliu in spargere (material rezidual)

    Observarea somatoidei într-un mediu de dezvoltare se poate face cu ajutorul somatoscopului. Aceasta a confirmat două lucruri foarte importante: sîngele nostru conţine microorganisme capabile să se transforme rapid de la o formă la alta ca reacţie la mediul înconjurător sau biologic.
    Microorganismele suferă mutaţii de la o formă la alta prin membrana exterioară fără a trece prin faza de diviziune celulară. Acest proces biologic se numeşte polimorfism. Somatoida şi fenomenul de polimorfism au atras atenţia cercetătorilor tot mai mult. Intelegerea motivului prezenţei acestor microorganisme în sînge este extrem de utilă şi importantă.
    Pe lîngă descoperirea interesantă a somatoidei, cercetătorii au observat cîteva aspecte tulburătoare. Anumite forme somatidiene descoperite într-un mediu de cultură erau foarte asemănătoare celor din sîngele viu al oamenilor bolnavi. Astfel, se poate spune că există o legătură între cele 16 forme ale somatoidelor şi prezenţa sau anticiparea apariţiei anumitor boli.
    Gaston Naessens a fost primul care a studiat formele somatoidelor în sînge. A realizat zeci de mii de analize bioachimice convenţionale ale sîngelui corelate cu cele omologe ale sîngelui viu ale aceluiaşi grup de persoane. Experimentul s-a efectuat astfel încît Naessens să nu ştie care este starea de sănătate a pacienţilor, în scopul verificării fiabilităţii testului său de diagnosticare.
    Gaston Naesens a stabilit legături statistice extrem de interesante între prezenţa anumitor forme de somatoide în sîngele viu şi starea de sănătate a anumitor persoane. Vă prezentăm în continuare cîteva concluzii ale acestor cercetări de excepţie.
    1.Persoanele considerate sănătoase conform metodelor convenţionale de analiză a sîngelui au în sînge doar primele 3 forme de microorganisme: somatoide, spori şi spori dubli. În aceste cazuri, numai fazele 1,2 şi 3 ale ciclului somatidian au fost observate în sîngele lor.
    2.Persoanele diagnosticate cu boli, cu diferite tipuri de patologii aveau sîngele lor cel puţin primele 4 sau chiar toate cele 16 faze ale ciclului somatidian. Combinaţii ale formelor avansate de somatoide au fost descoperite în sîngele tuturor persoanelor considerate a fi bolnave, conform standardelor medicale.
    Aceste observaţii au permis cercetătorilor să stabilească un detaliu foarte important: în sîngele persoanelor sănătoase există un mecanism care limitează ciclul polimorfismului somatidian la faza nr. 3 (spori dubli).
    Acest mecanism se numeşte “poarta de protecţie”. Poarta de protecţie limitează ciclul somatidian la starea de spori dubli. Poarta de protecţie este un concept teoretic, elaborat pentru a ne ajuta să înţelegem realitatea de natură chimică. Specialistul observator biochimist va recunoaşte acţiunea cascadelor enzimatice, a inhibitorilor sanguini sau a factorilor umorali, precum şi a altor regulatori ai metabolismului vital.
    -Prezenţa formelor limitate, precum somatoide, spori şi spori dubli confirmă starea armonioasă a sistemului natural de apărare şi a unui sistem imunitar sănătos. Aceasta este considerată zona sănătoasă.
    -Prezenţa formelor avansate începînd de la bacterii pînă la formele miceliene confirmă o deteriorare a sistemului natural de apărare care, în final, determină apariţia bolii.
    Prin urmare putem rezuma toate acestea în felul următor: prin intermediul vizualizării la stomatoscop a fazelor ciclului somatidian, pe baza analizelor sanguine avansate, efectuate în conformitate cu protocolul strict ştiinţific, se poate depista şi chiar preveni apariţia bolilor degenerative.

