Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 18 februarie 2013

BIOSTEM -Un produs ce vindeca toate bolile


Un nou produs românesc care naşte speranţe!
>Doctor Cătălin Luca
>
>După ani de studii laborioase, Laboratoarele româneşti "Bionatura Plus" au conceput for­mula unui produs din şaptesprezece plan­te medicinale, care acţionează asupra tuturor celu­lelor stem din organism. Creat din necesitatea de a putea trata sau ameliora o gamă cât mai largă de afec­ţiuni, cu o eficienţă foarte mare, într-un timp scurt şi fără a determina efecte secundare, Biostem se anunţă a fi un panaceu natural redutabil. Despre acest succes al inventicii româneşti aflăm detalii de la d-l dr. Cătălin Luca, unul dintre realizatorii produsului. "La pacienţii care au luat Biostem, numărul celulelor stem a crescut de patru-cinci ori"- D-le doctor, ce aduce nou Biostem în tera­piile naturale? - Principala caracteristică a produsului nostru este chiar modul în care acţionează. Biostem se adresează în mod direct celulelor stem, responsa­bile de regenerarea organismului. Se ştie că atunci când un organ se îmbolnăveşte, celulele lui încep un proces de distrucţie, iar regenerarea devine deficitară. O dată cu agravarea afecţiunii, în care se amplifică şi procesul de degenerare celulară, refacerea organului bolnav pe căi fizio­logice (proprii organis­mului) aproape că nu mai este posi­bilă. Implicit, este afectată şi funcţia organului în cauză, care nu-şi mai îndeplineşte rolul în organism şi pro­voacă, la rândul său, alte probleme de sănătate, ce pot deregla alte orga­ne sau sisteme. Atunci avem nevoie de "ceva" care să amplifice procesul de regenerare, care să ega­leze şi chiar să întreacă procesul dege­ne­rativ, pentru a putea repara organul bolnav. Principiile active din cele şapte­sprezece plan­te medicinale prezente în formula pro­dusului Bio­stem iniţiază un semnal de refacere care ajun­ge
direct la organul afectat şi determină regene­rarea locală. Şi mai important este faptul că semnalul de regenerare este transmis la toate celulele stem din corp, astfel că se poate observa regenerarea rapidă a întregului organism, într-un timp scurt.- Aţi demonstrat ştiinţific acest efect? Se ştie că prin­cipiile active din plante acţionează mai lent, în timp ce Biostem promite rezultate imediate... - Prin măsurători speciale, am determinat procen­tul de celule funcţionale ale organismului ţintă afectat, dar şi numărul celulelor stem din organism în acel moment. 
Apoi, am administrat Biostem unui lot de pacienţi, în paralel cu un alt lot, la care s-a administrat un produs obişnuit de regenerare. După o perioadă scurtă de timp, stabilită de specialiştii care au făcut studiul, s-a observat că la pacienţii care au luat Bio­stem, numărul celulelor stem a crescut de patru-cinci ori, iar procentul celulelor funcţionale s-a îmbunătăţit foarte mult."Practic, nu există nici o afecţiune pentru care Biostem să nu aibă indicaţie"- Care este explicaţia acestui efect? - Efectul rapid este datorat faptului că Biostem acţionează direct asupra sursei de regenerare, ajunge direct la nivelul celulelor stem, care generează în organism un semnal de regenerare foarte amplu. Astfel se explică şi refacerea organului bolnav, într-un timp foarte scurt. De exemplu, ficatul se regene­rează singur în circa opt luni, dacă bolnavul urmea­ză un regim dietetic şi de viaţă corespunză­tor. Ei bine, cu ajutorul produsului Biostem, acest pro­ces se reduce la trei, maximum patru luni! Îmi aduc aminte de un pacient care suferea de o boală renală gravă: făcea dializă de zece ani, se săturase să depindă de o maşinărie, nu mai urina deloc. Avea creatinina 8,9 când a început tratamen­tul cu Biostem, iar după o lună de tratament a scăzut la 4,8. În acelaşi timp, mare parte din simptome au dis­părut, iar pacientul a început să urineze circa 200 ml pe zi şi era mai vioi, mai viu - cum spunea chiar el. O tânără care făcea dializă de câteva luni (urina şi ea foarte puţin) a început tratamentul cu Biostem şi, după numai o lună, ne-a sunat să ne spună că a între­rupt dializa, pentru că analizele sunt bune şi nu mai are
simptome de insuficienţă renală. Noi ne-am alertat, pentru că dializa nu se între­rupe brusc, dar ea ne-a spus că se simte foarte bine şi urinează circa 1 litru pe zi. Aceste vindecări rapide se datorează efectului foar­te pu­ter­nic pe care îl creează Bio­stem în organism, prin activi­tatea procesului de regenerare, direct la nivelul celulelor stem.- În ce alte afecţiuni este recomandat Biostem?

