Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 11 iunie 2012

75% din doctori refuză chimioterapia pentru ei înşişi


9 iunie 2012  Extern, Naţional, Prima pagină, Realităţi economice

Doctorii obişnuiau să creadă că dacă drenau sângele unei persoane bolnave, infecţia „necurată” sau boala se va curăţa din corp, dar toată această procedură nu făcea decât să înrăutăţească starea persoanei bolnave. Bolnavul era din ce în ce mai slăbit, incapabil să lupte împotriva a indiferent ce îi invada organismul. Cel mai probabil pierdea bătălia pentru viaţă în cel mai scurt timp.


Potrivit NaturalNews, cercetările bazate pe chestionare cu itemi de alegere continuă să arate că 3 din 4 doctori şi oameni de ştiinţă ar refuza chimioterapia pentru ei înşişi, datorită efectelor devastatoare asupra întregului corp şi a sistemului imunitar, dar şi datorită ratei de succes extrem de scăzută.
Pe deasupra, numai 2-4% dintre cancere răspund la chimioterapie, dovedind că viaţa pacientului se poate prelungi. Şi totuşi, este tratamentul prescris în mod obişnuit pentru orice fel de cancer.
Chestionarele au fost aplicate de către cercetătorii de la McGill Cancer Center,  pe un eşantion de 118 de doctori, toţi experţi în cancer.
Doctorii au fost rugaţi să-şi imagineze că au cancer şi să aleagă din 6 terapii „experimentale” diferite. Aceştia nu numai că au respins chimioterapia, dar au spus şi că nu le-ar permite membrilor familiilor lor să parcurgă aceste proces! Ce spune asta despre adevărata lor opinie referitoare la această metodă arhaică?
Studiul are un efect profund asupra opiniei publicului larg despre tratamentele chimio în cea mai mare parte a societăţii din Vest, în special în Statele Unite, care le foloseşte mai mult decât orice altă naţiune din lume.
Lipsa de încredere aratată de către doctori s-a extins asupra pacienţilor şi trecerea la remediile naturale este din ce în ce mai des întâlnită. Mult mai des chiar decât la începtul secolului 20, înainte de apariţia medicinei corupte, a produselor farmaceutice şi a radiaţiilor.
Nivelurile ridicate de toxicitate sunt exact ultimul lucru de care are nevoie o fiinţă umană atunci când luptă cu infecţia, boala sau pneuomonia.
Dereglările auto-imune apar în principal atunci când oamenii înghit chimicale din mâncare, beau apă, îşi fac vaccinuri care conţin chimicale, consumă îndulcitori artificiali sau se expun la poluarea din mediu.
Chimioterapia precum popularul Cis-platinum, umple corpul cu toxine îngrozitoare, iar doctorii şi oamenii de ştiinţă ştiu asta, dar pentru că FDA exilează doctorii care prescriu vitamine, suplimente, ierburi sau super-food, chimioterapia este încă „recomandată”.
Calea prin care poţi învinge cancerul este să-ţi detoxifiezi corpul şi să-ţi construieşti un sistem imunitar gazdă, nu să acoperi un organ sau o tumoare cu chimicale care poluează întreg organismul.
Gândeşte-te aşa: dacă o persoană în vârstă a avut un deget rănit şi a avut nevoie de o compresă pentru a-l ajuta să se vindece, l-ai scufunda pe bătrân într-o piscină plină cu apă pentru mai multe zile la rând şi ai aştepta să se vindece degetul?
Doctorii ştiu cât de absurdă este ideologia terapiei cu chimicale, dar când o societate îşi bazează mare parte a terapiei pe managementul cronic al îngrijirii, ei sunt în tăcere siliţi să o sugereze sau să îşi găsească altă profesie.
Chimioterapia are rezultate foarte slabe în cazul tumorilor solide ce apar în colon, plămân sau sâni, aşa cum s-a arătat în ultimii 10 ani şi totuşi unii doctori o „împing” în faţă în încercarea de a întârzia tumoarea şi creşterile malingne în acele zone ale corpului.
Ar putea fi o coincidenţă extremă că aproape 75% dintre doctori ar refuza chimioterapia pentru ei înşişi si pentru membrii familiei lor, dar totuşi o prescriu pentru 75% dintre pacienţii lor? Preţul costisitor al chimioterapiei şi probabilitatea „sprijinului bănesc” al marilor companii de farmaceutice strigă răspunsul „nu!”.
În cel mai bun caz, chimioterapia ar trebui luată în considerare ca tratament alternativ, dar pentru mai mult de 70 de ani medicina convenţională a deformat percepţia publicului despre medicina adevărată, aşa ca dacă se întâmplă să faci cancer şi doctorii îţi spun ce ai de făcut, ar fi  bine să-i întrebi dacă ar face acelaşi lucru şi pentru ei şi familia lor.
Traducere şi editare: Cătălina Rusin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.