Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 26 mai 2014

Studiu de caz: Cancer de san lobular, explicat prin prisma NMG

    Dialogul de mai jos este de pe skype unde discutam cu o minunata Doamna si il vor intelege cei care au idee de ceva Medicina Germana :) celorlalti le recomand inainte sa vada:

http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/07/noua-medicina-germanica-conferinta-de.html
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/07/noua-medicina-germanica-conferinta-de.html
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/07/conferinta-imaturitatea-emotionala-si.html

Cancer de san lobular in vindecare, explicat prin prisma NMG:

Femeia a avut un soc conflictual acum 4 ani, cand fetita ei a trecut cam pe langa moarte (in perceptia mamei). Acum 3 ani s-a rezolvat conflictul, iar acum un an a fost constatat nodulul... eu i-am explicat ca nodulul s-a format in perioada activa de conflict...

Acum, medicul alopat i-a zis ca vezi Doamne tb. operat nodulul fiindca a inceput sa fie vascularizat :(  cand ea acum de fapt e in vagotonie si micobacteriile rezolva singure nodulul...

I-am copiat urmatorul pasaj din cartea lui Björn Eybl, ca s-o linistesc:

Fibroadenom/Adenofibrom 

Conflict: 
la femei dreptace apare la sanul stang datorita unui conflict de suparare sau grija ref. la mama/copil. 

Faza activa de conflict: 
proliferare celulara in tesutul mamar; crestere nodulara; cu cat conflictul este mai lung si mai intens, cu atat nodulii vor fi mai mari.

Daca se face biopsie in timpul cresterii nodulare, medicina alopata diagnosticheaza ceva "malign"; daca la microscop nu este gasita o rata de multiplicare peste medie (= conflict rezolvat), se diagnosticheaza "benign".

Sens biologic (ce ordin da creierul la nivel de organe):
cu tesut mamar crescut se poate produce mai mult lapte; biologic, prin excesul de lapte matern copilul se poate insanatosi

Faza de vindecare:
deconstructie branzos-tuberculoasa (daca mai sunt prezente in organism micobacteriile tuberculoase si nu au fost distruse de vaccinari). Resturile celulare vor fi transportate prin sistemul limfatic. In caz ca nu mai exista micobacterii, nodulul se incapsuleaza in final si este decuplat de la metabolism, ramane fara sa deranjeze mai departe. Desi nodulii nu mai cresc, exista o usoara inflamare la inceputul fazei de vindecare, datorita metabolismului crescut, daca intra la lucru micobacteriile: vascularizare, transpiratii noaptea, eventual usoare dureri sau febra etc. Abia in urmatoarea faza nodulul scade semnificativ. Daca conflictul a fost f.f.f. puternic sau a avut mai multe recidive, inflamatia poate fi mai serioasa. 

Atentie:
Fara panica!! Panica poate declansa noi conflicte!... (chiar distrugatoare si real ucigatoare !!!)

Faza epileptoida:
Dureri ceva mai puternice/acute, frisoane etc.

Terapie:
Rezolvarea reala a conflictului, rezolvarea problemei care a declansat conflictul
Exercitii mentale, tehnici de eliberare emotionala: “Nu-ti face griji, traieste!”, “Grijile mele nu folosesc nimanui”, “Nu mai incerc sa controlez pe nimeni; natura stie ce e mai bine”.

Pt. sustinerea vindecarii:
Picaturi Bach: Red Chestnut, Chicory, Willow
Comprese cu ceai de fenicul, galbenele, musetel
Foi de varza “batute” bine ca sa fie mai moi, aplicate pe san
Sare Schüssler: nr. 3, 11, 12
Drenaj limfatic, masaje blande

* * * * *

A inteles, a percutat, o pot ajuta cum trebuie, DAR nu-mi place ca Dr I... a sarit cu ideea de biopsie... uite cum isi pierd oamenii increderea in cei care practica NMG... poate il tragi nitelus de urechi!!

Te pup

....Eu azi am vorbit cu tipa la telefon, ca sa-i anunt (cu mult tact si diplomatie) ca va urma criza epileptoida, cu eventuale dureri/febre/frisoane etc., iar ea imi zice ca a avut deja asa ceva in iarna, de-a crezut ca e cea mai puternica gripa din viata ei, a ajuns si la spital (heart)
Si mi-a relatat ca dupa ce i-am trimis eu acum 3 zile pasajele din Björn Eybl si a facut click in capul ei totul, a observat ca a disparut si hajaiala fetitei ei din somn (polipi blablabla), acum fetita doarme linistita ca un inger...

Ce zici, ce tari sunt mamicile informate???  Si multumita TIE (heart) (heart) (heart)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.