 - Dacă e să ne gândim că fiecare organism suferă în timp un proces de degenerare din cauza vârstei, boli­lor cronice, ali­mentaţiei şi stresului, practic nu există nici o afecţiune pen­tru care Biostem să nu aibă in­dica­ţie. Am să vă dau câteva exemple... În studiile efectuate pe pa­cienţii care au urmat tratamentul cu Biostem, am avut şi bolnavi cu diabet. Mulţi dintre ei făceau injecţii cu insulină, nu-şi puteau ţine glicemia sub control. După tratamentul cu Bio­stem, şi-au reglat glicemia şi au redus doza de insulină, unii reuşind chiar să elimine total insulina şi să ţină diabetul în frâu, cu diverse su­plimente naturale şi regim ali­mentar. Am avut sub observaţie şi pa­cienţi cu adenom de prostată, care urinau de zece ori pe noapte, cu dureri, retenţie de urină - un adevărat coşmar pentru ei. După tratamentul cu Bio­stem, urinau o dată, maximum de două ori pe noapte, cu jet puternic.

Un pacient de 78 de ani îmi spunea că... "urinează ca un flăcău"!
Unii pacienţi cu probleme cardiace, care aveau mon­tate stenturi, simţeau dureri cardiace la eforturi mici, dureri de picioare şi prezentau probleme grave de circulaţie. După cura cu Biostem, aceste probleme s-au rezolvat treptat şi pacienţii şi-au reluat viaţa nor­mală. În lotul experimental am avut şi pa­ci­enţi cu pro­bleme dermatologice grave, unii aproape pe toată suprafaţa corpului. În urma tratamentului cu Biostem, pielea lor s-a refăcut "văzând cu ochii". Am întâlnit numeroase femei cu for­maţiuni tumo­rale la nivelul uterului, ova­relor sau al sânilor, propuse pentru biopsii sau operaţii. După tratamentul cu Bio­stem, prin analize de specialitate, s-a observat că for­maţiu­nile tumorale (atât cele benigne, cât şi cele ma­ligne!) au fost eliminate din organism, în locul lor apă­rând un ţesut nou, sănătos. Astfel, femeile au scăpat de operaţii mutilante. Mulţi pacienţi cu AVC (atac vascular cerebral) care aveau sechele grave - nu puteau vorbi, erau imobilizaţi la pat, nu se puteau hrăni singuri şi depindeau de îngri­jirea celorlalţi - au dorit să facă tratamentul experi­mental cu Biostem. Şi în cazul lor, s-a observat o recu­perare rapidă, putând ulterior să-şi reia viaţa normală: să meargă, să vorbească şi să se îmbrace singuri.
Am avut şi pacienţi cu afecţiuni hepatice grave, la care ficatul funcţiona doar în proporţie de 10-15%, pre­zentau deja ascită, edeme, mâncărimi ale pielii şi stări psihice foarte proaste. După tratamentul cu Bio­stem, edemele s-au retras, lichidul de ascită a dispărut, pielea şi-a revenit la normal şi starea psihică li s-a îm­bunătăţit simţitor. Au urmat cura cu Biostem şi câţiva pacienţi cu pro­bleme pulmonare grave, care respirau doar cu ajutorul aparatului de oxigen.
Au venit la cabinet disperaţi, le era teamă să adoarmă chiar şi scurt timp, de frică să nu se sufoce în somn ori să nu se oprească curentul şi astfel să nu mai funcţioneze aparatul de oxigen... Spu­neau că e cumplit să depinzi total de o maşinărie, mai ales că nu ştii când se poate defecta! Ei bine, după o lună şi ceva de tratament, conduceau singuri maşina şi veneau la cabinet fără aparatul de oxigen după ei.- Ce spuneţi seamănă cu un film SF. Care este compoziţia acestui "medicament minune"? 

