Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 19 mai 2017

Adevarul despre cancer - Partea 2 - Stomacul, curbura mica, furia pentru teritoriu

Ca o continuare la partea 1, unde povesteam despre motivele bine intemeiate ale psihocului pentru care apar ca adaptare la socuri sau sansa la supravietuire celule canceroase sau modificari functionale si structurale in organe, consider ca atunci cand teoria se reflecta in practica de toate zilele este mai usor de inteles. 

Asa ca daca vei continua sa citesti aceasta postare vei afla mai multe despre conflictul care afecteaza curbura mica a stomacului si posibile versiuni de evolutie, influentate de educatie, incredere in sine, frica...

Cazuistica: 
1. Povestea unui barbat, XY (cromozomii care dau sexul unui individ), de 40 de ani, insurat, cu un copil de 4 ani, care la un moment dat nu se mai simte implinit in familie si in urma cu doi ani si jumatate a inceput o relatie cu o alta femeie si s-a mutat de acasa cu amanta, imprumuta bani de la camatari, se simte in imposibilitatea de a da banii inapoi.

In urma cu un an si jumatate este diagnosticat cu ulcer gastric, care in decurs de cateva luni devine din ce in ce mai urat in ciuda tratamentului medicamentos care nu a functionat.

NMG: ulcerul gastric este faza activa de conflict de furie teritoriala, unde la nivelul curburii mici a stomacului se produce la comanda creierului o ulceratie proportionala cu nevoia de a face sa incapa in viata lui acea parte din teritoriu pe care vrea sa o asimileze. 
Pentru ca nu poate face asta in viata de zi cu zi, in lumea reala, si ca sa supravietuiasca psihic, stomacul, dragul de el il ajuta pe om, cum stie el mai bine, si se autoulcereaza (la comanda psihicului prin creier, comanda apoptoza=moartea celulara programata a unui numar de celule proportional cu marimea masei conflictuale) ca sa creeze spatiul in care sa incapa ambele femei si tot ce mai inseamna pentru XY teritoriul.

In mintea lui se naste ideea ca ar putea avea un cancer deoarece datorita durerii nu mai poate manca, vomita dupa ce mananca, scade in greutate, ii dispare bucuria de viata. Intre timp are scandaluri cu cele doua femei din viata lui, nevasta si amanta, cu camatarii...

De 6 luni incepe sa aiba dureri mult mai mari, se unfla la burta=ascita si ajunge la medic unde i se pune diagnosticul de cancer gastric de curbura mica, infiltrativ, si i se recomanda de urgenta sa faca operatie. Acest moment coincide cu mutarea lui de la amanta acasa la nevasta si la copil.

Dpdv NMG: ascita este faza activa de conflict, a conflictului de a avea ceva nasol in burta pe care natura prin ascita se straduie sa il tina la distanta de organele vitale. Doar ca in natura ceva nasol, periculos in burta, poate sa ajunga doar de dinafara, printr-un accident, nu este o evaluare a mintii animalului in acord cu frici din inconstientul colectiv.

NMG: cancer gastric de curbura mica este faza de rezolvare a unui conflict de furie teritoriala si se manifesta prin refacerea ulceratiei cu plus de celule. 
Cu cat mai mare este craterul din perioada de ulcer, in faza de rezolvare de conflict peretele gastric ajunge sa fie infiltrat de celule specializate in refacere de tesuturi, tesutul este plin de edem, isi mareste grosimea, face sa se reduca temporar volumul stomacului, se diminueaza semnificativ digestia pentru ca e mai importanta refacerea peretelui stomacal, si cere vase de sange de la organele vecine, pentru a obtine sangele necesar refacerii structurii.
Medicina numeste acest fenomen imprastierea cancerului. De fapt este vorba de punerea temporara in repaus a stomacului pentru refacerea structurii lui. 
Din acest motiv dr. Hamer numeste cancerele din tesuturile dezvoltate din ectoderm si controlate de scoarta cerebrala "grupa de lux" deoarece daca ti-ai permis un astfel de conflict este nevoie sa supravietuiesti fazei de rezolvare pe resursele pe care le ai, iar la final structura organului devine mult mai puternica, adaptata la nevoiele mediului din care faci parte si va da mai departe urmasilor aceasta adaptare.

