Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 11 aprilie 2011

Alimentația Inteligentă pentru Corp, Emoții, Minte, Suflet

Alimentatia inteligenta pentru suflet, minte, emotii si corp

Corpul are nevoie de hrana vie, de alimente care sa contina clorofila, singura care ii poate furniza corpului uman si animal coloidele de lumina - deci energia luminoasa, singura hrana care nu consuma din energia corpului. Coloidele de lumina se transfera din clorofila plantelor in hematii si din circulatia sanguina ajung in tot corpul. Corpul uman preia coloide de lumina, deci energie luminoasa pe care o condenseza in structurile atomice, in molecule, in structurile biologice: celule, tesuturi, organe pentru a repara si reinnoi celulele moarte sau degradate. Pentru ca sa nu se foloseasca din energia corpului uman pentru digestia alimentelor acestea trebuie sa contina minim 6500 unitati de coloide de lumina. Tot ceea ce depaseste aceasta valoare furnizeaza energie: lapte de la vaci crescute pe camp, lactate fermentate, unt, branzeturi nepasteurizate, (6500-7500), supe de legume si zarzavaturi, compoturi – preparate la foc mic (7000-8500), fructe, legume, zarzavaturi, nuci, alune (8500-9800), seminte incoltite – germenii de plante (peste 10000-13000-20000). Alimentele care au sub 6500 sunt: oua de casa (5500-7000), supe de carne, carne fiarta in baie marina cu legume si zarzavaturi (4500-5000), carne fripta, gratare la fum, carne afumata, alimente facute in oale cu presiune - datorita degradarii prin presiunea mare a membranelor celulare ale alimentelor (500-3000), nicotina si gudroane, sucuri carbogazoase, dulciuri rafinate, lactate, oua si carne din surse industrializate (0-1000).
Poftele noastre de mancare pot sa insemne de fapt lipse de minerale sau vitamine, iar corpul da mesaje cum ca ar trebui sa le luam de undeva.
Nu intamplator exista in Natura elemente care semana cu anumite parti ale corpului, cu diverse organe si care ii furnizeaza acestuia chiar ceea ce are nevoie, fiind sursa de colide de lumina cu tropism spre acele organe cu care seamana.
Emotiile au nevoie de apa, preferabil alcalina sau cu metale pretioase monoatomice, amprentata cu programe mentale si mai ales cu stari emotionale superioare. Experimentele lui M. Emoto cu picaturi de apa amprentata inghetate si fotografiate. Diverse arhetipuri stocate in inconstientul colectiv determina apa sa isi aranjeze moleculele in structuri perfecte, simetrii perfecte. Cuvintele scrise sau rostite, muzica, imagini, simboluri, starii sufletesti structureaza apa in functie de ceea ce crede cel care le lipeste. De starea cercetatorului depinde insa cel mai mult felul in care moleculele de apa se ordoneaza, se dispun, iar perceptiile noastre legate de realitatea noastra sunt cele care pot anihila influentele inconstientului colectiv: crdinta ta... Preferabil este sa introducem in apa de baut, preferabil apa de izvor, roci cu proprietati speciale, seminte, uleiuri, esente naturale, in functie de ceea ce sintim ca avem nevoie, dar mai ales sa fim extrem de constienti, de atenti la ce gandim si mai ales ce simtim atunci cand bem apa.
Cata apa sa bem pe zi? Depinde de varsta si de fiecare in parte. Cel mai bine este sa va intrebati atunci cand credeti ca va este foame daca ati baut destula apa si daca nu cumva va este de fapt sete.
