Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 17 februarie 2012

CE LIPSEŞTE DIN BIOGRAFIA LUI MIHAI RĂZVAN UNGUREANU (MRU)



1)În decembrie 1989 când la Iaşi în Universitate s-au semnalat primele proteste-mişcări anticomuniste, membrul CC al UTC Mihăiţă Ungureanu, proaspăt sosit ca delegat-aplaudac de la măreţul Congres PCR prezidat de tov. Ceauşescu, de data asta pe post de "ochiul şi timpanul", mai multe surse confirmă că acesta observa atent tot ce mişcă contra şi întocmea liste negre cu studenţii protestatari.


2)Printre limbile străine cunoscute de MRU este şi limba ebraică, evident având în vedere originea etnică evreiască şi studiile sale. Interesant e că evită mereu să menţioneze acest lucru!

3)MRU ARE INIŢIERI GRELE ÎNTR-ALE MASONERIEI ŞI A ALTOR ACTIVITĂŢI EZOTERICO-OCULTE SPECIFICE SOCIETĂŢILOR DISCRETO-SECRETO-INIŢIATICE, FIIND MASON DE VREO 20 DE ANI, AZI CU UN GRAD DESTUL DE MĂRICEL.

tatal lui MRU mare mason cu grad inalt in IASI

poza de recunoastere masonica !!!


4)O parte din studiile-activităţile de la începutul carierei sale fulminante au fost finanţate şi de un celebru infractor internaţional, evreul Mark Rich, unul dintre jolly-jokerii marilor "magnaţi" evrei ai lumii, anume Rotschilzii, şi ai diverselor servicii secrete israeliene, coiniţiator în România anilor '90 a mai multor tunuri financiare precum şi al TUNULUI TUNURILOR de la ROŞIA MONTANĂ. Mark Rich a fost condamnat până la urmă în SUA şi dat în urmărire internaţională de către FBI, dar s-a refugiat în Israel, apoi Elveţia pentru a nu fi extrădat. La presiunea finanţei evreieşti mondiale în sprijinul căreia a dat megaţepe internaţionale, a fost graţiat personal de fostul Preşedinte al SUA Bill Clinton.

5)O altă parte dintre studii i-a fost finanţată de Dinu Patriciu, căruia i-a şi mulţumit public pentru asta în 2004.
Soţia lui M.R. Ungureanu încasează anual 100.000 de euro pe un contract de “consultanţă medicală” cu OMV AG,Viena.  Cea mai mare parte a veniturilor familiei lui Mihai Răzvan Ungureanu provine de la OMV

6)Odată cu investirea ca ministru de externe în 2004 şi-a declarat susţinerea pentru montarea portretului distrugătoarei României postbelice Ana Pauker, chiar în sediul ministerului de externe român.
Reprezentanţii AAAPE i-au cerut în public ministrului Ungureanu să îndepărteze tabloul Anei Pauker, însă acesta a refuzat, recunoscând însă că iniţiativa afişării tabloului îi aparţine!!! Pentru cei ce nu ştiu tov. Ana Pauker a fost nr. 1 în România sovietizată, cetăţean sovietic şi agent NKVD. Cu titlul de înaltă consideraţie, Stalin i-a conferit gradul de colonel.

7)Fostul ambasador al României la Moscova, Dumitru Prunariu: "La numirea mea ca ambasador în Federaţia Rusă 2004 reprezentanţi ai Parlamentului României au insistat pe o misiune permanentă a noastră legată de Federaţia Rusă, şi anume urmărirea problemei TEZAURULUI ROMÂNIEI (confiscat de bolşevici în 1918). Total surprinzător şi de neînţeles pentru mine nici acum, în aprilie 2005 am primit ordin scris de la MAE, trimis de dl Leuştean (servantul şi subordonatul lui MRU) în numele lui Mihai Răzvan Ungureanu, să nu mai abordez în nici un fel şi sub nici o formă problema Tezaurului"!!!

8)Octombrie 2005 acordul dintre guvernele României şi Ungariei, conceput de Ungureanu şi plasat "pe sub masă" la semnat în cadrul primei reuniuni guvernamentale Bucureşti-Budapesta, o parte din averea Fundaţiei private Gojdu rămase în Ungaria a fost transferată ilegal statului ungar, în ciuda opoziţiei Bisericii Ortodoxe Române, executoarea testamentară, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. Guvernul român ar fi trebuit să achiziţioneze contra cost o parte din "Curţile Gojdu" din Budapesta şi a oferit părţii maghiare posibilitatea constituirii unei fundaţii comune, care să continue munca filantropică iniţiată de Gojdu, până când în 2004, când brusc partea ungară a vândut Curţile Gojdu din Budapesta unei firme off-shore din Cipru, al cărei proprietar este o companie israeliană, "Autoker Holding Rt", reprezentanţii ei afirmând că vor transforma Curţile Gojdu într-un centru comercial şi de agrement.

9) MRU vizitează Federaţia Rusă şi susţine că după suspecte discuţii între patru ochi cu Patriarhului Întregii Ruşii Alexei II-lea (în realitate ofiţer acoperit cu grad de general în serviciile secrete sovietice) a transmis acestuia un mesaj din partea Patriarhului Teoctist - afirmaţie respinsă imediat de Biserica Ortodoxă Română.
Patriarhia Română a fost de-a dreptul enervată de o asemenea intruziune abuzivă şi mincinoasă în relaţiile externe ale Bisericii, într-un moment în care relaţiile dintre cele două Biserici erau la fel de încordate ca întodeauna, din cauza pretenţiilor Bisericii Ruse asupra Basarabiei.

