Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 11 iunie 2012

Ce sa NU stiti despre cancerul intestinului gros

Cele ce urmeaza sunt informatii care nu fac decat sa ne ajute sa ne speriem de moarte atunci cand ni se pune un astfel de diagnostic, insa desi am fost in stadiu terminal cu simptomatologie de peste 10 ani dar pe care medicii au interpretat-o gresit sunt aici si sanatoasa fara radioterapie sau chimioterapie desi ca medic am fost si eu educata, dresata sa cred cele ce le gsiti mai jos...


Am postat aceste informatii pentru a va familiariza cu ce va poate speria lumea medicala si sa vedeti cu ce va puteti sustrage  de la ceea ce se numeste istoria naturala a bolii care este naturala doar pentru ca v-ati speriat de moarte, de diagnostic care nu este interpretat corect deoarece stadializarile si protocoalele de diagnostic pornesc de la premise complet false.


Atat la nivel mondial, cat si in tara noastra, cancerul intestinului gros este al doilea tip de cancer ca frecventa in randul barbatilor, dar si al femeilor, reprezentand 13% din totalul cazurilor de cancer. Anual, in Europa, aproape 190.000 pacienti sunt diagnosticati cu acest tip de cancer.

Aproximativ 20% dintre pacienti sunt, in momentul diagnosticarii, deja in faza de metastaza a bolii (cancerul s-a extins dincolo de intestinul gros). In jur de 56.000 de persoane mor in fiecare an din cauza cancerului intestinului gros in SUA, iar rata mortalitatii in Europa depaseste 100.000 de pacienti pe an.

Conform Globocan 2008, incidenta anuala a acestei forme de cancer in tara noastra este de 8.696 cazuri noi, fiind pe locul al doilea ca frecventa a celor mai intalnite forme de cancer la ambele sexe. Cazurile de cancer al intestinului gros apar in cele mai multe cazuri dupa varsta de 50 de ani, asadar consultul anual la medic dupa aceasta varsta ar trebui sa fie obligatoriu.

Ce este cancerul de intestin gros?

Colonul si rectul sunt parti ale intestinului gros. Alimentele digerate care au fost fragmentate in intestinul subtire ajung in intestinul gros, un tub muscular lung de circa 1,5 metri. Intestinul gros absoarbe apa si substantele minerale din bolul alimentar si elimina materiile reziduale, denumite scaun sau materii fecale.

Prima portiune de aproximativ 1.3 metri din intestinul gros se numeste colon, iar restul este rectul. Cancerul intestinului gros este o tumora solida care isi are originea in straturile interne ale peretelui intestinal, dar poate creste, strabatand in intregime acest perete.

Tratamentul cancerului intestinului gros

Sansa vindecarii pacientilor cu acest tip de cancer este strans legata de stadiul bolii la momentul diagnosticarii. Cancerul intestinului gros este unul dintre tipurile de cancer care poate fi tratat cu succes, daca este diagnosticat la timp. Adesea insa, cancerul intestinului gros nu are nici o simptomatologie pana in stadiul final al bolii.

Atitudinea terapeutica a acestei boli este una multidisciplinara. In acest caz, interventia chirurgicala este indispensabila, aceasta putand fi asociata, in functie de stadiul bolii, cu administrarea de chimioterapie si sedinte de radioterapie.


http://www.csid.ro/health/ce-nu-stiti-despre-cancerul-intestinului-gros-8046899/


Aveti pe acest blog posibilitatea sa cautati raspunsuri la intrebari de genul de ce apare de fapt cancerul si cum se trateaza si asta este gratuit, insa va costa timp sa deveniti responsabili de faptul ca voi sunteti singurii responsabili de aparitia cancerului si ca tot de voi depinde sa alegeti sa va vindecati si sa invatati cum functioneaza de fapt corpul si mintea voastra...

Calatorie placuta spre preventie si vindecare si nu uitati ca in voi sa gaseste vindecatorul interior...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.