    RăspundețiȘtergere
  3. CICLUL SOMATOIDELOR ÎN CULTURILE DE ŢESUTURI
    este urmatorul:
    1 Somatoide (somatides)
    2 Spori (spores)
    3 Spori dubli
    4 Bacterie
    5 Bacterie dubla
    6 Bacil (rod)
    7 Bacterie cu spori dubli
    8 Bacterie cu spori granulari
    9 Microbi
    10 Microbi globulari
    11 Microbi in spargere (bursting form)
    12 Fungi
    13 Ascospori
    14 Forma miceliana tinara
    15 Forma miceliana adulta
    16 Miceliu in spargere (material rezidual)

    Observarea somatoidei într-un mediu de dezvoltare se poate face cu ajutorul somatoscopului. Aceasta a confirmat două lucruri foarte importante: sîngele nostru conţine microorganisme capabile să se transforme rapid de la o formă la alta ca reacţie la mediul înconjurător sau biologic.
    Microorganismele suferă mutaţii de la o formă la alta prin membrana exterioară fără a trece prin faza de diviziune celulară. Acest proces biologic se numeşte polimorfism. Somatoida şi fenomenul de polimorfism au atras atenţia cercetătorilor tot mai mult. Intelegerea motivului prezenţei acestor microorganisme în sînge este extrem de utilă şi importantă.
    Pe lîngă descoperirea interesantă a somatoidei, cercetătorii au observat cîteva aspecte tulburătoare. Anumite forme somatidiene descoperite într-un mediu de cultură erau foarte asemănătoare celor din sîngele viu al oamenilor bolnavi. Astfel, se poate spune că există o legătură între cele 16 forme ale somatoidelor şi prezenţa sau anticiparea apariţiei anumitor boli.
    Gaston Naessens a fost primul care a studiat formele somatoidelor în sînge. A realizat zeci de mii de analize bioachimice convenţionale ale sîngelui corelate cu cele omologe ale sîngelui viu ale aceluiaşi grup de persoane. Experimentul s-a efectuat astfel încît Naessens să nu ştie care este starea de sănătate a pacienţilor, în scopul verificării fiabilităţii testului său de diagnosticare.
    Gaston Naesens a stabilit legături statistice extrem de interesante între prezenţa anumitor forme de somatoide în sîngele viu şi starea de sănătate a anumitor persoane. Vă prezentăm în continuare cîteva concluzii ale acestor cercetări de excepţie.
    1.Persoanele considerate sănătoase conform metodelor convenţionale de analiză a sîngelui au în sînge doar primele 3 forme de microorganisme: somatoide, spori şi spori dubli. În aceste cazuri, numai fazele 1,2 şi 3 ale ciclului somatidian au fost observate în sîngele lor.
    2.Persoanele diagnosticate cu boli, cu diferite tipuri de patologii aveau sîngele lor cel puţin primele 4 sau chiar toate cele 16 faze ale ciclului somatidian. Combinaţii ale formelor avansate de somatoide au fost descoperite în sîngele tuturor persoanelor considerate a fi bolnave, conform standardelor medicale.
    Aceste observaţii au permis cercetătorilor să stabilească un detaliu foarte important: în sîngele persoanelor sănătoase există un mecanism care limitează ciclul polimorfismului somatidian la faza nr. 3 (spori dubli).
    Acest mecanism se numeşte “poarta de protecţie”. Poarta de protecţie limitează ciclul somatidian la starea de spori dubli. Poarta de protecţie este un concept teoretic, elaborat pentru a ne ajuta să înţelegem realitatea de natură chimică. Specialistul observator biochimist va recunoaşte acţiunea cascadelor enzimatice, a inhibitorilor sanguini sau a factorilor umorali, precum şi a altor regulatori ai metabolismului vital.
    -Prezenţa formelor limitate, precum somatoide, spori şi spori dubli confirmă starea armonioasă a sistemului natural de apărare şi a unui sistem imunitar sănătos. Aceasta este considerată zona sănătoasă.
    -Prezenţa formelor avansate începînd de la bacterii pînă la formele miceliene confirmă o deteriorare a sistemului natural de apărare care, în final, determină apariţia bolii.
    Prin urmare putem rezuma toate acestea în felul următor: prin intermediul vizualizării la stomatoscop a fazelor ciclului somatidian, pe baza analizelor sanguine avansate, efectuate în conformitate cu protocolul strict ştiinţific, se poate depista şi chiar preveni apariţia bolilor degenerative.

    RăspundețiȘtergere
  4. Observarea formelor somatoidiene din sînge ne permite identificarea slăbirii sistemului natural de apărare cu 18 pînă la 24 luni înaintea apariţiei simptomelor bolii. În această perioadă de timp testul Naessens are precizia cea mai bună şi este un test de diagnosticare preventiv. În acest fel este posibil să luăm măsuri eficiente din timp, înainte de apariţia simptomelor.
