Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 19 iunie 2012

Informații și Afirmații dătătoare de Putere


Am trăit multă vreme învățând că lumea e negativă, crezând că e nevoie să ne îndoim și să ne apărăm înainte să credem în noi și viață, am învățat să reacționăm mult înainte să alegem să acționăm, să ne așteptăm la ce este mai rău în loc de mai bine și în final să ajungem în permanență să ne protejăm identități care nici măcar nu sunt ale noastre ci construcții ale celorlalți care și-au pus amprenta asupra noastră, construindu-ne adevărate ziduri de jur împrejurul nostru, bariere împotriva vieții.
Aceste ziduri groase și înalte ne-au separat și poate ne mai separă încă de esența noastră și ne-au împiedicat să exploram și să cunoaștem viața cu adevărat, să simțim recunoștință pentru fiecare clipă, să o celebrăm ca pe o zi de sărbătoare. Aceste închisori ale minții au creat un climat de frustrare, de neîncredere, de îndoială, de teamă, de furie și de dezamăgire.
Dacă ai ajuns să simți că vrei mai mult de la tine și de la viață, dar constați poate că nu ai suficientă încredere în tine, dacă simți că nu îți mai găsești motivația necesară pentru a continua viața aceasta ca pe o aventură a cunoașterii și te-ai plafonat, dacă simți că viața este destul de intensă pentru a vrea cu adevărat să îi cunoști savoarea dar poate ai pierdut încrederea în tine și în ceilalți oameni din cauza unor dezamăgiri atunci afirmațiile de mai jos sunt pentru tine, sunt alese pentru a te ajuta să îți redobândești bucuria de viață și a experimenta în fiecare clipă fericirea ta.
Perfecțiunea ta consta în alegerile tale pe care ai acum posibilitatea să le supra scrii peste imperfecțiunile acestei lumi prin curajul de a te accepta așa cum alegi să fii și așa cum ești, și înțelegând că identitatea ta și ipostazele pe care alegi să le experimentezi nu au de a face cu ceea ce ți-au spus alții că poți fii sau că ești sau nu ești...
Strălucește Stea pe cerul senin al Vieții tale!
Celebrează fiecare clipă a viații în admirație pentru tot ce există și se arată simțurilor tale: natura cu toate miresmele și tainele ei, oamenii cu toate nuanțele și stările lor... zâmbind fiecăruia fiindcă îți zâmbești de fapt ție, în tine este locul în care ia viață zâmbetul și tu ești și primul lui beneficiar. 
Cântă mereu când ești cu tine fiindcă vocea ta este cea mai plăcută armonie mai ales fiindcă vine de atât de aproape de urechile tale, dansează ca și cum viața ar fi dansul tău preferat, scrie și îți pune la îndemână mesaje care să te împuternicească din nou cu forța voinței tale, iubește ca și cum nu ai fii fost rănit niciodată, și amintește-ți că meriți să fii iubit indiferent ce ai fii făcut! Amintește-ți mereu că viața merită sărbătorită!
Spune-ți în fiecare zi: "SUNT GENIAL SAU GENIALĂ ȘI ÎMI PUN ÎN APLICARE ÎNȚELEPCIUNEA!John Demartini
Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume și în ceilalți!
 "Pronunțarea unor cuvinte de consacrare produce niște schimbări în vibrațiile obiectelor și a creaturilor. Nu trebuie să uităm niciodată că dincolo de planul fizic există alte planuri mai subtile, iar ceea ce se produce în aceste planuri subtile influențează în final planul fizic. De aceea, noi trebuie să ne consacrăm zilnic viața Domnului, adică să ne consacrăm nu numai toate activitățile noastre, dar și corpul cu membrele, organele sale, pentru a deveni depozitele ștransmițătorii unor curenți de energie pură.  De ce îi sfătuiesc pe părinți să-și consacre Domnului copilul lor, încă de la naștere? Fiindcă ei trasează astfel în materia lui psihică niște brazde datorită cărora el va fi atras într-o direcție luminoasă, divină. El va primi niște curenți de forțe benefice, în timp ce curenții întunecațvor fi înlăturați." 
Omraam Mikhaël Aďvanhov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.