Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 8 februarie 2013

JURNAL


Prima rubrica: cu cine te-ai intalnit, unde era asta (chiar amintiri din copilarie, scoala, locuri incarcate de semnificatii pentru tine), cat timp a stat persoana, situatia, locul in viata ta (fizic sau in mintea ta)
Coloana 2: Ce ai simtit?
Ce ai facut? gandit? spus?

Coloana 3: Cum ai face, spune altfel cele din coloana 2?
Cum ti-ar place sa simti pentru cineva pentru care nu esti impacat cu ce simti sau gandesti, sau vorbesti, sau cu ce faci?


Ce gandim , ce facem, ce spunem sunt oglinda a ceea ce Suntem, iar ce alegem sa facem diferit arata pe Cine alegem sa Devenim!

Staretul Tadei spunea Cum iti sunt gandurile asa iti este viata! 

Atentie la gandurile voastre fiindca ele devin cuvintele voastre, cuvintele devin actiuni, actiunile devin obiceiuri, iar obiceiurile devin caracter, iar caracterul traseaza Destinul vostru!

Poti constata ca asa cum decurg lucrurile in viata ta nu esti atat de fericit cat ai putea fi sau cat ti-ai dori, constati ca ziua de azi nu iti aduce destula bucurie prin evenimentele din ea sau iti intretine simptome si senzatii fizice neplacute, poti lua si calea inversa fiind atent la ce nu iti place din viata ta, la lucrurile care se repeta, la o atitudine suparare, de cearta, te simti jignit sau ai tendinta sa jignesti fiinte dragi sau subalterni care fie din iubire fie din dependenta te suporta insa nu te mai suporti tu asa, suferi de rusine, frica, frustrare, 

ai posibilitatea sa iti faci acest jurnal in care sa insisti pe ceea ce constati ca te deranjeaza de-a lungul zile, pe simptome si senzatii si ganduri care te tulbura sau te nemultumesc si ai posibilitatea sa ALEGI altceva:
o alta perceptie, 
o alta raportare la ele, 
o alta perspectiva
o alta viziune
o alta cale de a trece prin evenimente si locuri

o alta alegere inseamna ca poate deveni un alt obicei, un alt caracter, un alt Destin !

Gradul de SANATATE, ABUNDENTA, CONFORT EMOTIONAL SI IN RELATII DEPINDE DOAR DE ALEGERILE CONSTIENTE SI INCONSTIENTE PE CARE LE FACI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.