Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 30 ianuarie 2012

Orice tip de cancer se vindeca !


     
           Remediu natural contra CANCERULUI !  

Ceea ce veti citi in continuare , a fost publicat in ziarul " Listin diario " , in Santo Domingo , cu o luna in urma. Remediul este descoperirea unui calugar franciscan, din Belén ( Brazilia ), pe nume Fray ( calugarul ) Romano, de origine braziliana.   Actualmente, este profesor la Seminariul din Belén. 
El zicea : " Eu tratez Cancerul si fiecare persoana poate sa o faca, fara sa faca miracole, doar aplicand produsele pe care le produce Natura.   
Articolul spune: Stiu diverse persoane care s-au vindecat, dupa ce au baut remediul ( persoane carora li s-a dat doar 1 luna de trait , avand diverse tipuri de cancere terminale ). 
Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediu total natural, mi-am propus sa fac posibil ca fiecare persoana care are un prieten, parinte, ruda cu aceasta teribila boala, sa-si poata prepara singur remediul si apoi sa il bea. 
O sa vedeti rezultatul chiar in saptamana in care ati inceput sa il luati, este ceva ce lucreaza rapid.

Reteta pentru tratarea CANCERULUI:
1. 1/2 sau 1 kg de miere de albine2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Vera 3. 3 linguri de Cognac , Whisky sau Tuica ( ca dilatator ) . Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza. Apoi , planta setaie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta. 
Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia. 
NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!! Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata *1 lingura mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa*.    
Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala.    
Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram. Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenele respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala. 
De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne. 

Trateaza cancerul de piele, de creier, de plamani, de prostata, leucemia. De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani bolnava de scleroza.   
Cel ce doreste o marturie a unei persoane care s-a vindecat de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, in Santo Domingo, la telefonul : ( 809 ) 247-2316.   Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o multumire pentru viata, desi i se dadusera doar cateva zile de trait. As vrea sa mentionez (nu eu, ci cel ce scrie articolul), ca nu se trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor naturale si intareste sistemul nostru imunitar...

ORICUM ARE SI MULTE ALTE EFECTE BENEFICE..... 

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.