10) În mai 2006, MRU a declarat public că cetăţenii din aşa numita Republică Moldova vorbesc "o variantă a limbii române", un fel de "light Romanian" dând din nou apă la moară celor ce susţin că acolo nu trăiesc români, ci moldoveni.

11) MRU a primit de 2 ori premiul "Felix Posen" în 1997 şi 1998, acordat de Universitatea Ebraică din Ierusalim, Israel.
atentie la acest videoclip


12) În toamna anului 2009 MRU a fost acuzat de fostul purtător de cuvânt al SRI - Nicolae Ulieru că ar fi agent al unei puteri străine. "Eu, când am auzit de numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Mi-am spus: oare preşedintele chiar nu ştie cine e omul ăsta, sau SRI nu l-a informat?"


“Directorul numit de Traian Băsescu la carma SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, se vede confruntat cu o acuzatie de cea mai mare gravitate, formulată de fostul purtător de cuvint al SRI, lt.col.Nicolae Ulieru, anume că ar fi agent al unei puteri străine, potrivit inpolitics.roNicolae Ulieru, cel care a avut cel mai lung mandat de purtător de cuvant al SRI, după revolutie, afirmă că actualul director al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, este agent si spune că e gata să ofere probe in acest sens, dacă va fi audiat de comisiile parlamentare de resort, de control al SRI si SIE. “Dacă Comisia parlamentară de control a SRI sau SIE vrea să mă asculte, as putea spune lucruri interesante”. El a mai dezvăluit că acelasi Mihai Răzvan Ungureanu a făcut intervenții pentru ca un avocat, exponent al unui grup israelian de lobby, să aibă acces de trei ori la Omar Hayssam in celulă fără ca procurorul de caz să ii dea aprobare, lucru care, in opinia lui Ulieru, nu face decat să confirme apartenenta lui Ungureanu la un serviciu străin.Prezent la Realitatea TV, lt.col. Ulieru a declarat că seful SIE “a avut o ascensiune fulminantă pentru condiţia lui de tanăr istoric anonim de la Iaşi.”

Noul premier: Mihai Razvan Ungureanu, SEFUL SIE SI OM DE BAZA AL AMERICII IN ROMANIA. SEMNAL DE FORTA: condusi pe fata de serviciile secrete!”

13)Bombonica de pe tortul faptelor eroice ale patriotului MIHAI RĂZVAN UNGUREANU a fost aşezată cu ocazia "încheierii"(??!!) relaţiilor veşnic tensionate româno-ruse, când, ca ministru de externe al României, a semnat în 2005 cu ministrul de externe rus Lavrov, cel mai păgubos act de politică externă postdecembrist pentru România "Legea pentru ratificarea Protocolului dintre România şi Rusia privind inventarierea relaţiilor bilaterale". MRU a declarat ulterior că: "NU EXISTĂ PROBLEME ÎNTRE ROMÂNIA ŞI FEDERAŢIA RUSĂ"!!!???  Astfel România, prin UITARE(?!) îşi ia ADIO OFICIAL, de bună voie, prin trădare, de la România de Est (Basarabia), Tezaurul României sechestrat la Moscova de Lenin în 1918 şi "uitat/pierdut" de sovietici/ruşi, etc, etc. Adică tot ce a fost s-a cam .... şters/uitat dintr-o semnătură, bineînţeles în favoarea Rusiei şi spre enorma pagubă a României!!!
Adio Basarabia, adio Tezaur!

