Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 24 februarie 2012

Suntem cobai fara sa stim din 2007 cu INITIUM


Incredibil! Începînd din 2007, fructele şi legumele au fost tratate cu INIŢIUM!!! Românii au fost cobai fără să ştie!!! E confirmat oficial! Un senator rupe tăcerea!
Ceea ce spune senatorul de PDL Iulian Urban astăzi, noi postam în 3 februarie 2010, cînd publicam o informaţie BOMBĂ. Ea se referea la o declaraţie a ministrului agriculturii, Mihail Dumitru, făcută la televiziunea naţională, prin care era recunoscut faptul că, INIŢIUM, otrava cancerigenă, cu care, noi ştiam că urmează să fie tratate - începînd din acest an - fructele şi legumele împotriva dăunătorilor, ar fi ajuns în farfuriile noastre încă din 2007! Ceea ce atunci părea de necrezut, astăzi are confirmarea oficială a Ministerului Agriculturii. Mulţi dintre noi au fost cobai, fără să ştie, consumînd fructe şi legume tratate cu otrava cancerigenă, cunoscută sub denumirea generică de INIŢIUM!!!
 
Senatorul PDL de Ilfov, Iulian Urban scrie pe blogul său, imediat ce a intrat în posesia răspunsului de la Ministerului Agriculturii, cu privire la testarea pestcidului INIŢIUM în România că " răspunsul este ....NAUCITOR ! La ce dracu mai platesc taxe si impozite ? Ce mai caut eu în Parlament ?
Nu pot să nu îmi pun aceste întrebari citind răspunsul ministrului Mihai Dumitru," se întreabă retoric parlamentarul.
Redăm mai jos, integral postarea de pe blogul senatorului PDL Urban Iulian
"Carelevasăzică.....Institutul "Gheorghe Ionescu Siseşti" din subordinea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice care cu ce credeti ca ar trebui sa se ocupe : cu cercetări care să îmbunătăţească calităţile nutriţionale şi parametrii de sănătate a fructelor româneşti, ei bine acest institut a început în 2007, sub Guvernul Tăriceanu, testarea pesticidului INIŢIUM, fără să anunţe public acest lucru, fără nici o informare publică.
Citiţi să vedeţi că aceste două componente cancerigene ORVEGO şi ENERVIN au fost DEJA!!!!!! testate in Romania in 2007-2009 , pe ascuns, iar acum ni se spune că o sumedenie de instituţii publice au autorizat testele şi se trece direct la folosirea acestuia în agricultura românească.
Aşadar crima s-a produs deja, iar acum se pare ca nu vom mai avea cum să aflăm dacă fructele de pe masa noastră sînt sau nu alterate iremediabil prin folosirea celor doua produse cancerigene care conţin INIŢIUM.
PS- ştiţi că am cerut oficial Comisiei de Agricultură din Senat să înceapă o anchetă parlamentară în acest sens [ fiind comisie de specialitate ] însă....am primit tăcere şi indiferenţă faţă de acest subiect. Mai mult ce mai pot face ?"
 
Daţi clik pe blogul senatorului, Urban Iulian, pentru a citi răspunsul pe care parlamentarul l-a primit de la Ministerul Agriculturii, şi care confirmă oficial, ceea ce ziarul-bn.ro, spunea încă de acum o lună: că eram otrăviţi fără ştim!

Asta denota cat de mult ii apreciaza si ii servesc alesii neamului pe cei care ii aleg sa le ocroteasca viata...si pe noi sa ne duca "pe noi culmi de prosperitate si progres" - pentru cei care isi mai amintesc Congresele PCR. 
Si ne mai miram de boli incurabile sau de care nu am mai auzit pana acum...de nou nascuti cu malformatii, de prunci cu cancer, de copii cu manifestari iesite din comun sau pur si simplu de o intreaga societate bolnava...

Sa traiti bine, adica sa va adaptati - cine reuseste" - la toate otravurile care sunt daruite cu atata "dragoste" pentru un viitor luminos ! 
Sa fiu cinica si sa spun ca avem conducatorii pe care ii meritam? Oare chiar numai atat merita acest popor destul de chinuit si de muncit de istorie? 

http://www.stiintific.com/2011/08/initium-substanta-toxica-testata-pe-romani/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.