Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 18 martie 2018

Adevarul despre cancer - Partea 5.1. - "Endometrioza gravida" :))) sau pentru pretentiosi: A ramas gravida desi mai avea inca un ovar cu endometrioza!

Continuarea povestii... (a studiului de caz...)

 Dupa inca un an...

In postarea "Adevarul despre Cancer - Episodul 5 - Endometrioza, daca as ramane gravida nu sunt in locul potrivit, in casa potrivita, orasul potrivit, ca sa aduc pe lume un copil nu sunt in situatia financiara sau sociala potrivita, nu cred ca sunt destul de buna ca mama, sau nu sunt cu partenerul potrivit pentru a aduce un copil pe lume asa cum mi-as dori, casa mea este in alta parte, in nu imi este bine in cuibul meu/in cuibul familiei de origine, vreau sa am un cuib al meu, frica de a nu fi destul de buna ca viitoare mama sau partenera de cuplu, teama de a nu fi capabila sa intemeieze o familie, neincredere in barbati, amintiri din clanul familiei desapre tata violent, autoritar, agresiv, incapacitatea de a se desprinde de familia de origine, nu pot ramane insarcinata, partenerul nu doreste sa faca dragoste si femeia se simte inutila in rolul ei de femeie, amintiri familiale despre avorturi, pierderi de sarcina, copii dati spre adoptie din diverse motive, copii dati sa fie crescutii de altcineva din situatii materiale precare, sa pot supravietui copilariei am nevoie de un cuib in alta parte, mi-ar fi mai bine daca as fi crescuta de o alta mama in alta parte decat acasa la mine cu mama naturala, un alt barbat decat cel cu care fac dragoste este barbatul alfa pentru mine si viata mea, tatal meu nu il considera destul de bun pentru mine pe partenerul meu de viata/cuplu"

http://autovindecarea.blogspot.ro/search?q=endometrioza

am descris un caz de endometrioza care a reusit sa scape de operatia de histerectomie totala si protocolul oncologic pentru aceasta situatie, doar schimband felul in care se raporta la viata, si maturizand emotional suficiente aspecte incat ecografic totul sa revina la un normal inoperabil, cu un chist endometriozic de 9 cm dar care nu mai avea semne de malignitate si la normalizarea markerilor tumorali la valori de om fara cancer.

Ei bine intre timp tatal a ales sa plece din aceasta lume, viata a continuat sa isi vada de cursul ei si intre timp singurul barbat din viata ei a ramas partenerul de cuplu, au mai lucrat intre timp cu ei, si pe cand se gandea ca ciclul ii intarziase posibil de la vreo alta minune de emotie negestionata la timp, a constata cu bucurie ca de fapt este insarcinata.

Alege sa nu vorbeasca despre sarcina in public decat atunci cand au trecut primele 3 luni de sarcina, timp in care orice embrion dezvolta preponderent structurile dezvoltate din endodrm, foita embrionara cea mai veche, din care se formeaza organele vitale supravietuirii.

In acest timp este scanata informatia din celulele de la mama si de la tata, si felul in care mama se raporteaza la mediul extern, si se decide daca mediul este prielnic sau nu supravietuirii, iar daca nu, si informatia e pervertita de programe mentale nesustenabile pentru viitorul noii fiinte, materialul genetic care ar fi devenit corpul=avatarul noului sufletel in aceasta realitate, se intoarce in circuitul naturii, adica sarcina se auto-elimina.

La controlul ecografic de la 16 saptamani constata ca sarcina este "in grafic", este perfect dezvoltata si ca de fapt este un baietel in formare, spre bucuria mamei si surpriza tatalui, care mai avand un baiat din prima casatorie spera sa aiba si o fetita.

Ii vazusem in acest timp de cateva ori si la intalnirea cu ei, imprietenindu-ne, am iesit impreuna cu copiii mei la masa cu ei, iar actuala mamica si posesoare a chistului endometriozic din 3 fete si un baietel cati am adus eu pe lume se juca cu cel baietelul, felul in care se conectau imi arata ca la momentul la care va deveni mama va aduce pe lume cel putin un baietel.