Acuzatie incendiara in Senat: MRU a fost iubitul lui Bodo Hombach

   Autor: inpolitics Noul premier se confruntă, abia instalat, cu o acuzație dură în ceea ce îl privește, venită din partea unui senator al opoziției specializat în ultimii ani în dezvăluiri fierbinți, dintre care mare parte s-au și confirmat. Mai exact, MRU e suspectat că ar fi homosexual, că ar fi avut o relație amoroasă cu fostul Înalt Comisar European Bodo Hombach și că episoadele de iubire ar fi constituit mijloace de șantaj exercitat asupra sa de serviciile secrete și de Băsescu. Senatorul PSD Valer Marian i-a cerut ieri oficial premierului, în ședința camerei amintite, printr-o declarație politică, să răspundă cîtorva întrebări extrem de precise și, în egală măsură, tăioase: 1. De ce nu şi-a trecut în CV-ul său stufos, la limbi străine cunoscute, şi limba ebraică (pe care o cunoaşte mai bine decât limba maghiară, pe care a trecut-o)? 2. Dacă a fost sau este membru al vreunei organizaţii masonice şi ce grad sau funcţie deţine în aceasta? 3. Dacă a fost şantajat de SRI, de SIE sau de tutorele său politic de la Palatul Cotroceni cu nişte episoade de o anumită orientare sexuală petrecute la Iaşi (în anii ’90), la Cernăuţi (în 2000, la Hotelul Ceremuş) şi la Viena (după 2000, la sediul Pactului de Stabilitate). Legat de această din urmă întrebare, trebuie menționat că șeful Pactului de Stabilitate era, în acea perioadă, Bodo Hombach, despre care senatorul scrie, în declarația sa: ”Singura lui (MRU n.n.) cucerire pe plan extern este Bodo Homobach, înaltul comisar pentru Pactul de Stabilitate în Europa de Sud-Est, pe care l-a fermecat profund (la Viena, probabil pe valsurile Dunării)”. Informațiile despre o presupusă relație amoroasă între actualul premier român și Înaltul Comisar European nu sunt noi, ele au mai circulat în culisele politicii și ale presei în ultimii ani, dar e pentru prima dată cînd povestea e oficializată prin prezentarea ei în Senatul României, fiind solicitat și un răspuns din partea primului-ministru, conform procedurilor parlamentare. (B.T.I.) Sansa lui MRU    Autor: inpolitics Victimele îşi adoră călăii. În politică mai toţi sunt predispuşi a ajunge victimele celor care au vocaţie de călău. Traian Băsescu are această vocaţie, de aceea poate a şi sedus atâta. Mihai Răzvan Ungureanu este unul dintre cele mai importante proiecte ale securităţii redivivus, la care s-a lucrat cu migală. Coleg de generaţie cu Victor Ponta şi cu alţi tineri crescuţi pentru a lua puterea, pare a fi produsul cel mai bun. Marketingul personal aplicat tinerilor recruţi de către securitatea redivivus, selecţionaţi parcă din grădiniţă, a făcut să apară o generaţie aptă teoretic să conducă. Aşa se întâmplă când Securitatea are liniştea să crească vlăstare noi, pregătindu-le pe îndelete să preia frâiele ţării şi nu să improvizeze fantoşe politice sau să le recicleze pe cele din vechiul regim, cum a fost nevoită să facă în primele două decenii după Revoluţie. MRU este semnul că şi România intră într-o perioadă de destindere istorică în care elita de securitate a ţării, parte componentă a elitei mondiale de securitate, s-a aşezat să guverneze spre tihna ei. Dar mai e un hop de trecut. Proiectul MRU, pregătit în atâţia ani, a fost pus în operă în grabă. Nu a venit pe lume la soroc şi de aceea are toate şansele să avorteze. Numirea sa ca prim-ministru a însemnat nu atât lansarea în campania electorală pentru prezidenţialele din 2014, cât ieşirea dintr-o situaţie dificilă a lui Traian Băsescu, cea mai disperată dintre toate cu câte s-a confruntat până acum. Băsescu nu se dezminte şi pune în pericol un proiect important al securităţii redivivus pentru a-şi salva pielea, aruncând în arenă o victimă tânără, presupunând-o mai atractivă pentru pofta de sânge a românilor. Pe de cealaltă parte, nici MRU nu mai avea răbdare să aştepte să se tot perfecţioneze citind dosare de bună calitate, în timp ce generalii lui de la SIE îşi făceau jocurile. Aşa că a muşcat imediat momeala şi a devenit dintr-un mare proiect de viitor o viitoare victimă sigură. Dar mai are o şansă. Singura scăpare pe care o are MRU e să se răsucească şi să se transforme din victimă în călău. Dacă el va fi cel care îl va înlătura pe Traian Băsescu, tot el va fi şi urmaşul său la Cotroceni. Dacă el va fi cel care va scăpa ţara de răul istoric întrupat în Traian Băsescu, atunci el, MRU, va fi perceput, măcar o vreme, ca providenţialul salvator. Altfel, va rămâne în memoria scurtă a istoriei recente ca băiatul şcolit, cu ochelari, care a urmat la Guvern băiatului cu ochelari care vorbea mai repede decât gândea. (Valentin Nicolau)