Mintea se hraneste cu aer ionizat negativ din zone cu cascade, parcuri, paduri. Plimbarea cu picioarele goale prin iarba, pe pamant, prin zapada produce un efect de pamantare prin care campurile electropozitive se scurg in pamant si corpul ramane initial neutru apoi se incarca de la pamant cu sarcini electronegative – singurele care permit miscarea si deci singurele care fac posibila Viata – care nu poate exista in absenta miscarii. Aerul de la cascade este plin de coloide de lumina care se absorb prin piele si prin alveolele pulmonare si prin mucoasa intestinala (peste 15000 – 20000). Aerul din spatii inchise, mai ales cele ermetice cu termopan si cu aer conditionat au ca si coloide furnizate pana la 1000-1500 si astfel, cu fiecare respiratie inconstienta in aceste spatii programam corpul sa consume din rezerva sa de energie – apar frecvent simptome ca dureri de cap, ameteli, lipsa de concentrare, depresie, boli digestive, cardiace si mai ales respiratorii. Orice spatiu care nu respecta o geometrie sacra sau care are un feng shui nefavorabil ne influenteaza viata si sanatatea. Locul de munca si locuinta reflecta ceea ce am atras spre noi in acest moment, emotiile si gandurile si perceptiile noastre asupra realitatii
Sufletul, fiinta noastra profunda se hraneste cu lumina soarelui, dar mai ales cu lumina interioara - Spiritul, Suflarea de Viata, rezultat al Constientizarii Identitatii noastre Adevarate = Eu si Tatal Unu Suntem...
Lumina pe care o percepem in afara este de fapt rezultatul unor procesari de semnale pe care ochiul le preia din mediu, formeaza pe retina o imagine mai mica si inversata si care ajunge sa fie transcrisa in semnale electrice – influx nervos ce se propaga din aproape in aproape pana la lobul occipital al creierului, unde, in intuneric total, se creeaza imaginea de lumina.
In aceste conditii nu putem sa nu ne intrebam cine este cel care observa, cine priveste realitatea: Observatorul. Cum se poate face diferenta intre Eu ca Observat, Observator si Actul de Observare. Starea de Constienta in care devenim Liberi de tot ceea ce credeam ca suntem face posibila intelegerea faptului ca Adevarul despre noi este o realitate in timp ce Minciuna=Maya=Iluziile lumii acesteia ttebuie crezute, Adevarul ESTE Cunoscut prin SINE, ceea ce nu este adevarul are nevoie sa fie crezut ca sa devina un adevar. 
Miliarde si miliarde de biti de informatie vin spre organele noastre de simt in permanenta si desi in subconstientul nostru ele se stocheaza instantaneu total, totusi egoul nostru rezoneaza doar cu vibratiile unu numar foarte mic de detalii care stimuleaza simturile noastre. Ele reprezinta alimentele pentru noi la nivel total, irepetabil, in permanenta schimbare si totusi extrem de asemnatoare daca suntem guvernati de ego, si complet noi, unice si foarte diferite daca la guvernarea noastra se afla Constiinta de Sine. Mesele noastre reitereaza alimentatia noastra sufleteasca, ordinea sau haosul nostru emotional, mental, sufletesc; confuzia si ignoranta cu privire la Legile dupa care se guverneaza Fiinta Umana nu ne scuteste de plata amenzilor prin semne si simptome de disfunctii tranzitorii pana la degenereari dificil de a mai fi reversibile, nu imposibil insa deoarece chiara daca este dificil de a ne sustrage din sfera, din zona de confort uneori Fiinta face ca durerea sau plictiseala sa ne trezeasca din Somnul Constiintei. In noi se naste Iubirea pentru Adevar pe masura ce testam minciuna si efectele ei, pe masura ce dobandim incredere in Noi Insine, in abilitatea noastra de a ne invata lectiile din testele la care ne supune Fiinta, cand cu adevarat dorim sa ne eliberam de iluzii, cand ne dorim aceasta asa cum ne dorim fiecare gura de aer despre care credem ca ne sustine viata, ajungem sa experimentam Vizita lui Cristos in Lumea Cauzala, dimensiunea, nota muzicala de deasupra vibratiei Lumii Mentale Superioare.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.