Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 4 iunie 2012

Tratament naturist cancer colon cu metastaze


Tratament naturist cancer colon cu metastaze

Oare cancerul de colon este ceva datorat unor circumstante exterioare cum ar fi alimentatia sau un mediu poluat? NU
Este cancerul de colon ceva care depinde de ce se intampla in psihicul celui sau celei in corpul caruia apare? DA
Cand in corp apare un cancer de colon este util sa ne punem intrebarea unde este localizat? DA Este important de stiut acest lucru. Este localizat in zona rectului sau in zona de la rect la cec, adica colon sigmoid, descendent, transvers sau ascendent?................
Conteaza localizarea? DA, in functie de localizare se poate identifica tipul de conflict creat intre psihic, fizic si suflet care a declansat din ADN, din genetica ta, un program biologic cu sens al naturii umane care sa te ajute sa faci fata conflictului, care te ajuta sa iti dai jos piatra de pe suflet, care sa iti asigure supravietuirea ca individ!
Este grav daca nu identificam si nu rezolvam conflictul? DA, deoarece de rezolvarea lui depinde supravietuirea noastra. Cu cat dureaza mai mult cu atat creierul nostru sufera... vezi articolele despre medicina germanica de pe acest blog, cu faza activa a conflictului in care se creaza masa conflictuala, tradusa prin marimea tumorii si nivelul de invazie in tesuturile din jur
Momentul rezolvarii conflictului coincide cu incetarea multiplicarii celulare la cancerele dezvoltate din aceeasi foita cu creierul vechi si controlate de centrii de comanda din acest creier, iar la cancerul de rect si anus , la jonctiunea rectosigmoidiana este vorba despre cancere dezvoltate din aceeasi foita embrionara cu creierul mare care le si controleaza multiplicarea si care incep sa se multiplice abia dupa rezolvarea conflictului, in faza activa facand eroziuni, ulceratii si necroza. Dupa prima jumatate a fazei de vindecare aceste cancere coordonate de creierul nou incep sa se resoarba si organul devine mai puternic.
Continutul conflictului arata zona din creier afectata din care se transmit mesaje catre o zona specifica din colon, apoi catre nucleii celulelor de colon, in nuclei, la ADN celular caruia ii comanda sa descopere gena de cancer specifica in acord cu continutul conflictului *(suparare, manie, inutilitate, conflict de rahat, imposibilitatea de a scoate un om sau o situatie de rahat din viata, s-a facut de cacao, constipatie mentala) si care gena odata citita este declansata multiplicarea celulara in cazul cancerului controlat de creierul vechi si fisurile si ulceratiile in cazul cancerelor controlate de creierul nou.
Metastazele sunt conflicte secundare, care apar la teama de diagnostic, la aflarea lui si au continuturi mentale diferite cu relee diferite in creier care pot sa duca ele insele nerezolvate la deces, dar cancerul nu se poate imprastia, celulele tumorale nu pot circula prin sange de capul lor, nu au fost vreodata identificate in sange sau limfa, insa cei care stiu nu sunt ascultati datorita intereselor care stau in spatele industriei bolilor si mortii.
La finalul fazei de vindecare tumorile sunt deja digerate de microbi specifici, comandati tot de creier, iar organismul este mai adaptat la realitatea mediului inconjurator...
Concluzie
Aveti incredere in farmacia voastra interioara si in resursele inestimabile de care dispuneti si pe care Dumnezeu le-a pus in interiorul vostru! Caci Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci intoarcerea lui...!!! 
Adica orice parinte bun doreste doar ca fii ratacitori sa devina atenti la modul in care isi traiesc viata si sa vada consecintele propiilor ganduri si frici si sa isi revina la starea de indumnezeiti, de putere, de libertate pe care ne-a dat-o in dar la nastere cu posibilitatea de a invata Indreptarile Sale si felul in care functionam noi de fapt in aceste corpuri de carne... Cere si ti se va da, dar cereti de la Tatal Meu ca si cum deja ati fi primit!
Daca cereti sa va vindece il transformati pe Dumnezeu in instrument pentru ca voi sa nu faceti nimic, in loc de vindecare cereti intelepciunea si claritatea de a intelege de ce v-ati imbolnavit si ce puteti voi face ca sa va vindecati! 
Nu EL v-a imbolnavit si nici nu e responsabil sa va vindece, sa va ia lectia de viata! Incetati sa mai fiti cersetori si milogi, fiindca imparatia cerurilor spune Scarlat Demetrescu se ia cu asalt... de intrebari si cereri de luminare a mintii nu de posmegi muiati spre folosinta lenesilor...!



5 comentarii:

  1. Sa inteleg ca boala, cancerul in situatia de fata, apare din cauza conflictelor noastre interioare. Dar copiii de varste foarte mici, unii chiar bebelusi de ce se imbolnavesc de cancer?
    Nu ma intelegeti gresit, sunt de acord ca o gandire pozitiva ajuta la vindecare, dar nu sunt de acord ca acest lucru e suficient, ca trebuie ignorata dieta sau plantele medicinale.

    RăspundețiȘtergere
  2. contra tumorilor maligne va recomand sa incercati si ceaiul domnului Ambrau Dorel, facut in Bihor sub forma de cura de 1 luna de zile, il puteti gasi aici: http://www.ameplant.ro/produs.php?id=1256&denumire=Ceai_Tumori_Maligne_200g O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. În luna septembrie a apărut cartea ”Mama e iubire, de ce-mi vorbiți de cancer?” bazată pe experiența luptei cu cancerul în România și dedicată tuturor celor ce caută vindecarea pentru ei sau cei dragi lor. Este o carte optimistă, dar care vorbește cu sinceritate atât despre efectele chimioterapiei, cât și despre mirajul vindecărilor ”miraculoase”. Mai multe detalii pe iubirenucancer.ro.
    Să aveți parte de vindecare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Una dintre cele mai moderne si eficiente metode de tratare a cancerului de colon este radioterapia. In medie, o sedinta de radioterapie la centrul Neolife din Bucuresti dureaza aproximativ 6 minute iar fasciculele de radiatie au o precizie foarte mare, evitand astfel organele sanatoase. http://www.placidromania.com/pachete/tratament-cancer-de-colon-la-centrul-medical-privat-neolife/

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.