Pe cand incepea sa se simta fericit acasa, a dat norocul de diagnostic peste el, si s-a terminat cu fericirea. Comunicarea diagnosticului se face ca o sentinta la moarte, deoarece i se spune ca a venit prea tarziu, desi omul de la inceputul simptomelor a fost un pacient model si s-a adresat serviciilor medicale de specialitate care s-au dovedit inutile.

Se opereaza, si dupa operatie se trezeste cu o stoma=un orificiu in abdomen pe unde sa isi introduca alimentele, scotand din circuitul digestiv gura, stomacul si o parte din intestinul subtire, prin care urmeaza sa se hraneasca de acum inainte, aparent pentru tot restul vietii, deoarece nici oncologul, nici chirurgul, nici unul dintre medici nu a mai vazut vreodata un caz in care sa se resoarba aspectul infiltrativ al peretelui stomacal.

I se spune pacientului ca interventia nu ii salveaza viata ci doar i-o prelungeste cat o mai fi pana se imprastie cancerul peste tot, insa pe moment ii permite sa se alimenteze si sa fie in viata, si i se recomanda tratamente paleative: chimio si radioterapie. 

NMG: In timpul operatiei medicul salveaza viata pacientului daca acesta ajunge in ocluzie, adica mancarea nu mai poate trece fie de la nivelul esofagului spre stomac, sau de la stomac spre duoden, si ii face un orificiu in peretele abdominal prin care sa se poata alimenta pentru restul vietii, prelungind astfel viata.

De data aceasta XY nu a vazut actul medical ca pe o sansa la viata, si desi dupa operatie dispare ascita, el devine foarte furios ca nu se mai poate alimenta prin mestecarea alimentelor si ca trebuie sa se hraneasca nesimtind insa ca ar fi mancat ceva.

NMG: in loc sa fie recunoscator pentru ca este in viata lipsa de speranta si vindecare pe care i-o vinde la nivel mental medicul, cu istoria naturala a bolii manifestat ca blocarea stomei, sau moarte prin insuficienta pluriorganica post chimio si radioterapie il priveaza pe pacient de relocarea resurselor energetice si il duce la o resemnare inutila in fata mortii care nu vine decat daca o chemi.

Pacientul cheama moartea prin scenariile fataliste pe care le proiecteaza asupra viitorului pe care si-l curma singur... Sau si cu ajutorul apartinatorilor care se uita la el, un om viu, care inca respira, gandeste, simte, sufera ca la un cadavru in devenire, adica se raporteaza de cate ori se uita la el, la momentul mortii, cand nu v-a mai fi intre noi. 

Furia si supararea lui fata de teritoriu=corp, determina la nivelul intestinului subtire o modificare cu plus de celule care ii blocheaza stoma si ajunge in stadiul in care nu se mai poate alimenta nici macar pe stoma si are nevoie de hranire intravenoasa.  

Furia este data de lipsa de speranta de viata si de nedreptatea ca sa i se intampla asa ceva si ca nu il poate ajuta nimeni cu adevarat sa se vindece corpul sau macar sa isi prelungeasca viata incat sa poata sa fie o fiinta sociala.

Dupa consiliere se lichefiaza tumoare din intestin si se scurge pe langa stoma. Norocul lui ca doctorul i-a facut o gaura mare si scurgerea e mai rapida decat ar fi fost ca si supuratie la peretele abdominal facauta de Mama Natura.

Ideal este sa o faca Natura in ritmul ei, insa daca pacientul a trecut prin interventie deja avem incredere ca Universul si Sufletul are intotdeauna solutii, atunci cand mintea umana esueaza in a mai putea face ceva.

Daca pacientul era hranit pe vena de la inceputul diagnosticarii cu cancerul gastric, pana la refacerea peretelui stomacal, fara a genera conflicte secundare date de socul de diagnostic, la un moment dat simtea nevoia sa manance si ar fi constatat ca in loc sa vomite are din nou tranzit intestinal.

Frica de moarte prin infometare poate duce la metastaze hepatice = noduli din epiteliu glandular supraspecializat in a fi hipersecretor de enzime hepatice speciale, care sa ajute proprietarul sa poata absorbi maxim din dramul de hrana care ajunge in tubul digestiv.

