Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 30 martie 2021

Cugetari zilnice - Relaționarea responsabilă cu Totul din Întregime

Caine responsabil | RegieLive

Îmi asum 100% responsabilitatea pentru relaționarea cu mine însămi, cu ceilalți oameni, cu mediul, cu Natura, sunt conștientă că am mereu energia creatoare pentru toate proiectele din viata mea și știu cu fiecare atom și celulă că nimic nu îmi aparține, deci nu am pierdut nimic niciodată pentru că nimic nu era al meu, ci totul ne este dat spre folosință, mulțumire și bucurie.

4 comentarii:

 1. " Iubitorii de copii" se asteapta ca animalele sa se sterilizeze si sa se hraneasca singure. Chiar sa-si construiasca singure case cand sunt abandonate si sa-si terapeutizeze traumele provocate de zeul om, spun unii, incununarea Creatiei.
  Un catel traumatizat isi va infige coltii in copilul celui ce l-a lovit cu piatra. Cum de romanii nu au inteles asta nici pana acum? Au lectiile chiar in proverbele si basmele lor.
  " Iubitorii de animale" nu au tăria de a face presiune pe sistem ca sa-si asume munca pentru care ii platim. Plus ca, de teama ca-si pierd votantii, politicienii nu-i forteaza pe romani sa-si asume gunoaiele si animalele. Si pădurile..Si apele...
  Stiu, forta nu este ceva frumos...Dar traim intr-o lume in care educatia pare a nu vrea sa se prinda de oameni.
  Un mitocan crede ca i se cuvine cand ii faci tu munca. Asa devin oamenii, din posibile spirite in crestere, spirite mitocani, cu pretentii de
  " vreau sa mi se dea!"; " vreau sa mi se facă!". In final,atat preotii cat si celalti lideri spirituali, isi vor duce in spinare enoriasii si ucenicii. Pentru ca le-au dat prea multa teorie si prea putina practica, adica implicare.
  Visez si eu...la un sistem in care sa nu mai vina spre noi mizeria celorlalti...

  RăspundețiȘtergere
 2. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
  * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
  *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
  * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
  WhatsApp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
  *Dacă vrei noroc în viața ta.
  *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
  : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere
 4. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

  S-a specializat pe următoarele vrăji:

  *Vrăji de dragoste
  *Vrăji de căsătorie
  *Vrăji de bani
  *Vrăji de frumusețe
  *Vrăji de bogăție
  *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
  *VRAJI DE VINDECA HIV
  *Vrăji de cazinou
  *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
  *Vrăji de protecție
  *Vrăji de loterie
  *Vrăji de noroc
  *VORGE DE FERTILITATE

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.