Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 31 martie 2021

Cugetări zilnice - Compasiune=prezumție de nevinovăție, inocență absolută, desăvârșire...

 Exploataţie, Îmbrăţişa, Participarea La

 Compasiunea e diferită de milă, nu compătimesc alături de partea din mine care suferă și nici alături de cel din afară care suferă.

Constat suferința prin care trec părțile ființei mele sau prin trece mental, emoțional, fizic cineva, nu îl identific nici pe celălalt cu suferința observată. 

Întregul nu va suferi, doar iluzia, ideea, povestea separării a noastre unii de ceilalți generează posibilitatea de a fi deconectați, distanțați, singuri, neînțeleși, neiubiți, neacceptați, trădați, umiliți, răniți, părăsiți, respinși, abandonați, neîngrijiți...

Ca om pot să simt și că părțile ființei mele sunt deconectate, că o parte din mine vrea ceva, o alta altceva, fiecare are argumente pentru propria versiune și iluzia de a avea dreptate, iar dificultatea de a ajunge la o versiune potrivită, generatoare de sentimente și emoții frumoase este cea care aduce suferința. 

Compasiunea este o prezumție de nevinovăție în același timp a mea și a celuilalt, de inocență, de iubire necondiționață și acceptare totală a ceea ce este și a ceea ce nu este.

Doar cei care sunt treji, asumați 100% pot acționa și experimenta compasiunea. Iar cel ce trăiește întruparea compasiunii și-a amintit de inocența și desăvârșirea care suntem, știe că orice acțiune provocatoare de suferință are loc doar între conștiințe aflate într-o stare de somnambulism.

Chiar dacă avem ochii fizici deschiși și ne deplasăm sau acționăm din inerția de toate zilele, de fapt marea majoritate a oamenilor dorm în raport cu Identitatea lor de Copii Divini și Creatori ai Realității și de aceea își pierd mințile în suferințele de pe banca acuzaților și acuzatorilor.

Am fost păcăliți de mici că există versiunea potrivită, alegerea perfectă, aleasa sau alesul potrivit, când în realitate orice sau pe oricine am alege va veni în viața noastră cu avantaje și dezavantaje, iar ceea ce există de fapt este o alegere sau versiune sau persoană potrivită pentru acest moment al existenței noastre, care vine cu costuri și câștiguri deopotriva cu orice altă versiune am fi putut alege.

 

 

2 comentarii:

 1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
  *Dacă vrei noroc în viața ta.
  *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
  : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere
 2. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

  S-a specializat pe următoarele vrăji:

  *Vrăji de dragoste
  *Vrăji de căsătorie
  *Vrăji de bani
  *Vrăji de frumusețe
  *Vrăji de bogăție
  *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
  *VRAJI DE VINDECA HIV
  *Vrăji de cazinou
  *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
  *Vrăji de protecție
  *Vrăji de loterie
  *Vrăji de noroc
  *VORGE DE FERTILITATE

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.