- Biostem este realizat numai din plante medici­nale, ex­tracte naturale şi minerale cu rol de protecţie şi refa­cere celulară. În formula complexă a produsului am inclus zeolit şi plante medicinale cu rol de stimu­lare a producerii de celule stem: gheara-mâţei, gheara-diavo­lului, echinacea, aloe ferox, coada calului, soc, urzică albă, spirulină, ganoderma, aloe, gluco­zamină, frunze de mesteacăn, alga Afa, alga Chlorella, MSM şi alte com­ponente.- În tratament combinaţi mai multe metode tera­peutice?

- În toată acestă perioadă de studii şi expe­rienţă per­sonală cu pacienţii, am reuşit să realizăm un pro­gram complex de tratament. Pacientului i se reco­man­dă un regim alimentar strict individualizat, adecvat afecţiunii pe care o are, apoi intrăm în acţiune folosind arsenalul terapeutic de care dispunem. Nu avem ne­voie de alte terapii, dar folosim şi alte produse natu­rale, cu efecte de excepţie asupra sănătăţii generale a organismului. Activ Protect Zeolit este vârful de lance al terapiei: curăţă şi absoarbe tot "balastul" din organism, pe care îl elimină prin tractul diges­tiv. Însă cea mai importantă acţiune a zeoli­tului este purificarea, desfundarea căilor de acces către organul bolnav. Degeaba avem cea mai puternică şi rapidă maşină, dacă traficul este blocat şi nu putem înainta! Zeolitul elibe­rează drumul pentru substanţele active din Biostem, dar în acelaşi timp curăţă organul ţintă de toxine şi de tot ce nu este bun în el. Apoi intervenim cu produsul Oxigenare Celulară. Majoritatea proceselor metabolice din organism au nevoie de oxigen. Se ştie că celulele sănătoase au o mem­brană care reglează cantitatea de oxigen ce intră în celule, permiţând să treacă doar atât cât este necesar. Membranele celulelor
tumorale sau îmbătrânite nu mai funcţionează corespunzător şi astfel oxigenarea celu­lară devine deficitară. În momentul în care dispun de o cantitate suplimentară de oxigen, celulele sănătoase îşi iau atât cât au nevoie, iar cele bolnave nu se pot apă­ra împotriva oxigenului, el intrând în celula bol­navă şi distrugându-o. Putem spune că dispunem de o "armată" foarte bine pregătită, astfel încât duşmanul (boala) să nu aibă nici o şansă să ne mai facă vreun rău. Zeolitul curăţă şi eliberează căile de acces către organul bolnav, de­con­gestio­nează organul ţintă de ceea ce nu este bun. Biostem regenerează organul bolnav, îi redă funcţio­na­litatea la capacitate maximă. Apor­tul de oxigen omoa­ră celulele bolnave şi per­mite absorbţia substanţelor active necesare în meta­bolismul celular. Astfel, sănă­tatea se restabileşte foarte rapid!- Cât costă tratamentul cu aceste pro­duse? - Majoritatea bolnavilor ajung la noi în situaţii grave, de regulă atunci când medicina alopată nu mai are soluţii terapeutice pentru afecţiunile de care suferă şi după ce organismul este puternic intoxicat cu sub­stan­ţe chimice din medicamentele de sinteză. De aceea, încă de la început, este necesară o doză dublă de atac sau o perioadă mai lungă de tratament. În funcţie de doza recomandată şi de perioada de tratament, cos­tu­rile diferă. Deoarece tratamentele nu sunt aceleaşi de la un pacient la altul, preţul exact se stabileşte în func­ţie de nevoile fiecăruia.
Ţinând cont de faptul că tratamentul are efecte benefice, vizibile încă din prima lună, şi nu durează prea mult, cred că preţurile sunt corecte, accesibile prin raportul calitate - rezultate - costuri.