Accepasera inainte si ideea unei adoptii, fiindca ea nu avusese niciodata vreo sarcina iar medicii ii spuneau ca nu este posibila sarcina pe endometrioza si sa se bucure ca a scapat cu viata si neoperata si radio-chimio "tratata" :)

Daca ne gandim ca sexul copilului vine sa completeze energia lipsa din familie: ei tocmai ii lisea energia masculina a tatalui, partenerul prefera o fetita, ea se relaxase in raport cu filmele despre partenerul ideal, a realizat ca orice partener este ideal daca a reusit sa ii pacaleasca creierul constient si sa o duca la pasul urmator...

Maturizarea emotionala a tuturor aspectelor pe care le-a scos din ea si le-a eliberat prin prezenta partenerului in viata ei, si de la un autism adult in care ajunsese de a facut endometrioza, a permis Universului sa fie destul de prietenos cu ea si sa lucreze in favoarea ei incat a devenit destul de aliniata in gandire-emotii-comportamente incat a generat mai multa energie feminina decat energia masculina generata de partener si sexul copilului e masculin.

Intre timp chistul de la 9 cm a ajuns sa fie de 3 cm, din nou spre uimirea doctorilor, care se vad nevoiti sa se declare incapabili de astfel de rezultate prin metodele invatate in Facultatea de Medicina si in vreo specializare si supraspecializare facuta ulterior de vreun medic alopat.

Acest caz ne arata inca odata ca, daca suntem perseverenti si insistam sa ii cerem lui Dumnezeu, Universului ce ne dorim si sa facem ceas de ceas, pasi spre indeplinirea obiectivului nostru, primim chiar mai mult decat am cerut.

povestea continua...
sarcina creste...
endometrioza nu isi mai are rostul...
viitoarea mamica se simte deja Regina in Regatul ei, este asumata in identitatea de viitoare mama si sotie, a inteles ca a se maturiza emotional si a vedea ca viata cu provocarile ei este o aventura mai palpitanta decat un basm prst interpretat, in care cineva din afara salveaza printesa, in timp ce ea e ca pe scena la un spectacol care intotdeauna se termina cu bine si ea nu are nimic de facut pentru a influenta acest rezultat

Printesa din povestea noastra a inteles cum functioneaza viata, si-a asumat etapele ei de maturizare si a ales sa creasca, sa devina Regina si sa isi amenajeze propriul cuib in primul rand in constiinta ei, ulterior oriunde se va duce stie deja ca ea este cuibul pentru ea, pentru partener - pana isi trezeste femeia interioara si devine androgin sufleteste, si ca este cuib pentru orice fiinta permite ea sa locuiasca acolo.

Ai nevoie de mult curaj sa cresti!
... si de si mai mult curaj sa imbatranesti... sau sa iti asumi ce spune Iisus: "voi nu ati fost facuti sa gustati moarte"

povestea continua...
viata isi vede de cursul ei...
Noi suntem aici si putem alege cu spunea JP Sartre: "Nu conteaza ce a facut istoria din noi, conteaza ce facem noi cu ce a facut istoria din noi!"

Buddha spunea: "Toate lucrurile sunt goale de semnificatie, tu beneficiezi de orice alegi sa vezi in ele!"

Multumesc ca Existi!
Te Iubesc!



Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2019 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi intensiv cu tine și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2019, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar 18 locuri disponibile.

https://autovindecarea.blogspot.com/2018/12/curs-de-formare-noua-medicina-germanica.html
Contact: medicale.nmg.cb@gmail.com
0722323533 de luni- -vineri între 12-14 

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !


Te rog să dai mai departe și celor interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!


Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!




3 comentarii:

  1. Minunata constientizare si crestere (^_^)

    RăspundețiȘtergere
  2. Parca as fi citit povestea vietii mele... Si eu am avut chist de 9 cm in momentul in care am plecat de acasa si evoluand endometrioza, am fost operata de 2 ori pana sa ajung sa constientizez ce se intampla cu mine, sa ma casatoresc si sa ma aflu acum in punctul de concepere. Dumnezeu e mare! Putere si echilibru doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.