Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 25 martie 2021

Cugetări zilnice - Despre proroci, destin, libertatea de a alege... Cine suntem?


Edgar Cayce a fost unul dintre cei mai vindecători și mai exacți profeți clarvăzători ai secolului XX, și cu toate că prezicea în stare de hipnoză tratamente pentru boli despre care în stare conștientă nu avea nici cele mai minime cunoștințe sau accesa informații despre datele exacte ale prăbușirii bursei la New York, al doilea război mondial, independența Indiei, apariția statului Israel pe harta lumii, data morții sale, el se considera ”un canal umil, slab și nepriceput” în pofida accesului necenzurat la Banca de Date a Universului. Cu toate acestea peste 80% din profețiile lui s-au implinit, nu 100%, iar el afirma că totul este real până la intervenția unei conștiințe individuale sau colective care poate schimba soarta cea mai probabila a unui eveniment la un moment dat. 

De aici ”efectul fluturelui” care și-a mișcat aripile și metropolele americane și Japonia au rămas pe locul lor, deși profețiile arătau că ar fi ajuns să fie rase de pe locul lor. Prin urmare toți avem acces la coridorul voinței care să dea sens vieții umane, informația este disponibilă doar ieșind din ”cercul vostru strâmt” (Mihai Eminescu) și atunci omul poate să modifice cursul evenimentelor, pentru cei care nu depun eforturi de voință, viața se desfășoară în conformitate cu programul stabilit, ca pe șinele de cale ferată.

Pe 19 marie 1919, la o sesiune de preziceri a fost întrebat despre căte de controlată este soarta oamenilor de planete și cum ne afectează destinul.

Cayce: ”Da, soarta este controlată. La început, când planeta Pământ a fost pusă în mișcare, pozițiile celorlalte planete au început să influențeze soarta întregii materii create. Cum Luna și trecerea ei în jurul Pământului este responsabilă de separarea aelor, tot așa și creaturile supreme sunt controlate de impactul planetelor asupra Pământului. Cea mai puternică influență asupra destinului o are Soarele, apoi planetele învecinate care exercită o dominanță în momentul nașterii individului. Cu toate acestea înțelegeți că planetele, fazele Soarelui, Luna, pozițiile corpurilor cerești, nu sunt mai puternice decât voința umană, decât forța dată de Creator omului, atunci când acesta a devenit un suflet viu, înzestrat cu libertate de alegere.

Planetele sub semnul cărora o persoană s-a născut influențează înclinațiile acesteia. Numai în acest sens, destinul omuluieste în puterea planetelor și poate fi materializat doar în cazul în care persoana acționează exclusiv conform înclinațiilor sale, fără a manifesta nici o voință”.

Cayce mai spunea ”Lumea fizică este o sală de clasă în care sufletul învață să trăiască dinamica libertății de a alege, în lumina unei interdependențe cauză-efect”.

În concluzie câmpul energetic conține informații despre întreaga Creație și fiecare particulă de trecut, prezent și viitorurile posibile. Toate previziunile cu privire la viitor au un caracter ipotetic, reflectând scenariul cel mai probabil la momentul profeției, însă o mișcare din aripile unui fluture este suficientă pentru a schimba complet scenariul.

Ținând cont de aceste premise, Viața omului, cu toate aspectele și registrele ei, îi aparține doar atunci când își accesează Voința, atunci când caută și găsește și accesează Adevărul despre Cine suntem? De unde venim? Cum am apărut pe Pământ? Suntem doar trup cu minte sau infinit mai mult? Încotro ne îndreptăm? 

Odată ce ne Amintim Cine Suntem ne accesăm Puterea Interioară și Libertatea de Manifestare.

Succes la Reamintirea de Sine și Rescrierea Contractului de Viață în versiunea care te și ne onorează cel mai mult, pentru Binele Întregii Creații!


5 comentarii:

 1. Vadim Zeland vorbeste in cartile sale despre un spatiu al variantelor. In functie de alegerile pe care le facem, putem urca pe o varianta benefica sau putem sa cădem. In urma cu 11 ani am imaginat un sistem pentru Romania. Un sistem in care ne-am fi unit in a face fapte bune, ridicand astfel vibratia României pe un nivel energetic mai bun. Traim intr-o tara unde se injură mult si asta atrage spre noi,chiar daca noi incercam sa gândim si sa vorbim frumos, o energie care ne rănește sufletele.
  Incercarea mea a eșuat pentru ca foarte multi cred ca esti bun daca nu faci rău. Ori noi suntem pe nivelul pe care " caldicelul" nu este suficient. Doar rugaciunile si meditatiile nu sunt suficiente.
  Ar fi trebuit sa reparam...Asta ar fi insemnat multa implicare la nivel de biserica si grupuri spirituale. Romanii au nevoie de modele comportamentale ca sa se redreseze. In loc de asta, cei mai spirituali romani au inceput sa le predea lectii celorlalti. Adică, toceală. Spun unii ca poporul roman este analfabet functional si asa este. Pentru ca se merge mult pe informatie ingurgitata fortat. Faptul ca avem profesori de astrologie, numerologie, gandit pozitiv si istorie, in cazul nationalistilor, nu tranaforma un popor needucat in unul care si-a inteles lectia sa de popor.
  Am incercat...

  RăspundețiȘtergere
 2. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
  * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
  *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
  * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
  WhatsApp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
  *Dacă vrei noroc în viața ta.
  *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
  : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere
 4. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

  S-a specializat pe următoarele vrăji:

  *Vrăji de dragoste
  *Vrăji de căsătorie
  *Vrăji de bani
  *Vrăji de frumusețe
  *Vrăji de bogăție
  *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
  *VRAJI DE VINDECA HIV
  *Vrăji de cazinou
  *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
  *Vrăji de protecție
  *Vrăji de loterie
  *Vrăji de noroc
  *VORGE DE FERTILITATE

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.