Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 29 ianuarie 2012

Federatia Galactica ne-a transmis un mesaj < 8 ianuarie 2012>

Noi, Federatia Galactica, am comunicat cu voi prin canalele noastre chiar de o lunga perioada de timp acum si este necesar sa incepem sa facem anunturile formale ale prezentei noastre pe cerurile voastre, deoarece o fereastra de oportunitati s-au deschis si noi dorim sa folosim din plin acest avantaj. Aceste anunturi vor fi transmise prin mass media voastra electronica, cum ar fi televiziunea, radioul si Internet-ul. 

Va rugam sa fiti constienti ca noi asteptam un numar de tulburari sa aiba loc in societatea voastra, unele cauzate de intuneric, iar unele datorita fricii, care este posibil sa se raspandeasca la momentul prezentarii noastre.

Voi ati fost informati, pentru a incepe sa va pregatiti pentru aceasta inevabilitate, iar vremea ca voi sa fiti pe deplin pregatiti a venit. Puneti-va deoparte suficienta mancare si provizii, cat sa dureze cateva zile sau chiar saptamani, deoarece este prevazut ca serviciile cu care v-ati obisnuit atat de mult sa fie temporar intrerupte. Electricitatea, gazul, telefonul si magazinele alimentare sunt doar cateva exemple de servicii pe care personalul nostru de monitorizare considera ca vor fi afectate. Noi vom incepe imediat etapele operatiunilor de reabilitare a tuturor serviciilor din societatile voastre. Avem personal foarte competent in asteptare si pregatit sa duca la indeplinire sarcinile pe care le-a primit.

Va cerem tuturor sa ramaneti calmi si lucizi si sa aveti grija unii de ceilalti pe aceasta perioada, una dintre cele mai solicitante perioade din istoria planetei voastre. Citirile noastre indica o mare posibilitate ca multi din lumea voastra sa experimenteze unele grade de frica, iar altii pot chiar sa sucombe (sa paraseasca planul fizic) la socul descoperirii ca ei nu sunt singuri in univers; totusi, unele dintre celelalte civilizatii sunt aici, batand la usa voastra din fata. 

Noi venim in pace si ne aflam aici doar pentru a va asista in a face schimbarile necesare, ce vor permite planetei voastre si oamenilor sa experimenteze dreptul pe care vi l-a dat Creatorul, de a ascensiona in planurile superioare ale experientei. Noi nu dorim nimic mai mult decat sa va asistam in aceste sarcini si de asemenea sa ne reunim cu voi, familia noastra de demult.

Intr-o vreme din trecutul foarte indepartat, noi am trait alaturi de voi aici, pe planeta voastra. Am plecat insa la un moment dat, lasand in urma mari structuri arheologice, care sa aiba rolul de indicatoare ale existentei noastre. Acum ne-am intors. Asteptam cu nerabdare ziua aterizarii noastre pe solul vostru, pentru a fi din nou fata in fata, fara aceasta nevoie de secretomanie si invaluire (a navelor noastre in invizibilitate) in atmosfera voastra. 

Va rugam sa va informati familiile, prietenii si vecinii de prezenta noastra si de intentiile noastre onorabile, pentru a micsora impactul anunturilor oficiale, care vor sosi in curand. 

Pregatiti-va prin a va pune deoparte in casele voastre mancare si alte elemente de baza, esentiale. Noi vom continua sa va tinem informati in legatura cu ultimele noutati prin canalele noastre (mediumi), pana atunci cand ne vom putea adresa deschis voua, tuturor. 

Prevedem ca aceasta zi inevitabila este deja foarte aproape si suntem pe deplin pregatiti sa incepem programele noastre indelung asteptate. Aceasta este ziua pe care multi dintre voi ati asteptat-o cu nerabdare. Noi vom fi curand alaturi de voi.

Exista multe rase si specii diferite in vastitatea spatiului si unele dintre aceste multe variatiuni de forme de viata simtitoare au vizitat din cand in cand planeta voastra. Ele au venit aici din multe motive diferite; dele mai multe dintre rasele extraterestre au venit aici din motive de cercetare si explorare. Unele dintre aceste grupuri au venit pentru a duce inapoi cu ei acasa unele dintre resursele naturale ale planetei voastre, insa noi am monitorizat aceasta situatie si am oprit-o. 

Exista de asemenea alte grupuri care au venit aici cu intentia de a avea un rol de conducere in afacerile voastre, considerandu-se superiori datorita inteligentei si a tehnologiei lor evoluate. Noi am monitorizat de asemenea aceasta situatie si, desigur, am oprit aceste planuri. Dupa cum am spus, noi nu am lasa niciodata sa vi se faca vreun rau.Exista persoane in randul vostru, care in mod fals considera ca noi, Federatia Galactica, ne aflam aici din motive similare de lacomie, de a cuceri lumea voastra. Cu totii vor descoperi singuri la momentul potrivit ca credintele bazate pe frica sunt departe de realitate. Noi am fost intotdeauna cu voi. Noi v-am ajutat intotdeauna si v-am protejat de rele de-a lungul istoriei voastre. Noi suntem acum in numar mai mare, dar in nici un caz nu ne aflam pentru prima data aici, pe planeta voastra. 

Daca am fi dorit sa cucerim lumea voastra, am fi putut sa facem aceasta cu multi ani in urma, atunci cand voi aveati putine sau deloc modalitati de aparare. Ori am fi putut sa facem aceasta chiar atunci cand umanitatea era complet netrezita. De ce ar duce cineva o atat de larga campanie de trezire a sufletelor de pe Pamant, inainte de a initia o campanie militara? Acest scenariu ar sfida gandirea logica. Doar frica si lipsa de informatii sunt cele care va fac pe unii dintre voi sa pastrati un asemenea mod de gandire, ce sfideaza gandirea logica.

Aici este locul in care Lucratorii intru Lumina sunt necesari. Misiunea voastra este la acest moment de a raspandi lumina, care este informatie, si sa ajutati la calmarea fricii si a temerilor nejustificate, care pot sa se raspandeasca prin societatile voastre la anuntul prezentei noastre aici. Aveti deja mijloacele specifice la dispozitie. Multe dintre acestea au fost in mod intentionat sadite in cultura voastra, pentru chiar acest motiv. Folositi-le bine. Aceasta este cea mai importanta perioada din lunga voastra istorie. Este timpul sa va debarasati de aspectele neimportante ale societatii voastre si sa va focalizati asupra a ceea ce conteaza cel mai mult. 

Ignorati retorica bazata pe frica a programelor de stiri si a guvernelor si focalizati-va doar pe ceea ce este adevarat: Iubirea. Toate celelalte sunt iluzie, perpetuata spre a va distrage de la a va gasi adevarata voastra cale in lumina. Multi dintre voi ati descoperit aceasta singuri si ati trecut peste capcane. Ajutati-i acum si pe altii sa isi gaseasca calea, onorand mereu legea liberului arbitru. Conduceti prin exemplu personal. Fiti acolo pentru fratii si suroriile voastre, care vor veni la voi pentru a gasi raspunsuri si asigurari pentru zilele tulburatoare ce vor veni.

Noi suntem pregatiti sa facem miscarea noastra. Ziua se apropie. Rezolvati-va aspectele de acasa, cele care vor facilita o tranzitie usoara de la vechea la noua paradigma. Aveti grija unii de ceilalti. Familia voastra se afla aici si asteapta cu nerabdare reuniunea voastra.

Noi suntem Familia voastra de Lumina din stele.


Adresa acestui articol este http://aim.pro.tc/?a=articles&p=477 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.