http://pastebin.com/S2bHQhQv Cariera sa in politica, deoarece înainte de poziţia sa actuală de prim-ministru: Din 1998-2001, el a îndeplinit datoria sa de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, fiind mai târziu, numit director general – emisar al Pactului Regional Europa de Sud-Est de de Stabilitate. (Din 2001-2003) şi coordonator adjunct al Iniţiativei Europa de Sud-Est Europene, pentru scurt SECI,. (2003-2004). Ambele cu sediul central la Viena.
Stare de avere în România:
- 17.000 de euro într-un singur cont (care vrea să ghicească banca .. e destul de usor, centrală română ……)
- 29.400 lei română într-un alt cont
- Are 2 credite, atât în ​​2006, se pare, din nou, unul în lei română şi alta în euro.
datoriilor curente: 46.726 români lei / 84.500 euro. Primele una trebuie să fie plătite până în 2021, iar celălalt de 2031.
(Am incercat regăsirea de informaţii de operaţiunile sale şi am fost un pic speriat de ceea ce am vazut pare ca cineva a avut dreptate când a spus că acest lucru arata ca contul dvs. bancar spion tipic sef.. Unul in valuta este de ţări şi altul în euro, tot ceea ce a ţinut o sumă minimă de bani). Toate din aceasta este de fapt doar o glumă proastă, nu numai nu există tranzacţii mici din conturile bancare sale, dar, chiar şi bani arata ca jailbait. Cum poate el avea doar aproximativ în jurul valorii de 30.000 lei numai români, atunci când salariul său este peste dublu faţă de care şi de la alte său “de locuri de muncă”, de la Universitatea din Bucureşti, el devine 28.574 lei română. În cazul în care se duc banii? În cazul în care nu le stoca? Nu el a mers doar cu tot ce banii în numerar?
- În conformitate cu înregistrările noastre el, ca director al SIE a încasate de la SIE, un salariu de 66.147 in 2010. În 2011, care a fost aproape sa dublat. El a primit, de asemenea, 2.000 de lei de la Adevarul Holding,.
- Se pare că el nu are masina personala
- El are unele imobile şi terenuri private, dar ultimul a fost cumparat de la 2007. Deci, din nou, în cazul în care nu banii lui merge, dacă nu în conturile bancare lui?!
- Un teren de 5000 de metri patrati in regiunea de Nistoreşti dobândite în perioada 2003-2004
- Un teren agricol de 20.000 de metri patrati pe teritoriul Slobozia (el a primit prin donaţie, în 2010)
- Un teren de 4.200 de metri pătraţi în Voluntari, în apropiere de casa sa de 283 de metri pătraţi, cumpărat înapoi, atât în ​​anul 2007.
- Un apartament de 42 de metri pătraţi, în oraşul Iaşi, cumpărat în 1996.
notă * încasări soţiei sale, în aproximativ 45.000 lei romani din Institutul Clinic Fundeni, dar, de asemenea, 356.000 lei de la romani “cabinet medical” pentru OMV AG Viena.
La momentul actual, este aproape imposibil pentru noi să atingeţi în sale off-shore conturile şi vezi ce este acolo sau dacă are chiar orice conturi active, din 2012 de către el însuşi. Totuşi, având în vedere trecutul lui, avem două fire, în locuri pe care el le-ar avea, dacă el nu. SUA / Austria. Banuiala noastra spune ca am putea fi dreapta. Noi vom tine la curent pe acest lucru.
Oricine vrea să-l contacteze, îl puteţi găsi aici:
(Oh dreapta, aproape am uitat cu lista de proprietăţile sale de mai sus, el trăieşte într-un apartament frumos în jurul valorii de Piaţa Victoriei, în sectorul 1/Bucharest)
Pentru relaţii publice – formati 1006
(Acces în persoană se face prin strada Paris, de la intrarea C, de la Palatul Victoria)
Program: Luni – Vineri 09:00 – 16:00
Dacă nu doriţi să aşteptaţi aici este linia directa: +40-21-314-00, +40-319-15-64
Fax: (021) 313.98.46
Pentru un Registre General: dial 1288
Semnarea petiţii: dial 1903
Puteţi verifica-l mai mult pe aici: www.guv.ro <http://www.guv.ro/> 
Exista, de asemenea, ceva ce ne simţi că trebuie să spunem: A existat un pic de confuzie in ultima vreme pe net, cum el, Ungureanu este fostul director al SIE. Aceasta este incorect. El încă este responsabil acolo şi în acelaşi timp, prim-ministru din România.
Discuţiile de agenţi secreţi infiltrarea băncile, şi o mai bună încă de bănci s-au le-Cercetasilor pentru o securitate mai bună a fost un subiect bine discutat cu câţiva ani în spate, dar am facut un pic de săpat aici şi acolo şi am aflat că acest lucru a fost se întâmplă din anii ’90. Acum, ceea ce oamenii trebuie să ştie despre acest lucru: primul off, dacă vom urma traseul, se duce direct pentru a le cere fiecare dintre noi pentru mai multe detalii, pentru mai multe informaţii privind tranzacţiile noastre, asupra a ceea ce exact ce facem cu banii noştri şi cum l-am gestiona. Acest Să le urmări fiecare mişcare, mare sau mic în ţară şi ştiu în orice moment, atunci când România va avea o scurgere de bani, atunci când, în cazul în care, chiar si la ce ora. Cum este acest ajutor, vă întreb? Uşor. Ele pot prezice pe piaţa noastră. Să spunem, de exemplu, ca investitor “X”, vrea să se mute bani sa de a pune “B”. Spion notifică HQ şi l-au urmări, ei analizează mutarea că persoane şi dacă ceva s-ar putea merge prost, acestea pot imobiliza întotdeauna tranzacţia sub un pretext oarecare până când sunt gata să folosească efectiv că Intel pentru propriul lor beneficiu.
Ai crede că acest lucru ar fi de fapt util pentru noi românii, dar, de fapt, este destul de contrariul, dacă în 2006 am avut câteva sute de investitori mari, în 2008, chiar înainte de accident economice globale, investitorii noştri au făcut la jumătate, şi în prezent acestea sunt doar o mână plecat. (10-15, din care jumătate sunt români), nimeni nu avea încredere în guver nostru. mai, care vrea să ghicească de ce acum?
Cum de a începe toate acestea? Ei bine, de la începutul anilor 90, desigur.
Nu au fost întotdeauna spioni corupte din aceste agenţii, dar ceea ce este mai deranjant este faptul că o mulţime dintre ei au fost, de asemenea, oficiali de rang înalt, cum ar fi directori generali sau.
Să sape ceva ce nu veţi găsi că on-line uşor, sau în ziare oricum.
Ex-General SRI, Ovidiu Soare. trimis în judecată de către DNA, pentru mai multe acte de corupţie, unul dintre acestea fiind vanzarea de agenţiile proprie foarte Intel la alte persoane pentru câştig personal. O altă ameninţare reală, a fost că el a cerut Lucian Ovidiu Tender (diferit Dude), care a lucrat la Biroul Prezidenţial, pentru a pune o vorbă bună pentru tatăl său în curs de upgrade de la colonel la general doilea la comandă. Din nou, suntem uimiţi de modul în care un director real al agenţiei de spionaj cel mai puternic ar fi jucării cu sistemul doar pentru aşa ceva. (Cine vrea pentru a verifica aceste informaţii special, va trebui să meargă la Curtea de Justiţie, Trial & şi să le cereţi personal pentru fişierele sau pentru a obţine în lor online server privat, oricare dintre acestea este mai rapid pentru tine).
Există mult mai multe interacţiuni cu aceste două oficiali şi alte mari, plus preşedintele actual, la Ion Iliescu timp, dar nu avem timp pentru asta acum. Sunt toate lulzy destul de deşi. Alte oficiali corupţi de mare au fost: colonelul Dumitrache, el a fost comandant al SRI Prahova, alături de locotenent-colonelul Daniel Bucur înapoi, atunci când directorul a fost de Corneliu Paltanea. Cei doi din urmă au fost arestaţi în afaceri ilegale de petrol, de extracţie de 340 de tone de “aur negru” în oraşul de la Ploiesti rafinăriei de la Astra Romana. Toate din aceasta a fost parte dintr-o operaţiune mai mare, care au stabilit pentru furt de petrol. Ei au fost de lucru la timp cu preşedintele de ulei Petrom, Ioan Popa..
Point este, din nou în anii 90, în cazul în care aceşti agenţi secreţi numai din pentru ei înşişi, pentru propriul câştig, pentru a vinde în ţara lor, dar ce se intampla in prezent? Oh, bine, acum este chiar mai complicat.
Recall, cum i-am spus să-şi amintească de Studii Oxford Ungureanu universitare? Ei bine, aici e lovitura. Ei au venit la îndemână în obţinerea-l unde este astăzi. Cum de vă întreb? Hmm, aici e şocant, în curând, la ştiri, nu poate mâine, dar când l-au dau seama, de asemenea, vor difuza cum toate băncile noastre actuale au fost preluate de către Israel. Toate glumele deoparte pentru o secundă, chiar dacă se spune Shimon Peres, atunci suntem înşurubate într-un fel sau altul:
Faptul că el spune că atât de lipsită de griji, cum Israel a “cumpărat”, Ungaria, Polonia, România, în ultimul timp, etc Manhattan este doar un pic prea ireal, dar în acelaşi timp, extrem de lucid. Acum, aţi început pentru a obţine conexiunea încă asupra a ceea ce se întâmplă cu serviciile secrete actuale din România sau nu trebuie să se scurgă tot? Aici vom da o altă şansă de a obţine aceasta. Ungureanu a merge la şcoală, la Oxford pentru a învăţa ebraica, precum şi modalităţile de evrei şi tot ce jazz, şi atunci când el se întoarce, el este cerul-a urcat în poziţii înalte, ca director al SIE pe care el încă mai este de până la această zi şi de nou numit prim-ministru. O altă valoare de act de menţionat, septembrie 16, 2011, când SUA a încercat să oprească mişcarea Palestina lui de a fi recunoscut ca stat, ghici care a fost mai întâi dreptul de după de acord cu SUA, România, Teodor Baconschi (care a fost le inister al afacerilor externe, Mihai-Răzvan Ungureanu amintiţi-vă că pentru a fi utilizată în aceeaşi poziţie, de asemenea).
Acţiunile de serviciile noastre secrete, au devenit de la 90 de hoti de la casual la creaturi complexat care s-au extins peste graniţă şi-au vândut destul de mult tot ce am avut-o ţările selectate câteva / străini. Dovada, de peste 70 + de miliarde de euro datorii avem. Ghici care a investit în noi, ghici cine a cumpărat datoria noastră că nu vom fi capabili să plătească de acum, Israel. Dacă preşedintele actual, Shimon Peres a spus deschis, atunci ceea ce este acolo pentru a adăuga mai mult? Oh, da, Mihai Răzvan Ungureanu, a fost întotdeauna omul doilea cel mai puternic din ţară, la fel ca Ovidiu Soare a fost doilea la comanda dupa presedinte, asa este Ungureanu, acum şi-a asumat doar poziţia care este “drept” lui, nimic de-a fi surprins despre. Această soluţie a venit după ce revoltele recente din România, de a aplica unele măsuri şi asiguraţi-vă că datoria noastră stă în cazul în care acesta este, sau devine mai mare. În acest moment, spionii noştri sunt 60 de civili la 100.000, comparativ cu SUA sau Marea Britanie, care au în jurul valorii de 9 sau 6 la aceste numere. Acest lucru ar trebui să vă sperie!

