Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 29 aprilie 2018

Cum vorbim cu creierul ca sa obținem manifestarea răspunsurilor dorite?

Semnificația unei comunicări este dată de răspunsul primit!

Când suntem bolnavi sau în proces de vindecare / reparație, sau ori de câte ori ne stabilim un obiectiv spre care ne îndreptăm și pe care dorim să îl materializăm este important să realizăm câteva lucruri.

Tot ce se manifestă în viața noastră de la modificări structurale sau funcționale interioare la tot ce e in mediul nostru are loc la comanda Fiintei noastre=Creatorul Realității, prin intermediul creierului=pupitrul de comanda și el are răspunsuri pre-programate de "experiențele" strămoșilor folosind corpul și posibilitățile lui interne și externe de interacțiune=executorul.

Întrebări:

Ce are nevoie creierul sa comande con

Orice aspect sau problemă care s-a rezolvat deja in trecut creierul o memorează si chiar dacă s-a rezolvat stie bine creierul despre ce a fost vorba.

E nevoie doar sa setezi intentia de a afla adevarul, comunicand Subconstientului conectat la Inconstientul Colectiv, faptul ca esti destul de mare sa iti asumi ca ai instalate in sistemul de operare al mintii o droaie programe .exe (executabile cand o ancora sau sina da clik pe ele) care au fost eficiente, productive candva si cuiva din neamul tau, dar nu mai sunt de actualitate in aceasta versiune sau deloc.

Ele puteau pedepsi pe cineva, puteau duce la a obtine ceva "bun". Aceste  tipare-program pot fi: de a nu vrea sau a ti se parea ca nu poti trai cu ce vezi/nu mai poti sa vezi, sau ca ceea ce vezi sau ce ai vazut te miceste/te lezeaza/ te deformeaza in ochii tai sau ai altora, si de asta e mai simplu sa zica SRAA (sistemul nervos reticulat activator ascendent :) ca nu poti duce asta si sa dea biologicului comanda sa somatizeze ce decizie a luat pt tine ca sa fii o persoana fericită si in siguranta.

Cand anunti ca esti destul de mare sa vezi, sa simti, sa traiesti, sa accepti si sa integrezi si sa alchimizezi tot trecutul fara sa mai fugi de Umbra din Tine, vei vedea cu adevarat si de ce ai vrut sa te separi, care e frica si care e darul si care e nivelul de constiinta superior / transcendenta.

Uneori cand spunem creierului reptilian ca ne-am maturizat, ca vrem sa ne maturizam poate sa nu ne dea de prima data raspuns fiindca inca nu ne crede. E nevoie sa insistam cu calm si detasare si liniste sa dresam maimuta obisnuita sa ne apere de noi insine :) de versiunea despre noi insine care se percepe separata de Intreg, de Dumnezeu, de restul Creatiei.

De asta o sa tot repet faptul ca cel mai important in Viata este sa cautam in noi Imparatia Lui Dumnezeu si toate celelalte ne sunt date pe deasupra! Adică să ne reamintim Cine Suntem!

De cate ori ne oprim sa ne intrebam ce obiectiv pozitiv pentru mine si celulele mele am in desfasurare?

Ce am facut pentru aceasta in acest ceas al vietii mele? Dar in ultimele 24 de ore?
Există congruenta intre valorile mele declarate si timpul si energia pe care li le acord?

Starea mea actuala sustine obiectivul? Este acesta parte dintr-un metaobiectiv, mai constient decat nenumaratele dorinte personale?

Sunt cu acest obiectiv in serviciul meu ca Intreg?

Pot oare sa fiu fericire reala si sa nu ma intereseze ca Totul sa fie amprentat de mine in cel mai constient si mai maret fel posibil?

Aleg sa vad maretia manifestaii mele in ceea ce lumea vede banal sa mediocru?!

Creierul si Biologicul ne ascultă daca suntem constienti si perseverenti in raport cu dorintele noastre sau daca vorbim in limbaj miltonian sau hipnotic. In starea de transa ecologica putem modifica in cateva minute comportamente si atitudini sadite de mult in noi.

Cand intelegem ca de fapt in ADN-ul nostru exista ancorate memoriile, amintirile tuturor traumelor si abilitatilor stramosilor nostri putem sa ne eliberam de ceea ce nu mai este folositor sau de actualitate.

Avem la dispozitie fiecare ceas si fiecare clipă a vietii noastre sa ne jucam cu amintirile care se autodeclanseaza si ne fac sa reactionam pentru a le alchimiza, pentru a le transforma in noi versiuni de algoritmi care sa functioneze in favoarea noastra.

Aceste amintiri si convingerile de viata s-au creat la un moment dat. Avem posibilitatea să le rescriem constientizand momentul din care am inceput sa le dam valoare de adevar si sa ne identificam cu ele.

Atata timp cat credem ca aceste memorii sunt adevarate, sunt ale noastre si ca sunt dintotdeauna in aceasta versiune nu avem posibilitatea sa facem nimic altceva decat să le transformam in profetii autoimplinite si creierul nostru va selecta din mediua cele informatii care sa le sustina, nu nu va fii capabil sa observe informatii care le-ar dovedi falsitatea.

Convingerile noastre sunt toate false. Au fost valabile contextual, insa creierul a umplut golurile de informatie generalizând, distorsionand sau stergand anumite părti din realitate.