    Testul de sînge Naessens este una dintre cele mai bune metode preventive de detecţie. Momentan, acest test nu este pus la dispoziţia publicului larg, fiind rezervat doar cercetărilor experimentale de analiză şi accesul este permis numai specialiştilor implicaţi în cercetări fundamentale şi clinice. Cu toate acestea, se realizează eforturi semnificative pentru a pune această metodă la dispoziţia publicului.

    SISTEMUL NATURAL DE APĂRARE ŞI SISTEMUL IMUNITAR
    În continuare este important să definim ce este sistemul natural de apărare deoarece conceptul este deseori întîlnit. Uneori există o confuzie între sistemul natural de apărare şi sistemul imunitar. Aşadar, ce înţelegem prin sistem natural de apărare ? Aşa după cum aţi aflat mai devreme, corpul nostru biologic este expus continuu microorganismelor care circulă în mediul intern şi extern. Din acest motiv el trebuie să se apere fără încetare împotriva agresiunilor exterioare. Pentru aceasta, corpul nostru are mai multe linii de apărare. Prima linie de apărare este pielea, care îndeplineşte o multitudine de funcţii. Tot aici se încadrează următoarele: lăcrimare, salivare, transpiraţie, urinare, secreţia stomacală şi enzimele pentru digestie. A doua linie de apărare internă este reprezentată prin sînge şi alte ţesuturi.
    Aici putem aminti neutrofilele, din familia leucocitelor, care luptă împotriva agresiunii microbilor, respectiv trombocitele care au rol în coagularea sîngelui pentru a opri hemoragiile. Există 5 tipuri de celule albe sanguine, din familia leucocitelor.
    A treia linie de apărare este cea mai complexă dintre toate şi este reprezentată de inflamaţie şi febră pentru combaterea invaziilor microbiene simultan cu direcţionarea acţiunilor complexe ale sistemului imunitar către agenţii virali declanşînd comenzile necesare pentru a activa formarea anticorpilor antivirali. Trebuie să insistăm asupra acestui aspect, deoarece, cum se ştie, sistemul imunitar este doar un aspect singular al sistemului nostru de apărare descris pînă acum. Numeroase observaţii clinice au permis specialiştilor biochimişti să identifice anumiţi factori care determină slăbirea treptată a porţii de protecţie.
    Avem 5 factori majori care pot influenţa poarta de protecţie:
    1. Expunerea repetată sau prelungită la produse toxice variate care provin din mai multe surse. Acestea pot fi de exemplu cele de origine alimentară, farmaceutică şi industriale.
    2 Traume fizice precum contuzii, fracturi, luxaţii, tăieturi adînci, arsuri severe sau radiaţii nocive şi altele, care sunt doar cîteva exemple de factori care pot pune în pericol organismul nostru.
    Tot aici mai amintim faptul că şederea prelungită în avioane, în cazul anumitor persoane, poate afecta poarta de protecţie, mai ales atunci cînd călătoriile sunt mai lungi de 7 ore. În aceste cazuri se suspectează variaţiile de presiune atmosferică care destabilizează poarta de protecţie. Însă după cîteva zile aceasta îşi revine.
    3 Traume psihice neaşteptate. Acestea pot perturba semnificativ poarta de protecţie, şi amintim aici moartea unei persoane apropiate, un divorţ, o decepţie sentimentală profundă sau alte evenimente care apar brusc. Trauma psihologică este direct proporţională cu gradul de profunzime şi impredictibilitate a evenimentului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Observarea formelor somatoidiene din sînge ne permite identificarea slăbirii sistemului natural de apărare cu 18 pînă la 24 luni înaintea apariţiei simptomelor bolii. În această perioadă de timp testul Naessens are precizia cea mai bună şi este un test de diagnosticare preventiv. În acest fel este posibil să luăm măsuri eficiente din timp, înainte de apariţia simptomelor.
    Testul de sînge Naessens este una dintre cele mai bune metode preventive de detecţie. Momentan, acest test nu este pus la dispoziţia publicului larg, fiind rezervat doar cercetărilor experimentale de analiză şi accesul este permis numai specialiştilor implicaţi în cercetări fundamentale şi clinice. Cu toate acestea, se realizează eforturi semnificative pentru a pune această metodă la dispoziţia publicului.