Un caz:  Mă numesc Angeluş Maria, am 60 de ani şi lo­cu­iesc în Botoşani. În urma unui control tomografic făcut în luna august, mi s-a depistat o tumoră la uter. Doc­torii m-au sfătuit să mă operez imediat, dar n-am ac­ceptat pe loc. După ce am primit aşa o veste, mer­geam pe stradă ca un om pierdut, aveam certitudinea că nu mai am multe zile de trăit. M-am gândit însă că nu pot nici să stau aşa, fără un tratament, aşa că până la urmă, am fost de acord cu operaţia. La o lună de zile după intervenţia chirurgicală, când am fost la con­trol, parcă a căzut cerul pe mine: aveam metastaze, iar me­dicii ridicau din umeri, spuneau că nu prea mai există soluţii de vindecare... Mi-au dat totuşi trimitere la Bucureşti, la Institutul Oncologic Fundeni, să încep urgent chimioterapia. Îmi era ciudă că acceptasem ope­raţia; cred că de acolo porniseră celulele tumorale în tot corpul! Eram ca o legumă, nu aveam poftă de ni­mic, toată ziua mă plângeam, nu se mai putea înţelege nimeni cu mine... Am ajuns la Bucureşti şi am fost in­ter­nată în spital. M-am îngrozit de ce am văzut acolo! Oameni mutilaţi de operaţii, slăbiţi de tratamente agre­sive, cu speranţa în suflet că vor mai trăi câteva zile în plus... Eram total descurajată, nu voiam să plătesc un preţ atât de mare pentru câteva luni de viaţă în chinuri! Mă hotărâsem să nu accept o altă operaţie, nici măcar dacă se impunea, din cauza metastazelor. Într-o bună zi, o doamnă din acelaşi salon, operată de cancer de col uterin, mi-a povestit despre tratamentul Laboratoarelor Bionatura Plus, pe care îl urma în pa­ralel cu cel oncologic, iar analizele îi erau din ce în ce mai bune. În clipa în care am auzit de toate acestea şi văzând cât de bine se simţea cu ajutorul tratamentului naturist, mi-am spus că acolo îmi voi găsi şi eu vin­de­carea! Şi aşa a fost! Am sunat la cabinet şi m-au primit chiar în seara aceea. Le-am explicat medicilor că sunt diagnosticată cu metastaze gradul IV şi că urmez tratamentul onco­lo­gic, dar mi s-a răspuns că nu am cum să fiu aşa grav bolnavă, pentru că n-aş fi putut nici măcar să urc scă­rile
singură!...

După o scurtă evaluare, mi s-a recomandat un tra­ta­ment de regenerare celulară. Mi s-a spus că, dacă vreau să mă fac bine, va trebui să-mi schimb total sti­lul de viaţă. În primul rând, trebuia să elimin din ali­men­taţie toate proteinele animale (carne, ouă, lapte, brânză), deoarece îmi hrăneau celulele canceroase. De asemenea, mi s-au interzis cu desăvârşire alcoolul, cafeaua şi tutunul. (Nu am fumat niciodată, nu am băut decât câte un pahar cu vin, la diverse petreceri, dar mi-a fost greu să renunţ la cafea, pentru că aveam tensiunea prea mică şi astfel mi-o mai ridicam puţin, dimineaţa.) Mi-am schimbat alimentaţia chiar de a doua zi şi am început să urmez în paralel şi tratamen­tul naturist. Cu produsele Biostem, Oxigenare Celu­lară şi Activ Protect Zeolit m-am simţit mai bine încă din primele săptămâni de la administrare. Tratamentul mi-a reglat tensiunea arterială şi mi-a rezolvat şi mi­cile probleme cu respiraţia. Mai mult, m-am bucurat din tot sufletul că nu mi-a căzut părul în urma chimio­terapiei, ca celorlalţi bolnavi din spital... După ce am terminat chimioterapia, am fost exter­nată şi am plecat acasă. Nu ştiu dacă tratamentul din spital mi-a făcut bine sau nu, dar nu vreau să-L mânii pe Dumnezeu! Cert este că, de când urmez tratamentul naturist, încet, încet am ajuns să mă pot duce singură la piaţă, să fac mâncare şi curăţenie prin casă. Cu aju­torul Biostem şi al celorlalte produse naturale, după două luni de tratament, sunt astăzi pe picioare şi fac lucrurile pe care nu le mai puteam face înainte, din cauza acestei boli groaznice. În urmă cu o săptămână, am fost din nou la con­trol. Mi-am făcut toate analizele de sânge (inclusiv markerii tumorali) şi o tomografie, iar medicii au fost miraţi de starea mea de sănătate, spunându-mi că în foarte scurt timp voi fi total vindecată! Prin intermediul dvs., doresc să le mulţumesc din tot sufletul medicilor de la Bionatura Plus, pentru acest tratament miraculos! Practic, produsele naturale rea­lizate de ei m-au salvat de la moarte şi pentru acest lu­cru le sunt profund recunoscătoare!

D-l dr. CĂTĂLIN LUCA poate fi contactat la tel. 0752/15.29.70,  0752/15.29.71

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.