De exemplu ajungem dupa 1, 2 sau 3, sau 10 experiente de despărtire de parteneri să consideram ca noi suntem gresiti si ca e ceva atat de gresit cu noi incat nu vom putea fii niciodata fericiti in relatii, iar concluzia este ca nici nu ne mai implicam si alegem să stam singuri.

Daca ne dorim să avem parte de relatii de cuplu implinitoare este nevoie să destructurăm aceste convingeri limitative, sa le recunoastem falsitatea, sa ne desidentificam de ele intelegand ca suntem ceea ce alegem in fiecare clipa sa ne antrenam ca suntem.

Cand ne stabilim un obiectiv pe care vrem sa il atingem este nevoie să intelegem că avem 3 creiere, dintre care neocortexul desi ocupa cea mai mare parte detine cele mai putine resurse de energie.

Creierul cel mai vechi, reptilian, raspunzător de instinctele si supravietuirea noastra individuala si ca specie, este cel care detine cu adevarat resursele de energie. Daca neocortexul vrea sa obtina energie sa isi atinga obiectivele are nevoie sa comunice cu creierul reptilian intr-un limbaj inn care sa fie inteles.

Creierul reptilian este setat sa depisteze orice incongruenta din mediul intern si extern si astfel si orice stare dezechilibrata a neocotrexului. Atunci cand neocortexul nu este bland, clar, ferm, perseverent cu obiectivele sale in discutia cu creierul reptilian, acesta  in loc sa asculte il saboteaza.

Sabotajele creierului reptilian pot fi folosite de rational pentru a se maturiza, pentru a se calibra in raport cu programele neproductive deja instalate, dar care ruland de multa vreme au fost luate de bune.

Ultimele studii in neurostiinte arata ca este suficient sa ii repetam creierului ce ne dorim, de 500-1000 de ori pe zi, timp de doua saptamani, dintr-o stare de calm constient, si el va lua noua versiune si o va sustine fiindca pana acum nu a auzit clar, ferm si band si perseverent nimic de la creierul rational.

Ceea ce a primit erau incongruente, lamentari, convingeri logice neproductive, limitative si pe care reptilianul auzindu-le repetate le-a finantat cu energie.

Copiii nu pot invatat de la profesorii care vin la scoala agitati, cu problemele de acasa, agresivi, intoleranti fiindca si ei au creier reptilian, mault mai putin cenzurat de neocortex, si e nevoie de multa bataie de cap sa inveti ceva de la astfel de profesori cand creierul tau este pe modul lupta sau fugi.

Elevii asociaza materiile cu profesorii, iar sloganele parintilor ”nu lua o carte dupa coperta”, nu functioneaza fiindca in creierul lor se produce stare de razboi. Ei oglindesc starile sufletesti ale profesorilor.

Daca acestia ar trai constienti ca si elevii au creier reptilian care sa ii tina in viata ar fi mult mai atenti sa invete sa respire, sa isi gestioneze stresul pentru a favoriza elevilor un mediu de invatare si evaluare mult mai eficient.

O alta problema este ca daca sunt fortati de parinti, manipulati prin frica sau vinovatie sa invete totusi ceva care a fost predat din stare de agitatie, vor uita foarte repede tot datorita faptului ca ceea ce se invata greu se uita repede.

Uitarea se datoreaza ancorelor negative date de starea negativa a furnizorului de invatare.

Adevarata invatare este prin joaca, prin povesti. Starea de joc este o stare hipnotica, permisiva, este o forma de transa. La fel si povestile spuse in limbaj hipnotic au rostul de a induce transe, stari ale creierului modificate pozitiv, care faciliteaza invatarea.

Atentie insa ce fel de povesti ne spunem si le spunem copiilor, fiindca aceasta stare de constiinta modificata, permite accesul direct la subconstient, si daca ele sunt manipulative se incalca ecologia, ceea ce nu este de dorit.

Inainte de a iti propune sa aduci in manifestare ceva verifica intotdeauna sa fie ecologic si formulat pozitiv, starea in care esti cand formulezi obiectivul, convingerea pe care vrei sa o instalezi si creierul repetand de suficient de multe ori in doua saptamani iti indeplinste obiectivele.

Multumesc ca Existi!
Te Iubesc!

Daca vrei sa inveti mai multe despre functionarea creierului si corpului si cum ne imbolnavim si cum ne vindecam, te invit in Tabara la Mare:

Tabere de Noua Medicină Germanică și Autovindecare cu dr. Crina Vereș, intre 18-24-30 iunie 2018, Eforie Nord, pentru incepatori si avansati. Poti veni impreuna cu copiii fiindca avem traineri specializati in lucrul cu copiii care se vor ocupa de ei. 

Ne place sa credem ca avem cele mai mici preturi cand este vorba de a investi in noi si copiii nostri (25 ron/zi de tabara), fiindca scopul acestor tabere este de a cera o lume mai constienta in care sa traim noi si urmasii nostri! La cazare am obtinut preturi foarte mici avand vechime in sustinerea de tabere in aceeasi locatie :) !

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?blogID=2871781789224088855#editor/target=post;postID=3115713159771323306;onPublishedMenu=overviewstats;onClosedMenu=overviewstats;postNum=3;src=postname








Un comentariu:

  1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.