Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 5 octombrie 2012

Cei 7 ani apocaliptici vor incepe in curand. NASA confirma profetiile biblice


NASA, în alertă. Universul va fi stors ca o cârpă. Pământul, lovit cu forţa a 100 de MILIOANE de bombe cu hidrogen
EP. AP. PETRU 3:3-7 "Inainte de toate, să ştiţi că în zilele din urmă vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trăi după poftele lor, 4 şi vor zice: „Unde este făgăduinţa venirii Lui? Căci, de când au adormit părinţii noştri, toate rămân aşa cum erau de la începutul zidirii!” 5 Căci înadins se fac că nu ştiu că odinioară erau ceruri şi un pământ scos prin Cuvântul lui Dumnezeu din apă şi cu ajutorul apei 6 şi că lumea de atunci a pierit tot prin ele, înecată de apă. 7 Iar cerurile şi pământul de acum sunt păzite şi păstrate, prin acelaşi Cuvânt, pentru focul din ziua de judecată şi de pieire a oamenilor nelegiuiţi."

NASA, în alertă. Universul va fi stors ca o cârpă. Pământul, lovit cu forţa a 100 de MILIOANE de bombe cu hidrogen


    Se întâmplă lucruri foarte ciudate, pe care oamenii de rând nu le pot explica sau înţelege prea bine. Însă astrofizicienii de la NASA sunt cu ochii pe cer şi sunt martorii unor fenomene care nu s-au mai petrecut niciodată.

Potrivit site-ului space.com unde gravitaţionale gigant - cu o lungime de până la 100 de miliarde de ani lumină - ar putea deforma Universul prin compresarea marginilor timpului şi spaţiului, făcându-l să se asemene cu imaginea unei cârpe stoarse.Teoria undelor gravitaţionale gigantice a fost propusă de unii astrofizicieni pentru a explica de ce spaţiul se extinde în diverse regiuni ale Universului. Măsurători atente ale expansiunii Universului au scos în evidenţă anomalii alarmante: nu fiecare regiune a Universului se extinde în acelaşi mod. Expansiunea iregulată a Universului ar putea însemna că legile de bază ale fizicii s-ar putea să fie greşite.

Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci multe alte aspecte cosmologice sunt greşite - cum ar fi distanţa dintre stele, vârsta Universului sau relaţia dintre planete.

Astrofizicienii au încercat să explice acest fenomen, imaginându-şi un câmp uriaş de energie întunecată ce e mult mai larg decât întreg continuumul vizibil de spaţiu-timp. Deşi greoaie, această teorie ar putea totuşi explica toate aceste anomalii.

Singura problemă a teoriei constă în faptul că nimeni nu a putut până acum să demonstreze prezenţa energiei întunecate. Dacă această energie n-ar exista, atunci fizicienii ar trebui s-o ia de la început pentru a explica de ce Universul se extinde astfel.
 
100 de milioane de bombe cu hidrogen vor lovi Pământul

NASA este în alertă încă din 2010, când a descoperit că sistemul nostru solar este invadat de un nor energetic interstelar. Acest nor disturbă Soarele şi face ca Terra să fie fără apărare faţă de imensele raze solare şi "bombardamentul" razelor cosmice, scrie infowars.com.

Astrofizicienii NASA au emis chiar un avertisment pentru anii 2012 - 2013 privind apariţia unor furtuni solare masive. Oamenii de ştiinţă cred că în viitorul apropiat Pământul va fi lovit de o furtună solară masivă, având forţa a 100 de milioane de bombe cu hidrogen, putând să distrugă întreaga reţea de energie a planetei.

NASA urmăreşte această furtună colosală încă din 2006 şi consideră că în 2012, 2013 ar putea lovi planeta noastră. Mai mult, dacă o furtună similară ar avea loc azi, ar cauza pagube infrastructurii societăţii high-tech de la 1 la 2 trilioane de dolari, şi ar fi nevoie de 10 ani pentru a ne reveni complet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.