Mihai Răzvan Ungureanu, agent al Israelului în România?
Acesta nu este însă un personaj lipsit de controverse, în toamna anului 2009 el fiind acuzat de  fostul purtător de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii (SRI), anume că ar fi agent al unei puteri străine. “Dacă Comisia parlamentară de control a SRI sau SIE vrea să mă asculte, aş putea spune lucruri interesante”, declara la vremea respectivă locotenent-colonelul Ulieru, cel care a avut cel mai lung mandat de purtător de cuvânt al SRI după revoluţie.
El a mai dezvăluit că acelaşi Mihai Răzvan Ungureanu a făcut intervenții pentru ca un avocat, exponent al unui grup israelian de lobby, să aibă acces de trei ori la Omar Hayssam, sirianul acuzat de terorism şi organizarea răpirii jurnaliştilor români în Irak, pe vremea când era încarcerat în Românina, fără ca procurorul de caz să îi dea aprobare, lucru care, în opinia lui Ulieru, nu face decat să confirme apartenenţa lui Ungureanu la un serviciu străin.
Fostul purtător de cuvânt al SRI a mai declarat, fiind invitat la Realitatea Tv, că şeful SIE  “a avut o ascensiune fulminantă pentru condiţia lui de tânăr istoric anonim de la Iaşi“. “A fost adus de Pleşu secretar de stat în Ministerul de externe, a rămas secretar de stat şi în guvernul Năstase, apoi a fost numit ministru de externe de către liberalul Călin Popescu Tăriceanu, recuzat de acesta pentru că nu i-a dat nişte documente, şi după ce a fost recuzat de premier, preşedintele l-a numit şeful SIE. Eu, când am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Am spus oare preşedintele chiar nu ştie cine e omul ăsta, sau SRI nu l-a informat?”, a spus în 2009 fostul aghiotant al lui Virgil Măgureanu.
El a adăugat că “înainte de a fi secretar de stat, Mihai Răzvan Ungureanu a avut, ca istoric la Iaşi, o poveste, un scandal care l-a scos din anonimat. El a făcut o conferintă de presă în care a denunţat faptul că un ofiţer de la secţia judeţeană al SRI a încercat să îl racoleze. Şi ca urmare a acestei conferinţe de presă s-a constituit o celulă de criză în careul SRI, care a hotărat să îl demită pe ofiţerul respectiv, iar purtătorul de cuvânt din vremea aia, Nicolae Ulieru, să dea un comunicat care să condamne practicile nelegale ale acelui ofiţer. Relevanţa e următoarea, că acel ofiter nu a fost un ageamiu. El a încercat recrutarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pe nişte motive foarte întemeiate. Iar sacrificarea acelui ofiţer a fost făcut la dorinţa expresă a unui serviciu străin şi stat străin”.
Traseul de la comunism la sionism 
Mihai Razvan Ungureanu, în vârstă de 43 de ani şi care se trage dintr-o familie de evrei intelectuali din Iaşi, a fost membru supleant al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist înainte de 1989. A absolvit Facultatea de istorie-filosofie a Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi în 1992. Imediat s-a înscris pentru masterat la Oxford, la Centrul de studii evreieşti şi de ebraică  (Centre for Jewish and Hebrew Studies). După ce a absolvit aceste cursuri în 1993, anul următor s-a înscris la doctorat tot la Facultatea de istorie a Universității din Iaşi. Printre distincţiile obţinute de-a lungul timpului, Ungureanu se poate mândri cu două premii “Felix Posen”, acordate din partea Universității Ebraice din Ierusalim, Israel.
Acesta a mai fost o perioadă membru al conducerii Fundaţiei Soros în România. Deasemenea, acesta a fost întotdeauna un apropiat al statului evreu, în timpul unei vizite în Israel, în calitatea de ministru de externe, a fost întâmpinat cu cuvintele “Bine ai venit, prietene!” de omologul său din acea vreme,  Silvan Shalom. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa românului, “un expert în iudaism şi un prieten al Israelului“

