Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 21 mai 2014

Festivalul Evoluție Conștientă la Cluj-Napoca, 24-25 mai 2014

Prima ediție a Festivalului de spiritualitate "Evoluție conștientă".

 Intenția organizatorilor este de a aduna în același loc conferențiari, terapeuți, facilitatori de workshop-uri și ateliere, pentru a le oferi clujenilor ocazia de a se bucura timp de două zile de energiile lor combinate, ca si catalizator al propriei evoluții. Aducem în fața clujenilor lectori experimentați, autentici, care vor împărtăși din experiențele lor, ajutând publicul să-și descopere propria măiestrie și propriul potențial pentru evoluție.

Festivalul este structurat pe șapte secțiuni: conferințe, workshop-uri, meditații, ateliere de creație, terapii alternative, produse naturiste și concerte, participanții putând opta, în cadrul unei zile, la ce activități doresc să participe, fără riscul de a se plictisi. Ambele zile se vor încheia cu o celebrare, sub forma unui concert.

Festivalul va avea loc în incita Liceului Waldorf, str. Sergiu Celibidache nr. 8-12.
Printre invitați se numără nume sonore ale domeniului, cum ar fi: Cătălin Manea, Tania Tița, Gheorghe Iovu, Dr. Crina Vereș, Adina Amironesei, Prof. Petru Ștețiu, Andra Ivanov cu Vindecarea Reconectivă, Denisa Florea cu metoda „Călătoria” și alții, pe diverse linii de terapii alternative.
Clujenii pot participa în baza unui abonament, fie pentru o zi (la prețul de 100 lei), fie pentru ambele zile (la prețul de 150 lei, early booking până în 20 mai). Studenții și pensionarii beneficiază de o reducere semnificativă, ei plătind 100 lei pentru întreg programul.
Mai multe detalii pe pagina evenimentului: Festivalul “Evoluție conștientă” - Info-Spiritual

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.