Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 28 mai 2014

Tabara de Noua Medicina Germanica, Eliberare emotionala si Noesiterapie cu dr.Crina Veronica Veres intre 10-18 iunie 2014

 2 module
Brodina, Bucovina

O tabără despre relația ta cu tine și cu starea ta de sănătate la toate nivelurile, în care vei experimenta și exersa pe cazuri concrete ale participanților modalitățile de identificare a problemelor fizice, afective și sufletești și autovindecare conform Noii Medicini Germanice ( Dr R.Hamer ), Epigeneticii ( Dr B. Lipton ), Chirurgie de Lumină ( din 3 Școli: Academia Sufletului, Infoenergetică, Atingerea Nemuritorului ), Tehnicilor de Eliberare Emoțională, Gimnastică Energetică ( elemente de QiGong, TaiChi Chuan, Posturi Corporale Vindecătoare, Elemente de Reflexoterapie și Proceduri de făcut în situații de urgență ), Vindecarea Relațiilor ( Dr Crina Veres), Muzică pentru Sincronizarea Emisferelor Cerebrale ( Hemi-Sync).

Relatari despre cum s-au simtit si cat ce au transformat in fiinta lor participantii la tabara din vara lui 2013 organizata de Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras la Bran, vedeti aici:
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/08/tabara-de-autovindecare-si-autocontrol.html

Această tabără te va ajuta să găsești resursele și piedicile pentru a putea modela un TINE care să te împlinească fizic, emoțional și sufletește, pentru a te bucura de viață așa cum meriti. Această tabără te va ajuta să conștientizezi asta, sa intelegi cine esti si sa revii acasa un alt om ,iar felul in care vei privi viata va schimba lumea in bine.

Tabara se desfasoara pe 2 module:

-       Modul I Noua Medicina Germanica ,4 zile (11,12,13,14 iunie 2014) , 110 ron /zi
-       Modul II Eliberare Emotionala , 2 zile( 16,17 iunie 2014),110 ron /zi

In 10 iunie este ziua de sosire a participantilor din tabara I.
In 15 iunie este ziua de plecare si sosire a participantilor din tabara I si II sau cu program turistic de voie pentru cei care participa la ambele tabere.
In 18 iunie este ziua de plecare a participantilor.

Inscrieti-va Acum prin email la genoveva.salvaras@gmail.com sau in formular http://bit.ly/1j3H3H5

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR
 7:o0 – 8:o0        Gimnastica Energetică (QiQong,Tai Chi etc)
 8:00 – 9:30       Mic dejun și siesta
 9:30 – 13:00     Activități din Programul de Tabără (Curs și Exerciții)
13:00 – 15:00    Pauza de prânz
15: 00 – 18:00   Curs și Exerciții
18:00 – 19:30    Pauza de Cina
19:30 – 21:30 Program de seară (Program de voie, Dans terapeutic, Vizionare de documentare, Exerciții de Relaționare)

Ziua 1 (10 Iunie 2014) Sosirea și acomodarea  prticipantilor la Tabara I intre 9:00 și 16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participanților și prima Cina de tabără
Ziua 2-4( 11,12,13,14 Iunie 2014) Medicină Germanică Aplicată
Ziua 4(14 iunie 2014) – incheierea Taberei I, cina de tabara  si  foc de tabara
Ziua 5(15 Iunie 2014) – Sosirea si acomodarea participantilor la Tabara II intre 9:00-16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participantilor si cina de tabara.
Ziua 6,7(16,17 Iunie 2014)- Tehnici de Eliberare Emoțională, Noesiterapie, Chirurgie de Lumina, Terapia iertarii
Ziua 7, 17 Iunie 2014  Incheierea taberei si foc de tabara
Ziua 8(18 Iunie 2014 ) Plecarea din tabara, pranz de tabara, foto de grup

Recomandări: să aveți la voi haine lejere, haine si incaltaminte pentru vreme de munte. In tabara veti putea achizitiona Cartea Noua Medicina a Lui Hamer la pretul  de  250 ron/bucata.
In tabara participantii pot achizitiona suport de curs.

Contributia :
110 ron/zi  cu achitarea pana la data de 6 iunie a.c. inclusiv
150 ron /zi cu achitarea intre 7 -10 iunie a.c. sau la intrarea in tabara.

Cazarea, transportul si masa sunt separate.
Cazarea se face la pensiunea Trei Braduti sau la o casa particulara la tariful de 30 ron/noapte.
Cazarea se achita in la intrarea in tabara pentru cei care au achitat contravaloarea participarii pana la data de 6 iunie a.c. Cei care opteaza pentru achitarea dupa aceasta data, achitarea cazarii se face in avans si asigura locul de participare. Locurile sunt limitate. Inscrierea si rezervarea locurilor se face in ordinea solicitarilor.

Meniul este vegetarian sau ovo-lactovegetarian, preparat cu produse crecute ecologic serele din gospodaria proproietarului pensiunii si la localnici. Costul unui meniu zilnic este de 22 ron.

Transportul se face cu masinile personale sau cu maxi taxi care are plecare zilnica din Suceava si ajunge pana la pensiune.

Locatia este la  Pensiunea 3 Braduti si nu se gaseste pe internet deoarece este proaspat terminata, fiind situata in localitatea Brodina, in Nordul Bucovinei,judetul Suceava, intr-un peisaj montan mirific, foarte linistit si cu aer proaspat de munte si oameni deosebit de ospitalieri.
Inscrieti-va Acum prin email la genoveva.salvaras@gmail.com sau in formular http://bit.ly/1j3H3H5
  
Organizator,
Conferinte Spirituale Romania by Genoveva Salvaras
Telefon 0726 580 568


5 comentarii:

 1. Eu am fost anul trecut, in tabara organizata la Bran. Am participat la ambele module.Sa va spun ca a fost extraordinar? Va spun ca mi-a salvat viata si mi-a schimbat-o total. Sunt acum omul care sunt si datorita Crinei Veres. Ii multumesc din toata inima si o asigur ca este mereu prezenta in gandurile si in rugaciunile mele si ea si toti ai ei.

  Dumnezeu sa te binecuvanteze si Ingerii Lui sa iti fie alaturi in tot ceea ce doresti sa faci!

  Cu multa iubire,
  Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc de gandurile frumoase si iti doresc si tie si minunilor tale sa aveti parte de toate harurile divine harazite voua, o viata frumoasa si ma bucur de aceasta reconectare intre fiintele noastre
  Va imbratisez cu drag, pana cand ne vom revedea

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua,
  Mi-as fi dorit foarte mult sa merg si eu in tabara, insa am aflat prea tarziu de organizarea ei...Anul acesta va mai fi vreuna?
  Multumesc,
  Vera

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Vera
  mai e o tabara in iulie, vezi postarea de mai jos :)
  Cu drag
  Crina

  RăspundețiȘtergere
 5. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

  S-a specializat pe următoarele vrăji:

  *Vrăji de dragoste
  *Vrăji de căsătorie
  *Vrăji de bani
  *Vrăji de frumusețe
  *Vrăji de bogăție
  *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
  *VRAJI DE VINDECA HIV
  *Vrăji de cazinou
  *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
  *Vrăji de protecție
  *Vrăji de loterie
  *Vrăji de noroc
  *VORGE DE FERTILITATE

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.