    SISTEMUL NATURAL DE APĂRARE ŞI SISTEMUL IMUNITAR
    În continuare este important să definim ce este sistemul natural de apărare deoarece conceptul este deseori întîlnit. Uneori există o confuzie între sistemul natural de apărare şi sistemul imunitar. Aşadar, ce înţelegem prin sistem natural de apărare ? Aşa după cum aţi aflat mai devreme, corpul nostru biologic este expus continuu microorganismelor care circulă în mediul intern şi extern. Din acest motiv el trebuie să se apere fără încetare împotriva agresiunilor exterioare. Pentru aceasta, corpul nostru are mai multe linii de apărare. Prima linie de apărare este pielea, care îndeplineşte o multitudine de funcţii. Tot aici se încadrează următoarele: lăcrimare, salivare, transpiraţie, urinare, secreţia stomacală şi enzimele pentru digestie. A doua linie de apărare internă este reprezentată prin sînge şi alte ţesuturi.
    Aici putem aminti neutrofilele, din familia leucocitelor, care luptă împotriva agresiunii microbilor, respectiv trombocitele care au rol în coagularea sîngelui pentru a opri hemoragiile. Există 5 tipuri de celule albe sanguine, din familia leucocitelor.
    A treia linie de apărare este cea mai complexă dintre toate şi este reprezentată de inflamaţie şi febră pentru combaterea invaziilor microbiene simultan cu direcţionarea acţiunilor complexe ale sistemului imunitar către agenţii virali declanşînd comenzile necesare pentru a activa formarea anticorpilor antivirali. Trebuie să insistăm asupra acestui aspect, deoarece, cum se ştie, sistemul imunitar este doar un aspect singular al sistemului nostru de apărare descris pînă acum. Numeroase observaţii clinice au permis specialiştilor biochimişti să identifice anumiţi factori care determină slăbirea treptată a porţii de protecţie.
    Avem 5 factori majori care pot influenţa poarta de protecţie:
    1. Expunerea repetată sau prelungită la produse toxice variate care provin din mai multe surse. Acestea pot fi de exemplu cele de origine alimentară, farmaceutică şi industriale.
    2 Traume fizice precum contuzii, fracturi, luxaţii, tăieturi adînci, arsuri severe sau radiaţii nocive şi altele, care sunt doar cîteva exemple de factori care pot pune în pericol organismul nostru.
    Tot aici mai amintim faptul că şederea prelungită în avioane, în cazul anumitor persoane, poate afecta poarta de protecţie, mai ales atunci cînd călătoriile sunt mai lungi de 7 ore. În aceste cazuri se suspectează variaţiile de presiune atmosferică care destabilizează poarta de protecţie. Însă după cîteva zile aceasta îşi revine.
    3 Traume psihice neaşteptate. Acestea pot perturba semnificativ poarta de protecţie, şi amintim aici moartea unei persoane apropiate, un divorţ, o decepţie sentimentală profundă sau alte evenimente care apar brusc. Trauma psihologică este direct proporţională cu gradul de profunzime şi impredictibilitate a evenimentului.

    RăspundețiȘtergere
  6. SISTEMUL NATURAL DE APĂRARE ŞI SISTEMUL IMUNITAR
    În continuare este important să definim ce este sistemul natural de apărare deoarece conceptul este deseori întîlnit. Uneori există o confuzie între sistemul natural de apărare şi sistemul imunitar. Aşadar, ce înţelegem prin sistem natural de apărare ? Aşa după cum aţi aflat mai devreme, corpul nostru biologic este expus continuu microorganismelor care circulă în mediul intern şi extern. Din acest motiv el trebuie să se apere fără încetare împotriva agresiunilor exterioare. Pentru aceasta, corpul nostru are mai multe linii de apărare. Prima linie de apărare este pielea, care îndeplineşte o multitudine de funcţii. Tot aici se încadrează următoarele: lăcrimare, salivare, transpiraţie, urinare, secreţia stomacală şi enzimele pentru digestie. A doua linie de apărare internă este reprezentată prin sînge şi alte ţesuturi.
    Aici putem aminti neutrofilele, din familia leucocitelor, care luptă împotriva agresiunii microbilor, respectiv trombocitele care au rol în coagularea sîngelui pentru a opri hemoragiile. Există 5 tipuri de celule albe sanguine, din familia leucocitelor.