Serviciile au abilitatea extraordinara de a lua chipul personajului cel mai bine digerat de psihologia colectiva. Pentru rusi Putin aduce promisiunea recuperarii prestigiului pierdut de fosta URSS. E de asemenea tatucul protector pentru norod, spaima oligarhilor care i se opun, reteaza scurt fonfleurile media, a inceput sa-si construiasca deja mitologia (arte martiale, vanatoare, pilot de avion, etc). 
Pentru romani primul model livrat a fost Traian Basescu. Stil autoritar (“capul familiei” din majoritatea gospodariilor) dar permeabil la emotii (tiranul sentimental), discurs colocvial cu excese populiste, militaros si “patriot” (distantarea de Rusia-Nato, Afganistan, lupta impotriva terorii, etc). Sub domnia lui am luat un imprumut-mamut pentru a salva pielea bancilor iar in contul banilor primiti trebuie sa cedam repede controlul resturilor din sistemul energetic. Plus resursele de aur, pasiunea de ultima ora a Presedintelui. Cum se cheama asta? Politica inteleapta de stabilizare macroeconomica!
Se putea si altfel? Se putea, aruncati o privire peste umar la bulgari-fara FMI, fara gaze de sist, etc. Modelul presedintelui-jucator a devenit insa impopular dupa doua mandate de excese luminate. “Statul sunt eu” a inceput sa agaseze asa ca avem nevoie de un nou model livrat de baietii din servicii. In locul stilului autoritar-militarist, vom avea unul intelectual-corporatist. Genul conciliant si elevat, teme favorite: eficienta administratiei, gestionarea eficienta a resurselor (accentul pe privatizare “ce-vreti sa fure baietii destepti tot, nu mai bine pasam definitiv proprietatea si scapam de grija lor?”), dialogul politic (“cine n-are pete in dosar sa ma conteste vehement , cine are sa vina sa negociem”), incurajarea valorilor autentice (cea mai buna resursa umana e in definitiv tot in servicii, nu?).
MR Ungureanu e arivistul perfect, se va potrivi de minune in rolul sau. Urmariti-i lunga serie de aliante si tradari, instinctul perfect pentru ascensiunea sociala. De la pozitia promitatoare in UTC-ul comunist, la sefia ministerului de externe capitalist.
Observati si masinaria de PR care il secondeaza acum. Ii scade din popularitatea apartenenta la “servicii”? Gasim niste intelectuali de marca sa-l recomande (Djuvara, Plesu). Apar insinuari despre colaboratori masculini prea “apropiati”? Se publica repede relatari despre frumoasa sa poveste de dragoste din familie. Membru prin fundatia Soros? A adus inapoi jurnalistii din Irak! UTC-ist? Corporatist! (vezi sursele de venituri a d-nei Ungureanu, cu OMV vaca grasa). MRU nu e premierul de sacrificiu, decorativ si inutil, bun doar sa faca act de prezenta pana la alegeri scotand baronii PDL de sub tirul media. MRU e viitorul candidat cu sanse sigure la fotoliul de la Cotroceni. 
Tot circul cu contestarile din strada pare acum justificat. Puterea care cedeaza “presiunilor strazii” materializate de 100 de zgribuliti. Sa fim seriosi! Imi pare rau de oamenii de buna credinta de acolo, care vor schimbarea “sistemului”, dar toata miscarea are si rolul de a introduce Omul Serviciilor in cursa pentru Cotroceni, pacalind baronii PDL ca poporul le va trage un sut in fund daca nu-l accepta.Evolutia protestelor ar putea sa aduca o confirmare/infirmare teoriei mele in perioada urmatoare.
Sunt argumente in plus pentru acest cosmopolit om al serviciilor? Da, actuala clasa politica n-a fost in stare sa produca alt lider credibil care sa garanteze apararea intereselor occidentale intr-o economie care le apartine deja in mare spre foarte mare masura.MRU e candidatul ideal si pentru a implementa cedarea organizata a suveranitatii nationale in folosul “interesului comun european” cum afirma de altfel actualul presedinte. Are si discursul si o structura in spate care sa-l sprijine in demersul sau.


