Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 23 martie 2021

Cugetări zilnice - Nu e niciodată prea târziu să îți rescri trecutul și să ai parte de o copilărie fericită

 

Evenimentele din trecutul nostru au fost exact așa cum au fost și nu au fost exact așa cum nu au fost. Măreția constă în a ne educa să privim tot ce s-a întâmplat vreodată în trecutul nostru ca pe o oportunitate minunată, ca pe o experiență de învățare, de Amintire de Sine.

Atâta timp cât suntem în viață putem considera că am făcut o treabă foarte bună fiindcă nu doar că am supraviețuit vibrațiilor și convigerilor de viață ale strămoșilor, ci mai ales putem să ne imaginăm copilăria ca fiind cea mai bună din toate variantele pe care nu le-am fi putut imagina și fiind cea mai dătătoare de încredere experiență.

Odată ce schimbăm filtrele negative cu care ne-am raportat la realitate, filtre transmise de generații de la strămoși și înlocuim ”a nu fii destul de buni, sau deștepti, sau frumoși, sau puternici” cu versiunea am fost, sunt și voi fii mereu destul din toate punctele de vedere, și caut în fiecare zi să văd cum este adevărată penyru viața ea această afirmație, Multumesc!, viața se eliberează de balast și mergem liberi mai departe în viață.

2 comentarii:

  1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.