Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 18 octombrie 2012

De la o româncă laşă şi trădătoare către un deputat în Parlamentul României


Dacă eu spun că neamul ţigănesc e hoţ, puturos, cerşetor, bun de nimic, se cheamă că sunt xenofobă, rasistă, intolerantă şi înapoiată. Dacă domnul Mădălin Voicu spune că românii sunt laşi şi trădători, nu mai e nici rasism, nici discriminare, trebuie musai să fie adevăr.
Românul laş şi trădător trebuie să-şi ia notiţe, să bage la cap, să-şi revizuiască atitudinea, să lucreze la îndreptarea acestor defecte majore, ca să fie pe placul unuia care nu e rrom, ci ţigan. El are voie să-şi spună ţigan, românii n-au voie. Românii trebuie să fie politically correct, ca să urmeze şi ei trendul altora mai civilizaţi, cu consum anual de săpun şi pastă de dinţi mai mare. Românul are voie în schimb să dea. Bani să dea. La stat, să dea.
Care stat, dă şi el: ajutoare sociale, alocaţii la puradei, bani de lemne iarna, mâncare şi căldură-n puşcării, să nu-ngheţe neamul viteaz şi loial al lui Mădălin Voicu. 
Dar, stai! Nici aşa nu e bine! Românul tot laş şi trădător e… E laş în primul rând că spre deosebire de ţiganul cu 3 Mercedesuri în curte, nu fură curent şi apă. E laş pentru că nu călătoreşte cu tramvaiul, trenul şi mai nou cu avionul pe gratis, decât în rare ocazii şi cu fundul strâns de teama controlorului, care controlor îl arde pe român dacă-l prinde, da-l iartă creştineşte pe ţigan că cică, ce dracu să-i ia… Românul spre deosebire de ţigan e laş şi pentru că trebuie să fie asigurat ca să bolească în spital, să fie operat sau să vină elicopterul după nevasta lăuză când e ţara înzăpezită, e laş că atunci când îi e foame nu se duce în grădina vecinului să-i fure găinile şi zarzavatul. E laş şi că nu-şi schilodeşte copiii ca să-i pună la cerşit şi că nu-i trimite cu mucii-n gură pe orice vreme în intersecţie să-i adune bani de băutură.

Laş mai e românul că nu integrează cum se cuvine etnia de super-oameni, că n-o educă, nu-i dă casă, masă şi bani de cheltuială, başca nevastă. Pentru că etnia ţăgănească merită: are tradiţii multiseculare şi un impact major în civilizaţia europeană, în dezvoltarea culturală, economică şi spirituală la care laşul de român, a fost întotdeauna simplu spectator şi n-a contribuit cu nimic.
Românii sunt laşi pentru că în loc să fraternizeze cu derbedeii care i-au călcat de-a lungul istoriei, au stat în calea lor ca să-i primească mai târziu pe ţigani să le lumineze viaţa, să le-o îmbogăţească, dar sunt trădători pentru că nu recunosc asta. Nu recunosc că fără ţigani n-ar exista ca neam şi n-ar avea azi ocazia să fie insultaţi de un Confucius de cort al cărui singur merit e că se trage dintr-un celebru … muzicant.

Nu medic, nu profesor, nu academician. Muzicant. Urmaşul muzicantului ne scuipă între ochi pentru că-i ţinem neamul în spinare, în timp ce-şi frige porcii, găinile şi oile între maşini de lux, împodobit cu kile de aur, după care se retrage să-şi facă siesta în palate din marmură şi granit.
Domnule Voicu, greşiţi… Românul nu e laş, e prost de bun. Românul nu discriminează negri, asiatici şi nici măcar pe neamurile voastre din Pakistan. Românul se fereşte de hoţi şi de tâlhari cum ştie el. Pune şapte lacăte la uşă, câine-n curte, dar nu v-au alungat niciodată aşa cum au făcut alţii. În momentele lui de vitejie şi-a permis cel mult să vă numească ţigani. C-aşa e învăţat el de când e lumea că vă cheamă, până când un domn din etnia voastră a ajuns preşedintele ţării şi-a zis că vă cheamă rromi, ca să vă creadă proştii de la care cerşiţi şi furaţi acuma prin străinătăţi, români.

Nici măcar scuze nu aşteptăm, domnule deputat Mădălin Voicu şi ştiţi de ce? Pentru că suntem laşi şi trădători, dar mai presus de asta, suntem proşti, Proştii voştri.
Angela Tocila
07 Octombrie 2012, Ora 09:33

Dr Crina
mesajul nu stiu exact daca apartinei D-nei Angela Tocila, insa mi-a placut, chiar si mie imi mai circula prin vasele sanguine si sange de tiganca, pe langa acela de români insa ma bucur sa fac parte dintre români, dintre oameni cu suflet pe care nu ii consider prosti ci iubitori intelepti, care stiu cand si cat sa lase de la ei si cand sa puna picioru in prag si sa spuna: până aici!


3 comentarii:

 1. Tiganii au plecat din zona Indiei odata cu raspandirea islamismului si erau in trecere (nomazi) in spatiul romanesc, unde au fost opriti si folositi ca sclavi fiind inapoiati dupa acele standarde. Romanii sunt vinovati de acest fenomen. In ziua de azi e doar frustrarea materiala a constiintei generale a tiganilor generata de --ghici ce-->sclavie. Puterea sta in acceptare si iertare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim. este un punct de vedere care poate explica de ce in acest moment tiganii sunt cei care au menirea momentana sa ne strice noua romanilor, imaginea in lume, sa ne fure populatia de la care au ce fura si de ce sa o faca - pe unii, sa talhareasca neamul - dar din neam doar pe cei care se intorc in acest moment ca si recurenta pentru a plati facturi informational energetice restante,... nu toti evident au parte de influente negative ale tiganilor, proportia este data de amploarea facuta de mass media si ii implica doar pe cei la care aceasta atitudine de superioritate se gaseste fiindca ceilalti nu au asemenea rezonante ci pot si sunt prieteni cu tigani
   si multumesc ca ne reamintesti sa le fim recunoscatori ca ne-au dat posibilitatea sa experimentam ambele fatete ale egoului, de asupritor si asuprit, de superioritate si inferioritate... asa ne recapatam puterea integrand si acceptand realitatea

   Ștergere
 2. da, mesajul îmi apaține și a fost publicat pe http://politicstand.ro/ și pe hydepark.ro, platforma EVZ. Mulțumesc

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.