Florin Chilian – cetăţean pesimist: Ne bagă ăştia în război cu Iranul! <http://www.cotidianul.ro/ne-baga-astia-in-razboi-cu-iranul-172112/> 

Ce facem? Aceeaşi Mărie cu altă  pălărie?

Măi, nu ştiu… Pe mine m-au sunat unii mai devreme şi m-au întrebat ce părere am că s-a „şutit” Boc. Şi le-am pus o întrebare simplă: L-au arestat?… Nu? Atunci nu mă mai deranjaţi! Mă tem că nu-i chiar atât de simplu – aceeaşi Mărie cu altă pălărie -, problema e că eu îl ştiu pe ăsta (n.r. – M.R. Ungureanu) şi cei de la SRI nu prea-l agreează, că a avut probleme mari. Se pare că e în slujba altora… da, bine, că noi totdeauna am avut slugi, spioni vânduţi
Dacă Iranul a declarat că va ataca orice stat care… mă tem că Băsescu o să ne bage în război!

Să revenim la premierul desemnat şi la noul guvern…

N-o să fie băi un alt guvern. Ce, aţi înnebunit cu toţii? Tot Băsescu e…
În regulă, dar cine”muşcă” din povestea asta?
Dacă stau să mă gândesc bine, din ce am mai prins de la tv şi am citit în ziare pe diagonală, am senzaţia că nu mai contăm. Că nu despre noi e vorba în tot ce se întâmplă! Am impresia că e meciul ăstora cu Iranul. Că… spanac! Românii, carne de tun ca de fiecare dată. Cred că ce se întâmplă n-are nici o legătură cu noi.
(…) Dar să revin, pe scurt, mi-e tare frică de slugile astea, că ne vor târî într-un război cu Iranul. Dacă stau să mă gândesc ce dosare sunt pe-afară cu Băsescu, alea cu armamentu’, de-aici poate să-şi salveze pielea sau dracu ştie, că altfel, ce piele să-şi salveze, că nu mai e vorba despre aşa ceva. Trebuie să rămână slugă, să-şi asculte stăpânii, că-l condamnă altfel ăia, că românii n-o să-l condamne! (…)
Noi ne-am întors privirea de la necazurile celorlalţi şi asta ne face să fim o populaţie, nu un popor.
(…) Le spuneam contemporanilor c-o să vină vremuri grele, c-o să se crape de foame şi de frig. Ei îmi spuneau că sunt eu, auzi, pesimist… şi c-o să fie bine. Nu, mă, sunt realist- cinic! Am avut şi noi un spanac de iarnă, că până-n ianuarie n-a fost iarnă-n România, şi la o săptămână s-a închis ţara. (…)
Eu n-am trăit războiul, doar ce-am văzut la televizor. Bă, s-au bătut americanii cu ăia. O altă nenorocire a fost că i-am lăsat să se folosească de noi ca să-i omoare pe iugoslavi.
 <http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/02/06/mihai-razvan-ungureanu-seful-sie-prezidentiabil-este-acuzat-ca-ar-fi-agent-mossad-l-a-ajutat-oare-in-cariera-patriarhul-daniel/>N-am fost de acord cu asta. Am senzaţia că ăsta, prin numirea lui Ungureanu, ne-a târât într-un război cu Iranul. Şi nu ştiu de ce, dar nu-i treaba noastră acolo.
E normal să vii cu eticheta SIE în fruntea unui guvern al României?
Hai să-ţi explic o chestie! Eu măcar sunt muzician, sunt cu muzica, cu „iubi”, cu „pisi”, de-alea „zece”, de plâng gospodinele la coadă. Dar voi? Dacă nu-l lăsa Securitatea din braţe pe Ceauşescu, ar mai fi căzut? Dacă nu l-ar fi lăsat serviciile din braţe pe Năstase, mai pierdea cu Băsescu?
 <http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/02/06/noul-premier-mihai-razvan-ungureanu-seful-sie-si-om-de-baza-al-americii-in-romania-fara-precedent-o-tara-din-ue-condusa-de-un-sef-al-serviciilor-secrete/> Dacă nu-l lasă serviciile acum pe Băsescu, mai pică? Întrebări retorice, dar chiar nu ne dăm seama că suntem conduşi de o juntă militară? Pentru că serviciile au o structură clar militară. Unde mai are loc şi conceptul de democraţie? Care democraţie? Uitaţi-vă în jur! Ajungi ce vrei tu: judecător, şef de stat, de servicii, dar condiţia e să fi călcat măcar o dată pe bec, să fi violat, să fi dat în cap, să fi furat ceva… Altfel nu eşti util! Nu te pot manipula, n-au mânere de care să te ţină. Dacă eşti politician şi n-ai furat, iar nu intri-n parlament! (…)
 <http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/wp-content/uploads/2012/02/2290-4.jpg> Îmi amintesc de ce zicea Ulieru, fostul purtător de cuvânt de la SRI, că, după ’89, serviciile n-au lucrat în favoarea statului român, mi-a îngheţat şira spinării! După care, omul, brusc, n-a mai apărut la televizor. Mai circulă şi chestia asta cu asigurările medicale pe care le-ar fi promis Băsescu unor societăţi americane. Că de-aia s-ar fi declanşat toată nebunia. Bă, dar n-ar fi cazul să existe un pic de demnitate şi de onoare? Nu-s totuşi ofiţeri ai României ăştia din servicii? Ne-au vândut ăştia, ne-au dat petrolul, ne-au dat apa de ploaie, şi aia care se scurge la canale, ne-au dat tot! Acum ne bagă şi în război! Da’ nu cumva ne-au vândut prea ieftin? Şi dacă ne-au vândut, ce mai putem face? (…)