Frica de moarte si lipsa de speranta poate duce la metastaze pulmonare = noduli din epiteliu glandular supraspecializat in a obtine cat mai mult aer pentru cat mai mult timp posibil, fiindca asociem inconstient viata cu respiratia, si astfel ele ajuta proprietarul in a obtine timp pe pamant alaturi de el si de cei dragi

Frica de moarte si neputinta poate duce la scaderea valorii personale  totale sau partiale tradusa in metastaze osoase generalizate sau strict localizate in zona dezvoltata din acelasi neuromer in perioada embrionara intrauterina. 

Metastaze osoase = erodari ale masei osoase, la comanda psihicului prin creier, date de scaderea perceptiva a valorii unui organ sau a intregii personalitati a individului, modalitate prin care Natura ajuta la indepartarea exemplarelor care se autoevalueaza ca a nu fi destul de valabile sa supravietuiasca sau sa se bucure de viata, lasand resursele pe care le-ar consuma sa fie disponibile pentru exemplarele puternice si adaptate ale acelei specii.

Metastaze ganglionare = proliferari celulare limfocitare care functioneaza ca statii de epurare a consecintelor biologice ale fricilor, care insa de cele mai multe ori sperie si medicul si pacientul, cand de fapt este vorba de sentimentul de protectie, de speranta, eventual divina. Odata eliminata frica de imprastiere locala sau la distanta a cancerului, ganglionii revin la dimensiunea normala. 
Intotdeauna un ganglion mai mare este un ganglion mai bun, insa uneori pot produce compresiune mecanica pe organe vitale, insa nici asta nu este intamplator in psihicul nostru si nici in biologicul nostru.

Nevoia de a supravietui cat mai mult, cand nu te poate ajuta nimeni, nici macar tu, poate determina sesizarea tubilor colectori renali si producerea de Ascita si acumulare generalizata de lichide impreuna cu uree, creatinina, acid uric din care sa poata obtine celulele corpului cat mai multe proteine de avarie si apa pentru cat mai mult timp, trecand dincolo de supravietuirea unui individ care a abandonat speranta de viata.

O solutie importanta este sa isi salveze omul toate resursele de energie bucurandu-se de fiecare clipa de viata si de fiecare respiratie in cel mai autentic mod posibil fara sa carteasca la senzatiile pe care le experimenteaza si cu increderea ca sunt temporare.

Ajuta sa se vizualizeze omul viu si sanatos si fericit alaturi de cei dragi si de viata pe care si-o doreste, proiectat in timp, la 6 luni, 1 an, 10 ani distanta fata de acest moment, cand nu se mai vorbeste despre acest moment, si cand motivele pentru care a facut cancer sunt deja transcense, integrate ca sursa de putere.

Metoda stergatorului de parbriz este utila pentru a reactualiza fiecare moment si gand si context din momentul aparitiei simptomatologiei, interactiunii cu sistemul medical, reactiile personale, reactiile apartinatorilor, scenariile fataliste si inlocuirea lor cu incredere in viata si binecuvantarea clipa de clipa a faptului ca respiri, deci esti viu si traiesti intr-un univers prietenos care are toate sansele de reinventare si vindecare atata timp cat nu mai arunci resursele inutil pe fereastra.

Stergerea parbrizului presupune luarea in lucru a cate unui moment incarcat de drama din viata pacientului si reactualizarea lui ca intr-o sala de spectacole cu toate detaliile de la locul faptei, oameni, senzatii vizuale, auditive, olfactive, tactile, gustative, apoi reluarea si reluarea  de la zero a momentului pana cand nu mai prezinta  continut conflictual si dramatic.

Adevarul despre cancer - Episoadele 3.1 si 3.2 - Cancer uterin, devalorizare sexuala, conflict urat sexual, vinovatie pentru avorturi, furia pentru ca nu ramane gravida...

http://autovindecarea.blogspot.ro/2017/05/adevarul-despre-cancer-episodul-3.html

http://autovindecarea.blogspot.ro/2017/05/adevarul-despre-cancer-partea-32-cancer.html



Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2019 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi intensiv cu tine și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2019, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar 18 locuri disponibile.

https://autovindecarea.blogspot.com/2018/12/curs-de-formare-noua-medicina-germanica.html
Contact: medicale.nmg.cb@gmail.com
0722323533 de luni- -vineri între 12-14 

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !


Te rog să dai mai departe și celor interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!



Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.