    A treia linie de apărare este cea mai complexă dintre toate şi este reprezentată de inflamaţie şi febră pentru combaterea invaziilor microbiene simultan cu direcţionarea acţiunilor complexe ale sistemului imunitar către agenţii virali declanşînd comenzile necesare pentru a activa formarea anticorpilor antivirali. Trebuie să insistăm asupra acestui aspect, deoarece, cum se ştie, sistemul imunitar este doar un aspect singular al sistemului nostru de apărare descris pînă acum. Numeroase observaţii clinice au permis specialiştilor biochimişti să identifice anumiţi factori care determină slăbirea treptată a porţii de protecţie.
    Avem 5 factori majori care pot influenţa poarta de protecţie:
    1. Expunerea repetată sau prelungită la produse toxice variate care provin din mai multe surse. Acestea pot fi de exemplu cele de origine alimentară, farmaceutică şi industriale.
    2 Traume fizice precum contuzii, fracturi, luxaţii, tăieturi adînci, arsuri severe sau radiaţii nocive şi altele, care sunt doar cîteva exemple de factori care pot pune în pericol organismul nostru.
    Tot aici mai amintim faptul că şederea prelungită în avioane, în cazul anumitor persoane, poate afecta poarta de protecţie, mai ales atunci cînd călătoriile sunt mai lungi de 7 ore. În aceste cazuri se suspectează variaţiile de presiune atmosferică care destabilizează poarta de protecţie. Însă după cîteva zile aceasta îşi revine.
    3 Traume psihice neaşteptate. Acestea pot perturba semnificativ poarta de protecţie, şi amintim aici moartea unei persoane apropiate, un divorţ, o decepţie sentimentală profundă sau alte evenimente care apar brusc. Trauma psihologică este direct proporţională cu gradul de profunzime şi impredictibilitate a evenimentului.

    RăspundețiȘtergere
  7. SISTEMUL NATURAL DE APĂRARE ŞI SISTEMUL IMUNITAR
    În continuare este important să definim ce este sistemul natural de apărare deoarece conceptul este deseori întîlnit. Uneori există o confuzie între sistemul natural de apărare şi sistemul imunitar. Aşadar, ce înţelegem prin sistem natural de apărare ? Aşa după cum aţi aflat mai devreme, corpul nostru biologic este expus continuu microorganismelor care circulă în mediul intern şi extern. Din acest motiv el trebuie să se apere fără încetare împotriva agresiunilor exterioare. Pentru aceasta, corpul nostru are mai multe linii de apărare. Prima linie de apărare este pielea, care îndeplineşte o multitudine de funcţii. Tot aici se încadrează următoarele: lăcrimare, salivare, transpiraţie, urinare, secreţia stomacală şi enzimele pentru digestie. A doua linie de apărare internă este reprezentată prin sînge şi alte ţesuturi.
    Aici putem aminti neutrofilele, din familia leucocitelor, care luptă împotriva agresiunii microbilor, respectiv trombocitele care au rol în coagularea sîngelui pentru a opri hemoragiile. Există 5 tipuri de celule albe sanguine, din familia leucocitelor.
    A treia linie de apărare este cea mai complexă dintre toate şi este reprezentată de inflamaţie şi febră pentru combaterea invaziilor microbiene simultan cu direcţionarea acţiunilor complexe ale sistemului imunitar către agenţii virali declanşînd comenzile necesare pentru a activa formarea anticorpilor antivirali. Trebuie să insistăm asupra acestui aspect, deoarece, cum se ştie, sistemul imunitar este doar un aspect singular al sistemului nostru de apărare descris pînă acum. Numeroase observaţii clinice au permis specialiştilor biochimişti să identifice anumiţi factori care determină slăbirea treptată a porţii de protecţie.
    Avem 5 factori majori care pot influenţa poarta de protecţie:
    1. Expunerea repetată sau prelungită la produse toxice variate care provin din mai multe surse. Acestea pot fi de exemplu cele de origine alimentară, farmaceutică şi industriale.
    2 Traume fizice precum contuzii, fracturi, luxaţii, tăieturi adînci, arsuri severe sau radiaţii nocive şi altele, care sunt doar cîteva exemple de factori care pot pune în pericol organismul nostru.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.