Aventurile informative ale unui istoric ajuns şeful spionilor şi devenit prim-ministru
Răzvan Ungureanu, Emil Boc şi Gheorghe Pogea au deconspirat adresele clădirilor SIE din România

Deconspirarea secretelor Serviciului de Informații Externe - Hotărârea nr. 665 din 03/06/2009
Fragmente din volumul II Puterea din Umbră - Raport din spatele uşilor închise – Editura Junimea 2011
Sub conducerea geniului SIE Mihai Răzvan Ungureanu, scandalurile interminabile în care au fost implicaţi ofiţeri ai serviciilor secrete române, diplomaţi sub acoperire, au culminat cu devoalarea unor sedii conspirate ale Serviciului de Informaţii Externe. De fapt, clădiri ale vechii Securităţi, preluate după 1989 de noua securitate democrată. "Diplomatul" Silviu Ionescu, pus sub acuzare în Singapore şi ulterior în România pentru un accident mortal produs "la post", a intrat în vizorul presei tabloide. Unde credeţi că au ajuns jurnaliştii, mergând pe urmele inculpatului? La sediul unităţii militare din Brăneşti, fostă şcoală a Departamentului de Informaţii Externe pentru formarea cadrelor aflată la ieşirea din satul Islaz, (comuna Brăneşti) şi intrarea în comuna Belciugatele. La Brăneşti, sub conducerea generalului Nicolae Andruţă Ceauşescu – nume conspirat Nicolae Călin, au studiat cu sârg generaţii de securişti doctrine anti-NATO şi anti-UE. În poarta acestei unităţi militare l-au surprins jurnaliştii pe "diplomatul" Silviu Ionescu, la primele ore ale dimineţii din 15 decembrie 2009.

3 comentarii:

  1. sint foarte multe elemente interesante in articolul tau. nu stiu daca toate sint reale, incerc sa ma documentez mai mult, poate gasesc si alte surse. Multumesc oricum pentru efort.

    RăspundețiȘtergere
  2. La 21 de ani MRU era "ochiul si timpanul" securitatii? Cine poate sa creada o asa ineptie... Doar cine se lasa manipulat. Iar atunci cand gasesti mai multe "greseli" intentionate in articol si comparatii fortate...nu prea mai merge

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca... ramuri bat in geam... de se cutremur... am mai intrebat si in alte surse si da cu virgula ce se stie despre el... personal nu am timp de politica si conspiratii, insa atunci cand persoane care asta studiaza imi trimit si mie mici anunturi nu pot sa nu le bag in seama si sa nu le dau mai departe...
    Fiecare isi asuma ce crede si ce poate alege din informatie, rostul nu e de a denigra ci de a aduce inca un punct de vedere, inca o perspectiva asupra vietii cu protagonistii ei
    Daca omul e ok sau nu stie cerul insa noi oamenii ne umplem timpul uneori cu vietile altora ! Eu mai putin din astia politici mai mult cu astia bolnaviori, sau care au confundat sanatatea cu un sac fara fund si acum trag ponoasele... sau cu cei care vor sa fie responsabili de sanatatea lor !

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.